Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Amox. Ti si meni kralj off topica, toliko si napisao sranja ovdje nevezano za temu da je prosto cudo jedno da si i dalje sa nama ovdje...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- IronmanFCB
- Kontakt:
@Sveti u elementu.Sveti je napisao/la:ne vjerujem da će odmarat dvije utakmice za redom.JohnLennon je napisao/la:Hoce li Messi igrati veceras?
Ako ne kontate,Messi je igrao proslu utakmicu,protiv Milana

@Citizen
no shit SherlockIronmanFCB je napisao/la:@Sveti u elementu.Sveti je napisao/la:ne vjerujem da će odmarat dvije utakmice za redom.JohnLennon je napisao/la:Hoce li Messi igrati veceras?
Ako ne kontate,Messi je igrao proslu utakmicu,protiv Milana
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IronmanFCB
- Kontakt:
Ma htio sam naglastiti,jer ovo nije temu u nogometnom pdf,nego Diskusije,teme nevezane za sport.Mislim,ako netko nije up-to-date sa ovom pricom na forumu 

@Citizen
ako ćemo u krajnost, može se i bez prvonavedenih nauka.. i danas žive plemena koja su izrdžala bez tih nauka, a i talibani su dobar dio tih nauka ili zabranili ili minimalizirali.. ali vrijedi li takav život? malo, veoma malo..Heller je napisao/la:Prirodne, Tehnicke, Medicinske nauke, bez ostalog se može
sva politička i pravna misao je u suštini filozofija.. tako da bez filozofije možemo, ali s filozofijom je život puno bolji baš kao i s medicinom, prirodnim i tehničkim naukama te svim ostalim..
NAPRIJED NARODE!
- Amoxicillin
- Kontakt:
vidiš i upravu si, a i griješiš u istom trenutku.Titova-Juga je napisao/la:Amox. Ti si meni kralj off topica, toliko si napisao sranja ovdje nevezano za temu da je prosto cudo jedno da si i dalje sa nama ovdje...
Možda ja pišem *sranja* al uvijek su vezana za diskusiju

A onda uočim da je i ovaj tvoj *sranje*

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- tyler durden
- Kontakt:
Promasili ste temu.
Ban Amoxicilin.

Ban Amoxicilin.

A nekada ova tema bese smesnija od Viceva. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nekada je i sarajevo bilo prvak...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nekad je i Krajina Cazin bila u prvoj ligi ....anonimni je napisao/la:nekada je i sarajevo bilo prvak...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
secer je napisao/la:Lako im je kad odu u Afriku,,iskopaju rupu na po puta,stave korpu voca i sakriju se iza drveta i onda oni nigeri polete i tako ih dovedu u London (phill jackson o wengerovom skautingu))
miky_hz je napisao/la:Ja se nadam da nece biti utakmica u Londonu nego negdje u Evropi. Bilo bi sjajno ako bismo igrali sa Paragvajom u Becu, to je blizu BiH.![]()
![]()
Ovaj je jak
Wert je napisao/la:Ovo je sa jednog drugog foruma![]()
![]()
![]()
Drugari, moze li neko da mi preporuci tim za koji bih mogao da navijam
Kristal Palas
E hvala ti drugar, navijacu za njih
koji su na tabeli? jesu li prvi
cikular je napisao/la:Rutinska pobjeda Partizana, koji je jos jednom pokazao da Hrvati nisu za sporta, te im je bolje da love
ribu, a i to im Slovenci otimaju.
Devil je napisao/la:Za tog Lahma niko ziv u Europi nije ni cuo, samo Svabe znaju za njeg i Bosanci posredstvom Gastarbeitera.
Iako je citava tema Arsenala cirkus ovo je gore i od toga.Imate pravo samo jednom da pogadjate ko je ovo rekao.![]()
![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Navijam za Njemacku zato sto su zapoceli dva svjetska rata.
@Vjeruj!!!
Eto, čisto da ne čitam prepucavanja na relaciji filozofija-sociologija-ljubav-vjera-rasa...secer je napisao/la:nisam imao priliku pogledati iz ove perspektive i bas mi je drago sto sam naletio na ovu sliku.reds je napisao/la:Devil je napisao/la:
Kako jeziv pogled odavne jbt.,ja ne bi smeo ni da pogledam dole a kamoli da letim.
uuuu, strahota.
mozda bih se ja i spustio za neki visemilionski iznos. samo, siguran sam, poslije mene niko ne bi.
od straha bih je us-ro i to od vrha pa do dna. trebalo bi im tri mjeseca da to sve ociste![]()
stvarno, ovim "letacima" svaka cast.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Možda je lik mislio na Kontinentalnu Evropu 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ev nesto iz arhive
[/quote]
babilonTm je napisao/la:
**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
harishp je napisao/la:Jeste,spremio ti ga je.harry_90 je napisao/la:Da li je spremio taktiku koju napredni fudbal jos do sad nije vidio ?
spizz je napisao/la:Nekad je to bio normalan klub sa normalnim igracima i normalnim trenerima:
A danas je pedofilija uzela maha i otela se kontroli ,pa matori bolesnik dovodi maksume i djecu:
Kako ga Boga nije strah![]()
HahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahMonolog je napisao/la:Opa, konačno ćeš završiti u krevetu sa Marc Anthony-jem.Vjecna Robija je napisao/la:Jenifer Lopez se rastaje.Napokon,dugo sam to cekao .JURISČestitam

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IronmanFCB
- Kontakt:
Wert je napisao/la:Ovo je sa jednog drugog foruma![]()
![]()
![]()
Drugari, moze li neko da mi preporuci tim za koji bih mogao da navijam
Kristal Palas
E hvala ti drugar, navijacu za njih
koji su na tabeli? jesu li prvi

@Citizen
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
AHHAHAHAHAAH
sto me monolog s*eba dole

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nije valjda da nakon El Clasica nema materijala za ovu temu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Jack777Pott
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Nije valjda da nakon El Clasica nema materijala za ovu temu?
Ja bas usao samo da provjerim ovu i smijesne slike

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Par likova koji su unazad 3-4 godine završavali na ovoj temi poslije el-clasica su danas blago rečeni blamažni, i dan danas koriste iste fazone kao i prije te 3-4 godine.Jack777Pott je napisao/la:Cartman je napisao/la:Nije valjda da nakon El Clasica nema materijala za ovu temu?
Ja bas usao samo da provjerim ovu i smijesne slike. Ova izdala, idemo dalje
Mi smo veličanstveni u pobjedi,duhoviti u porazu za razliku od njih.Tako da u sljedećim Clasicima neće biti previše materijalaCartman je napisao/la:Nije valjda da nakon El Clasica nema materijala za ovu temu?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Komentar nije potreban, tužan i smiješan post istovremeno.KSIVLE je napisao/la: Za Maldinija se slažem da je vrh, iza Kaisera, a po meni i za mrvu iza Puyola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT