1. HNL
Re: 1. HNL
Opet u Hajduku rade gluposti.
Navijam za Dinamo ali Valdas je bio pravo riješenje za ovu ekipu iako su zadnji par tekmi igrali lošije opet su dovoljno dobro igrali da uzimaju bodove.
Sad ce opet neki Gustafi da se uče poslu na Hajduku pa će i ovo ulaganje biti propala investicija.
Navijam za Dinamo ali Valdas je bio pravo riješenje za ovu ekipu iako su zadnji par tekmi igrali lošije opet su dovoljno dobro igrali da uzimaju bodove.
Sad ce opet neki Gustafi da se uče poslu na Hajduku pa će i ovo ulaganje biti propala investicija.
-
- Kontakt:
Ima li šanse za Vahu ili Bilića 
Dambrauskas je odličan trener, ovo mu je bila prva kriza...

-
- Kontakt:
Kako mi je krivo zbog Dabra, kao da mi je brat eto
Niko i Luksa vec trojicu trenera potrosili... Naredni im je biti ili nebiti

Niko i Luksa vec trojicu trenera potrosili... Naredni im je biti ili nebiti
Dokaz sto je dinamo tu gdje jeste i sto je hajduk tu gdje jeste..zadnju deceniju
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
To je cijena euforije koja nastane nakon par dobrih rezultata/utakmica, nema strpljenja za neki rad na duze staze. Sjecam se ljeta kad je Cernat dosao u Hajduk pa price u Splitu kako je on bolji od Modrica i slicno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Rijeka je uzasno losa, talijana ceka ogroman posao
-
- Kontakt:
Mislite li da imamo drugo trenersko rješenje ili Karoglan ostaje do daljnjeg?
-
- Kontakt:
Luksine izjave poslije raskida sa Dabrom i nemaju smisla ako ce Karoglan ostati na klupi... Ako su ciljevi najvisi kako on kaze, onda poslije reprezentativne pauze na klupi Hajduka treba sjediti jace ime od Valdasa DambrauskasaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:26Mislite li da imamo drugo trenersko rješenje ili Karoglan ostaje do daljnjeg?
E svašta....ja sve mislio ti navijač topnika,kad ono klasični "mješanac",malo vamo malo tamoRosicky je napisao/la: ↑12 sep 2022, 16:42Opet u Hajduku rade gluposti.

-
- Kontakt:
Rijeka je dosta pala, a Hajduk je vazda u problemima
cbd hrvatska
cbd hrvatska
Zadnja izmjena: stoteljuti, dana/u 16 sep 2022, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Samo sport i to je to :)
Vahu???Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:28Ima li šanse za Vahu ili Bilića

Jel se ti zayebavaš ili ti to ozbiljno?

-
- Kontakt:
Srebrenko je napisao/la: ↑15 sep 2022, 23:23Vahu???Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:28Ima li šanse za Vahu ili Bilića
Dambrauskas je odličan trener, ovo mu je bila prva kriza...![]()
Jel se ti zayebavaš ili ti to ozbiljno?![]()

Znaš onu njegovu glavnu ,..."kažem ja...kažem ja" pa ne bih ga slušao za milion!Daleko ti kuća Vaha od Splita bila,a još i purgere vodioCipiripiblicblic je napisao/la: ↑15 sep 2022, 23:27Srebrenko je napisao/la: ↑15 sep 2022, 23:23Vahu???Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 20:28Ima li šanse za Vahu ili Bilića
Dambrauskas je odličan trener, ovo mu je bila prva kriza...![]()
Jel se ti zayebavaš ili ti to ozbiljno?![]()
![]()
![]()

- CROtorious
- Kontakt:
Bjelica idealan za totalni raspad svlačionice.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Slažem se sa tvojom prvom rečenicom djelomično ali i činjenica je da je igra katastrofalna od početka sezone!
Meni nije samo jasno pored onako dobre igre u prošloj sezoni,borbe ta titulu i osvajanje kupa,uz isti igrački kadar i odrađene pripreme razlog ovako loših igara?!

8 milijuna eura transfer. Drugi najveći transfer Hajduka u povijesti nakon Nikole Vlašića koji je prodan za 10.8 mil €.
Ovaj transfer je samo dodatni pokazatelj da se pokušava dovesti Ivan Leko.
Ovaj transfer je samo dodatni pokazatelj da se pokušava dovesti Ivan Leko.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dakle 2,5 za Ljubicica, i 6,5 + bonusi za Biuka... Vrlo ozbiljni novci
Mislim da je svaki navijac Hajduka slab na ovu dvojicu malaca. Ja im iskreno zelim svu srecu ovog svijeta da postanu vrhunski igraci, ali opet mi ostaje zal sto nismo napravili vise sa njima u Hajdukovom dresu...
Ivan Leko? Bez problema moze naci angazman u jakim Euro ligama, ali moze li odoljeti hajduckom ludilu
Mislim da je svaki navijac Hajduka slab na ovu dvojicu malaca. Ja im iskreno zelim svu srecu ovog svijeta da postanu vrhunski igraci, ali opet mi ostaje zal sto nismo napravili vise sa njima u Hajdukovom dresu...
Ivan Leko? Bez problema moze naci angazman u jakim Euro ligama, ali moze li odoljeti hajduckom ludilu

- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobri novci, par pojačanja i Hajduk može ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Što se tiče Leke, Makabi ga, također zove, nude masnu lovu i njemu i kao budžet. Ali, ako se kontalo njega dovoditi zašto još uvijek Karoglan vodi ekipu, malo mi je Hajduk oko pitanja trenera u najmanju ruku djeluje smušen.
Osijek je u ozbiljnoj krizi, za stadion se samo povećava proračun, ekipa bez plate i sa neredovnim primanjima, uprave gotovo da nema kad je riječ o fudbalu.
Rijeka pravi novu priču sa Jakirovićem, da li će biti uspješno ostaje da se vidi. Na prvu sigurno je jedino da će se budžet za plate igrača smanjiti.
Dinamo, glavna priča o pozadinskom ratu Mamić - Antolić, fudbalska strana negdje na drugoj strani. Mogu sada pojedince za ozbiljne pare prodati, prije svega Livakovića.
Osijek je u ozbiljnoj krizi, za stadion se samo povećava proračun, ekipa bez plate i sa neredovnim primanjima, uprave gotovo da nema kad je riječ o fudbalu.
Rijeka pravi novu priču sa Jakirovićem, da li će biti uspješno ostaje da se vidi. Na prvu sigurno je jedino da će se budžet za plate igrača smanjiti.
Dinamo, glavna priča o pozadinskom ratu Mamić - Antolić, fudbalska strana negdje na drugoj strani. Mogu sada pojedince za ozbiljne pare prodati, prije svega Livakovića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.