emir_dj je napisao/la:Dzin je napisao/la:Dzin je napisao/la:Dolazi vam i Ibricic na posudbu,reko necu u Hajduk odo u Zvijezdu,sto se dzaba provaljujete,kakav Damjanovic,al vas lako zapaliti na forumu,
Joj koje si ti tele............

Evo ti link pa se čudi
http://www.transfermarkt.de/de/dario-da ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto vidjet cemo ko je tele,nazvao sam ga i provjerio,usput na transfermarku pise Gradacac u Hrvatskoj i zastava Hrvatske pored Gradacca,takode i mjesto rodenja,a eto znaju bolje od njega,doso igrat za 10.000 eura,mogo je i dzaba,toliko voli Zvijezdu
DZINE ja tebi preporučujem jednog dobrog oftalmologa... ako nema kod vas ima kod nas jedan u gradaccu dobar.. a bilo bi ti dobro i da geografiju ponovis ili da malo proguglas da naucis kao izgleda zastava zapadni susjeda...... ali evo pomocu ti da nekazes da smo mi losi ljudi u gradaccu.... ona zastava sto staji pored gradacca je JUGOSLOVENSKA ( i mozes mislit koje ti slucajnosti nosi oznaku drzave u kojoj si rođen(pa makar ona i nepostojala vise))
i sledeci put prije nego pođes brljavit na forumu, bar se potrudi Da zans o cemu pricas....
P.S. pogledaj malo bolje transfermarket.... moza prromijenis misljenje...[/quote]
U pravu si,okrenuo sam boje,slab je ovaj oftamolog u Gradaccu,zato je dobar u Zivinicama,da mi je babo bio pametniji pa me odveo na vrijeme.