BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
ova istocna tribina prima ko njihova loža, djaba se brukamo samo, teren oranica ziva, Koševo je za ovo OLD TRAFORD i kako bolja atmoosfera moz biti kad je 15.000 i 35.000
zalosno samo izmisljaju i užarena atmosfera kad kazu jos, bio sam na svakoj utakmici, atmosfera je mrtva osim prvi 10 min, uz glupe pjesme BOSNA JE SAMPION i neke gluposti ... ma sve 0 realno .. al et
Oni imaju Ronalda, a mi imamo Dzeku.....i stadion 
Ova reprezentacija zaslužuje bolje uvjete. Teaba da se pokrene iniciativa na državnom nivou da se stadion dovede u red, sramota je da se sav teret stavlja na ledja Čelika i Zeničana.
YNWA!
De se vi sad pokačite kao i uvijek
Jel' bitno koji je bolji stadion ?
Ljudi došli,i ocjenili da je bolje da se igra na Bilinom nego na Koševu, i vi sad' uvjeravajte narod da je bolje Koševo...
Portugalci ne znaju šta će od života, mi umjesto da se radujemo što im nije sve po volji, hajvanski narod mora da pljuje jedan na drugog...
Nikad' nećemo ni zaslužiti bolje
Jel' bitno koji je bolji stadion ?
Ljudi došli,i ocjenili da je bolje da se igra na Bilinom nego na Koševu, i vi sad' uvjeravajte narod da je bolje Koševo...
Portugalci ne znaju šta će od života, mi umjesto da se radujemo što im nije sve po volji, hajvanski narod mora da pljuje jedan na drugog...
Nikad' nećemo ni zaslužiti bolje
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ovo. nije. izgovor. cuj kakav je njima teren takav je i nama. kakav je to izgovor? zar ne bismo svojima htjeli da igraju na boljem.Lucryler je napisao/la:Teren jeste katastrofa , kakva drzava takav teren ,ali nema potrebe da se pravi bauk i njima ce tako biti i nama , jeste da smo mi malo iskusniji igranjem na takvim terenima.
realno, uopste me ne tangira svidjal se portugalcima teren il ne svidja. cisto mi je svejedno. al kako i nasi na ovome da igraju? taktika, nabij loptu na dzeku pa nek uradi nesto.
Dakle, na golu će biti Asmir Begović. Štoperski tandem trebali bi činiti kapiten Emir Spahić i mladi Muhamed Bešić. Na desnom boku iznenađenje. Izgleda, igrat će Darko Maletić, koji će bi trebao imati direktne duele sa Cristianom Ronaldom. Sušić najviše razmišlja o njemu zbog Maletićeve brzine, odnosno fizičkih predispozicija. Na lijevom boku? Opet iznenađenje. Kako sada stvari stoje, na klupi će ostati Sejad Salihović, a lijevo povučenije igrat će Senad Lulić. Zašto Salihović na klupi? Selektor smatra da nije najspremniji, kako bi počeo susret sa «evropskim Brazilcima».
Igrat ćemo sa dva zadnja vezna, Elvirom Rahimićem i Adnanom Zahirović. Ispred njih, kao centralni vezni trebao bi biti Haris Medunjanin. Pozicija na desnom buku, ispred vjerovatno Maletića, pripast će Miralemu Pjaniću, a lijevo ispred Lulića igrat će Zvjezdan Misimović. U napadu bit će Edin Džeko.
...

Kad ovi bolesnici nisu nista mogli nasem Dzeki, ne bojim se ni Pepea.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eventualni plasman bio sigurno imao za rezultat nešto slično. A možda to bude slučaj svakako.HOPLIT je napisao/la:Ova reprezentacija zaslužuje bolje uvjete. Teaba da se pokrene iniciativa na državnom nivou da se stadion dovede u red, sramota je da se sav teret stavlja na ledja Čelika i Zeničana.
Dotad, imamo što imamo. I jbg..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- majestic24
- Kontakt:
Ako kisa padne sutra,onda nema veze sto trave nema...vazno je samo da voda neostaje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pa jel Dzeko, Spahic, Luilic, Pjanic i ostali igraju bolje na ovakvim terenima jeste li normalni
... pa ovakav teren samo odgovara Varupi, Puzigaći i tako tim igracima ... svasta ovdje procitati
Jedno je sigurno. Varupa bi sutra dominir'o na ovakvom terenu 
- thenaturalone
- Kontakt:
Teren katastrofa. Ne znam kako mislimo razviti igru po ovakvom terenu.
Oni ako nista imaju ronalda kojem je slobodni u krugu 30 metara ko penal, nek bude dva faula i njima dosta, dat ce jedan gol, a mi na ovakvom terenu mozemo samo na neki hooo ruk dati gol al daBogda i to...
Oni ako nista imaju ronalda kojem je slobodni u krugu 30 metara ko penal, nek bude dva faula i njima dosta, dat ce jedan gol, a mi na ovakvom terenu mozemo samo na neki hooo ruk dati gol al daBogda i to...
panties je napisao/la:ovo. nije. izgovor. cuj kakav je njima teren takav je i nama. kakav je to izgovor? zar ne bismo svojima htjeli da igraju na boljem.Lucryler je napisao/la:Teren jeste katastrofa , kakva drzava takav teren ,ali nema potrebe da se pravi bauk i njima ce tako biti i nama , jeste da smo mi malo iskusniji igranjem na takvim terenima.
realno, uopste me ne tangira svidjal se portugalcima teren il ne svidja. cisto mi je svejedno. al kako i nasi na ovome da igraju? taktika, nabij loptu na dzeku pa nek uradi nesto.
Dakle, na golu će biti Asmir Begović. Štoperski tandem trebali bi činiti kapiten Emir Spahić i mladi Muhamed Bešić. Na desnom boku iznenađenje. Izgleda, igrat će Darko Maletić, koji će bi trebao imati direktne duele sa Cristianom Ronaldom. Sušić najviše razmišlja o njemu zbog Maletićeve brzine, odnosno fizičkih predispozicija. Na lijevom boku? Opet iznenađenje. Kako sada stvari stoje, na klupi će ostati Sejad Salihović, a lijevo povučenije igrat će Senad Lulić. Zašto Salihović na klupi? Selektor smatra da nije najspremniji, kako bi počeo susret sa «evropskim Brazilcima».
Sa ovom formacijom gubimo 0:8. Ovdje ima jedno 3.546 losih odluka. UZAS od terena pa do trenera i ovakvih odluka. Nema, nemam vise nikakve euforije. Gotovo je.
Igrat ćemo sa dva zadnja vezna, Elvirom Rahimićem i Adnanom Zahirović. Ispred njih, kao centralni vezni trebao bi biti Haris Medunjanin. Pozicija na desnom buku, ispred vjerovatno Maletića, pripast će Miralemu Pjaniću, a lijevo ispred Lulića igrat će Zvjezdan Misimović. U napadu bit će Edin Džeko.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A evo slike od prije neki dan. Jeli se meni cini ili je bilo vise trave?
Sta uradi ovaj kombajn...

Sta uradi ovaj kombajn...
Ove rupe od mašine će u slučaju kiše odraditi svoje, tako da no sikiriki 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kažu nema kiše. Džaba su bušili*p!p!t@* je napisao/la:Ove rupe od mašine će u slučaju kiše odraditi svoje, tako da no sikiriki
a šta ćemo sa ovim rupama kad počne utakmica*p!p!t@* je napisao/la:Ove rupe od mašine će u slučaju kiše odraditi svoje, tako da no sikiriki
ima da naraste trava do sutra 
Mora!!!
Mora!!!
Thomas Müller - Fußballgott
- BH Patriot
- Kontakt:
MESSI, MESSI, MESSI ! HAHA
btw. Hladne glave sutra ući u duel, te probati izvući što realniji ishod za našu momčad!
btw. Hladne glave sutra ući u duel, te probati izvući što realniji ishod za našu momčad!
Livin' La Vida Loca ;)
Raja svi kupite Snickers i na teren ga bacite, sutra će trava da bude do pasa
Svi pritisci su "dječiji rođendan u McDonald'su" za ono šta Portugalce čeka u Zenici
Svi pritisci su "dječiji rođendan u McDonald'su" za ono šta Portugalce čeka u Zenici
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.