Što kažeš hajde palice, bokseri, kaiševi sve mogu skontati ali noževi bzsLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:58Bbb su ti ko i cigani, organizacija, banda. Imaju ljudi sve, to sinoc je bila organizacija tip top, isto kao i cigani u italiji.
Ali ubiti momka, izbosti na smrt.. to prevazilazi granice ludila, to je katastrofa. Da su upali i potukli se, navijacki oa ajde, ali nozem bosti i ubiti… popisali su se na svu tu organizaciju i na samu grupu.
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
- RollingPaper
- Kontakt:
BBB su bili zajedno sa svojom bracom Gate 13 (Panatinaikos). Oni su im donijeli palice i svu opremu, BBB ne koristi nozeve. Poznato je da Grci koriste nozeve redovno u navijackim obracunima i ovo je njihovo maslo.
Navijaci Panate im nabavili i dali kad su usli u Atinu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Da, radili su sa njima. Drugacije ne bi mogli. A to da li su hrvati ili grci izboli momka, ne mijenja cinjenicu da je to mizerno i jadno. Akcija im je neuspjesna, bas zbog toga.. ubiti momka od 22 godine zbog cega ? Ma daj bjezi..
Ne znam kako ce se ovo na kraju odvijati. Ako stave da se igra utakmica, mogli bi navijaci AEK-a doci po osvetu u ZG. Ovdje je jedino rjesenje da se ne igra nikako.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
eh sad ce BBB kostati klub.. toliko o uspjehu u sportu. I da igraju danas,samo su napravili super uvertiru za pakao koji ceka njihovu ekipu..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jbg sami su krivi. Sta su trazili, to ce i dobiti od Grka. Znamo kakvi su oni ludjaci. Sta koje pizde materine ides u Atinu kad su zabranili gostujuce navijace? Mada, doduse nije njima ni bilo do utakmice, vec da ove napadnuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:55eh sad ce BBB kostati klub.. toliko o uspjehu u sportu. I da igraju danas,samo su napravili super uvertiru za pakao koji ceka njihovu ekipu..
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najveća upotreba noževa je u Poljskoj, Turskoj, pa onda u Grčkoj.
U Rusiji puno manje.Kod nas takođe. Jednostavno taj ultras kodeks,koji je doduše prilično pogažen u zadnjoj deceniji.
Kada se govori konkretno o Grčkoj. Tu se prije svega mora znati da praktično sve grčke grupe imaju bratstva širom Evrope. Između ostalog,naravno i zbog dijaspore,ih je tako mnogo na svim evro gostovanjima. Bojsi su pobratimi sa GATE13. Delije sa Gate7, Grobari sa Paokarama. Samim time, utakmice između tih klubova su utakmice visokog rizika.
Sve u svemu jedan život je ugašen i to jeste tragično.
U Rusiji puno manje.Kod nas takođe. Jednostavno taj ultras kodeks,koji je doduše prilično pogažen u zadnjoj deceniji.
Kada se govori konkretno o Grčkoj. Tu se prije svega mora znati da praktično sve grčke grupe imaju bratstva širom Evrope. Između ostalog,naravno i zbog dijaspore,ih je tako mnogo na svim evro gostovanjima. Bojsi su pobratimi sa GATE13. Delije sa Gate7, Grobari sa Paokarama. Samim time, utakmice između tih klubova su utakmice visokog rizika.
- RollingPaper
- Kontakt:
U Poljskoj najmanje se koriste nozevi. Samo na jugu dole koriste oruzje Wisla Krakow i jos jedan klub. Ostalo sve se šiba po kodeksu na livadama. Grcka i Turska su druga prica, a Poljska je vise za respekt nego za osudu. Grci i Turci najvise prednjače sa nozevima i to je kod njih najzastupljenije, a imali smo noz skoro na Grbavici kad su Horde upale na teren. Momak je lako mogao izgubit zivot a mnogi su pravdali noz ovde.deantinho je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:05Najveća upotreba noževa je u Poljskoj, Turskoj, pa onda u Grčkoj.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne vidim šta je klub tu kriv.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:55eh sad ce BBB kostati klub.. toliko o uspjehu u sportu. I da igraju danas,samo su napravili super uvertiru za pakao koji ceka njihovu ekipu..
Bio je dogovor klubova bez gostujućih navijača.
Ove je trebalo vratiti sa hrvatske granice.
Al jbg sad.
Koševo Zapad
Al pređeš 1400 km da se biješ s nekim, jel možeš ti zamisliti te mozgove 

Ne bih se složio. Noževi su baš prisutni u Poljskoj. U Turskoj i mačete.RollingPaper je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:12
U Poljskoj najmanje se koriste nozevi. Samo na jugu dole koriste oruzje Wisla Krakow i jos jedan klub. Ostalo sve se šiba po kodeksu na livadama. Grcka i Turska su druga prica, a Poljska je vise za respekt nego za osudu. Grci i Turci najvise prednjače sa nozevima i to je kod njih najzastupljenije, a imali smo noz skoro na Grbavici kad su Horde upale na teren. Momak je lako mogao izgubit zivot a mnogi su pravdali noz ovde.
Meni je to odvratno,ima i kod nas idiota,ali ne ni blizu kao u te dvije zemlje. Poljske ultras grupe to masovno nose. Kod njih imaš trojstva, pa ti je 95% gostovanja pitanje života i smrti.
Štose Vislinihtiče,mislim da ne postoji ogavnija grupa. Vjerovatno grupa sa najviše ubistava u Evropi. Oni su (vjerujem da nisam pomješao) bukvalno crtali grafikone sa vođama suparničkih grupa i najavljivali klanja...Odosmo predaleko, ali je surovost navijačkog pokreta u toj zemlji bolesna.
-
- Kontakt:
Ne znam sto se toliko cudite, sve je ovo ocekivano, osim smrtnog ishoda. Predprosle godine su BBB autobusima krenuli u Varsavu kad im je isto bilo zabranjeno pa su tek primjeceni na ulazu u grad, sad cu valjda autima u koloni, negdje sam procito da ih je hrv policija primjetila, pitanje je onda sto nesto nisu poduzeli. Mislim da nema potrebe da Dinamo ispasta jer klub nema kontrolu nad svojima navijacima, pogotovo na ulici, da je utakmica pa bi i imalo nekog smisla kazniti ih.
Tesko da ce ikakva kazna biti za Dinamo jer su se tukli na ulici ne na stadionu. U svakom slucaju dobar pokusaj bojsa,ali nazalost sa tragicnim ishodom.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nema klub veze ali njegovi su navijaci pa ce zaplatiti svakakako. .nevjerovatno da nikome nije bilo sumnjivo sto toliki broj hrvata ide u grcku. A nista ne moze bez necijeg amin .Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:14Ne vidim šta je klub tu kriv.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:55eh sad ce BBB kostati klub.. toliko o uspjehu u sportu. I da igraju danas,samo su napravili super uvertiru za pakao koji ceka njihovu ekipu..
Bio je dogovor klubova bez gostujućih navijača.
Ove je trebalo vratiti sa hrvatske granice.
Al jbg sad.
- 1 9 4 6 -
Kao toliki jaz Srbije i Hrvatske, a lagano ti kroz drzavu prodje 100 do 200 ljudi koji imaju dijela ko Mesa Selimović, u Grcku ih pustis vozaju ti se pola dana po autoputu, a jarane ispade nasa policija najpametnija kada je zaustavila konvoj Torcide na Ivanu.
smijem ruku dati da ce onaj jedan uhapseni Bosanac biti optuzen da je ubio momka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Gledam ova akcija Boysa je bila brutalna. Znalo se da ce bit nekog belaja dole pogotovo nakon onog ostavili me decki. Naravno sve im pada u zaborav zbog mrtvog momka. Opet sumnjam da su ga Boysi ubili. Skoro da sam uvjeren da je ovo maslo zelenih sa nozem. Bolesno je to dole Grcka i Turska. Mogao bi Dinamo sa ovim da bude bas ostecen.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Tragedija pravaSimi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:28Gledam ova akcija Boysa je bila brutalna. Znalo se da ce bit nekog belaja dole pogotovo nakon onog ostavili me decki. Naravno sve im pada u zaborav zbog mrtvog momka. Opet sumnjam da su ga Boysi ubili. Skoro da sam uvjeren da je ovo maslo zelenih sa nozem. Bolesno je to dole Grcka i Turska. Mogao bi Dinamo sa ovim da bude bas ostecen.
Nazalost zivot izgubljen, ali ne vidim kako moze Dinamo biti kaznjen zbog ovoga
-nije bilo gostujucih navijaca, znaci nije Dinamo prodavao karte i organizovao dolazak tih navijaca u Grcku
-ako su i kupili karte Grci su im prodali
-sta je radila grcka policija na granici
"jedno pitanje je samo ostalo..."
Nikad ne znas kako UEFA moze odluciti. Ovo im moze samo leci na volej da sa jednim primjerom pokazu svima sta ih ceka u buducnosti ukoliko se ovakva tragedija ponovi. UEFA je sa drzavnim policijama ovo svakako ugovorila da nema gostujucih. Mislim da nista nece ovdje proci bez reakcije UEFA-e.begla je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:39Tragedija pravaSimi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:28Gledam ova akcija Boysa je bila brutalna. Znalo se da ce bit nekog belaja dole pogotovo nakon onog ostavili me decki. Naravno sve im pada u zaborav zbog mrtvog momka. Opet sumnjam da su ga Boysi ubili. Skoro da sam uvjeren da je ovo maslo zelenih sa nozem. Bolesno je to dole Grcka i Turska. Mogao bi Dinamo sa ovim da bude bas ostecen.
Nazalost zivot izgubljen, ali ne vidim kako moze Dinamo biti kaznjen zbog ovoga
-nije bilo gostujucih navijaca, znaci nije Dinamo prodavao karte i organizovao dolazak tih navijaca u Grcku
-ako su i kupili karte Grci su im prodali
-sta je radila grcka policija na granici
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, benko21, Burberry46, Direktorcic, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, JavierBosnia, leo1946, mma_hz, mnon46, mosarajvosa83, NazorUso, PeppermintSA, Proximic, rishovski, Rodman, worchester i 104 gosta.