Na prvu mi se nista osim refrena nije dopalo al vozilica je baš kad se par puta čuje
Je li se nekom fakat dopada ova muzika?
Ma neka sluša ko šta hoće , ja mogu slušati sve osim američkog hip-hopa , šta fali ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
E đavla, preračunah se ja. 2006 sam kreno... Uživaj, najljepše godine fakat. Sve do 25-te je super, poslije vrijeme leti ko išta...eto još koji dan i ja bliži 40-oj nego 20-oj
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
E đavla, preračunah se ja. 2006 sam kreno... Uživaj, najljepše godine fakat. Sve do 25-te je super, poslije vrijeme leti ko išta...eto još koji dan i ja bliži 40-oj nego 20-oj
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobro je i u 25-oj, ne samo zbog toga što sam prije mjesec napunio...
barcabarca.ba - udjem na portal, odmah na naslovnici uvijek vijest o Barceloni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
barcabarca.ba - udjem na portal, odmah na naslovnici uvijek vijest o Barceloni.
Bolje i to nego amawamaw.ba, međutim nije on više što jeste da glavni urednik i šef orgijaju sa "gospodarom familije"
Pitarski mitovi
E čuj amaw , vrhunac pitarskog humora
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Bolje i to nego amawamaw.ba, međutim nije on više što jeste da glavni urednik i šef orgijaju sa "gospodarom familije"
Pitarski mitovi
E čuj amaw , vrhunac pitarskog humora
Šta je problem, MM93?
Bježi ba , ja te smatram ozbiljnim forumašem , kakvi su ovo postovi
Ja bih bio ozbiljan forumaš da sam na originalnom acc
Moram malo kad vas je već ugasio
Ugašeni smo mi odavno , samo se čeka da nam neko javi ... Kao KK Bosna i RK Bosna , i vi ćete ubrzo ...Malo su vas prevarile vijetnamske pare , sve je to za qrac ...
Ja bih bio ozbiljan forumaš da sam na originalnom acc
Moram malo kad vas je već ugasio
Ugašeni smo mi odavno , samo se čeka da nam neko javi ... Kao KK Bosna i RK Bosna , i vi ćete ubrzo ...Malo su vas prevarile vijetnamske pare , sve je to za qrac ...
evo i tovari, samo što nisu ugašeni, kad već pričamo o ugašenima
Ja sam 2006 na faks krenuo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
al Frenkie je ispao najveca ckapi zbog cunamija sa povlacenjem svog podcasta s njim
Ne znam o čemu se radi, možeš li mi objasnit kao laiku?
u tom podcastu gostovao mu rulof lik koji je kao najveci maloumnik se tagovao na svaku usrano mjesto u gradu i fasadu napravio je do sada milionsku stetu i on pricom u tom podcastu sam se otkrio jer se poklopila prica rulofa i cunamija iz njegovog ranijeg intervjua raja to skontala i frenkie kao najveci picic povukao to gostovanje sa neta kasnije se cunami prao da nije on rulof itd