FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

suad_pitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la suad_pitar » 02 nov 2009, 15:10

Nije mi jasno cemu tolika prepucavanja ko je sta nastimo. Doci ce i derbi pa ce se sve vidjeti na terenu isto kao u Mostaru.
Nego ima li ko da pije PIVU 10 dana prije derbija :D
SAMI PROTIV NJIH

alibi

Post Postao/la alibi » 02 nov 2009, 15:22

hordemalta je napisao/la:STICAJEM OKOLNOSTI PRISUSTVOVAO SAM SITUACIJI U KOJOJ SE OTVORENO PRIČA O POVALJIVANJU SARAJEVA NA ISTI NAČIN NA KOJI JE OLIMPIK POVALJEN JUČER. dAKLE POSTOJE INDICIJE DA ĆE U SRIJEDU BITI DELEGIRAN SUDIJA JAKO BLIZAK POLJOPRIVREDNIKU brkoviću SA JASNOM ZADAĆOM DA POVALI SARAJEVO, A POŠTO SMO VIDJELI I SVI SU SVJEDOCI TOGA NA KOJI NAČIN IGRAJU I ŠTA RADE OVI JADOVI JAKO SMO BLIZU TOGA DA JE OVO ISTINA.

OVO VAM GARANTUJEM ŽIVOTOM DA JE ISTINA I DA JE PROVJERENO. NE POSTOJI NAČIN KAKO DA NAM PARIRAJU OSIM DA NAS POVALE. OLIMPIK JE BIO PRVI KURBAN A MI BISMO TREBALI BITI DRUGI. NE RADI SE O NEKOJ FOBIJI NEGO SE RADI O TOME DA AKO SE NE BUDE NA VRIJEME REAGOVALO DA ĆEMO ISPUŠITI FORU MOMAČKI.
POVALIT CEMO MI NJEGA.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 nov 2009, 15:43

Nisam bio par dana na forumu,sta se to dogadja volio bih znati. ako neko moze ukratko da napise,bio bih zahvalan.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 02 nov 2009, 15:44

Hoce biti onaj trans:"J... namjesten derbi." (Je li on postoji jos?)

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 nov 2009, 16:31

hordemalta je napisao/la:

Vjeruj i od tebe imam puno više utakmica pogledanih ali nije bitno nema veze... Svakako me ne interesuje to niti je bitno dokazivanje.

Ponoviću i ovdje, ovo nisam napisao radi Željovaca da bih polemisao sa vama jer me vi ne interesujete, niti bi mi trebali vas da interesujemo. Imamo svako svoj klub, uprave, igrače i hvala Bogu da je tako i tema naših zanimanja treba da ostane u okviru svojih klubova. Mene iskreno vaša tema ne interesuje pogledam je ali nikad ne bih komentarisao i ulazio u rasprave na vašoj temi.

NB je za vas Tito i to je ok, ja to poštujem.

Uživajte na svojoj temi
Ispade da si Susic u najmanju ruku, naravno da te Zeljo ne interesuje kad si se vec ispisao debelo naravno u negativnom kontekstu, to se zove alibi.nesto slicno kao trener Veleza odkuka prije utakmice o losem sudjenju i onda 3000 ovaca koji nemaju mozga potvrdi to.drugim rijecima unaprijed opradan poraz jer pobogu protiv sudija se ne moze a ako kojim slucajem i pobjedite ona mitologija kako ste nebeski narod.S obzirom da imas dug navijacki staz sjeti se i njemaca koji su nam sudili derbi sto i nije tako davno bilo koji ono rezultat bi?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 nov 2009, 16:36

ma gerrard je to dobro reko...nakon mostara ne bi sudije smjele opet ostetit sarajevo...al Bgm ko je bio na Kosevu protiv slavije,sve je vidio....haj na strani sto nam nedaju da igramo al u nasem gradu,na nasem stadionu...tako da me ne bi iznenadilo da hame,torlak,pape i ostali kojima prijeti suspenzija za derby dobiju karton u listici i tako indirektno sarajevo bude osteceno u derbyu.

Sto se tice brkovica.......kunem vam se rahmetom mi dedinim :lol: hhhh prvo kolo celik-seljo kad su igrali....dobio sam informacije da je to brkovic vec odradio...tako da sam znao da ce seljo dobit i nije me iznenadilo :lol:

al ja se iskreno nadam da ce sve biti fer i sportski...pa evo nakon dugo godina oba tima su u vrhu,navijaci mnogo ocekuju...pa zasluzili smo i mi i strumfici jednu pravu tekmu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 02 nov 2009, 16:38

Neka bolji pobjedi u subotu, a ja sam siguran da je to sarajevo, definitivno neka se ovi bolji timovi odvoje na vrhu
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

hordemalta
Kontakt:

Post Postao/la hordemalta » 02 nov 2009, 16:43

JoinUnion je napisao/la:

Vjeruj i od tebe imam puno više utakmica pogledanih ali nije bitno nema veze... Svakako me ne interesuje to niti je bitno dokazivanje.

Ponoviću i ovdje, ovo nisam napisao radi Željovaca da bih polemisao sa vama jer me vi ne interesujete, niti bi mi trebali vas da interesujemo. Imamo svako svoj klub, uprave, igrače i hvala Bogu da je tako i tema naših zanimanja treba da ostane u okviru svojih klubova. Mene iskreno vaša tema ne interesuje pogledam je ali nikad ne bih komentarisao i ulazio u rasprave na vašoj temi.

Uživajte na svojoj temi
Ispade da si Susic u najmanju ruku, naravno da te Zeljo ne interesuje kad si se vec ispisao debelo naravno u negativnom kontekstu, to se zove alibi.nesto slicno kao trener Veleza odkuka prije utakmice o losem sudjenju i onda 3000 ovaca koji nemaju mozga potvrdi to.drugim rijecima unaprijed opradan poraz jer pobogu protiv sudija se ne moze a ako kojim slucajem i pobjedite ona mitologija kako ste nebeski narod.S obzirom da imas dug navijacki staz sjeti se i njemaca koji su nam sudili derbi sto i nije tako davno bilo koji ono rezultat bi?

Da bilo je 0:1, svi znaju to ali isto tako znaju da je na toj utakmici stanje na terenu bilo takvo kakvo je. Samo mi nemoj reći da ne znaš kakvo je stanje bilo. Opet ti kažem svakog momenta kada Sarajevo izgubi od nekog zasluženo igrom pa makar to bilo i 5:0 ja sam spreman da pružim ruku svakome i čestitam. Ali igraj brate pošteno sportski, igraj mudima i pokaži ih na terenu i svaka ti čast. Možeš biti i lošiji brani se bunkeriši odbrani pobjedi i **** ga to je sport. O čemu pričamo ljudi????

Nemojte se praviti budale jako dobro znate kako sve to funkcioniše, pogotovo ove sezone kod vas, ali nećete da kažete javno otvoreno i ok. Ali nemojte onda pametovati. Isto k'o kurava o poštenju. Svi vide samo vi ne vidite osakatite sviju koji dodju i kao ne znate vi šta je i kako je....

jes' al' aha

alibi

Post Postao/la alibi » 02 nov 2009, 16:45

Ada je napisao/la:Neka bolji pobjedi u subotu, a ja sam siguran da je to sarajevo, definitivno neka se ovi bolji timovi odvoje na vrhu
Pa realno ove vodece ekipe na tabeli i igraju najbolje u ovoj polusezoni.A sto se utakmice sa MALIM PLAVIM STRUMFOVIMA tice mi idemo dole da se zabavljamo kako na terenu tako i na tribinama.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 nov 2009, 16:47

sarajlija89 je napisao/la:Sto se tice brkovica.......kunem vam se rahmetom mi dedinim :lol: hhhh prvo kolo celik-seljo kad su igrali....dobio sam informacije da je to brkovic vec odradio...tako da sam znao da ce seljo dobit i nije me iznenadilo :lol:
Rahmeta ti dedinog sto nam nisi rekao to na forumu pa da pare uzmemo .. 8-)

Tema je FK Sarajevo koliko ja znam .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 nov 2009, 16:52

[quote="hordemaltaDa bilo je 0:1, svi znaju to ali isto tako znaju da je na toj utakmici stanje na terenu bilo takvo kakvo je. Samo mi nemoj reći da ne znaš kakvo je stanje bilo. Opet ti kažem svakog momenta kada Sarajevo izgubi od nekog zasluženo igrom pa makar to bilo i 5:0 ja sam spreman da pružim ruku svakome i čestitam. Ali igraj brate pošteno sportski, igraj mudima i pokaži ih na terenu i svaka ti čast. Možeš biti i lošiji brani se bunkeriši odbrani pobjedi i **** ga to je sport. O čemu pričamo ljudi????

Nemojte se praviti budale jako dobro znate kako sve to funkcioniše, pogotovo ove sezone kod vas, ali nećete da kažete javno otvoreno i ok. Ali nemojte onda pametovati. Isto k'o kurava o poštenju. Svi vide samo vi ne vidite osakatite sviju koji dodju i kao ne znate vi šta je i kako je....

jes' al' aha[/quote]
Tipa utakmica u Posusju prosle godine?Mislim upucen si ne vjerujem da ne znas...

hordemalta
Kontakt:

Post Postao/la hordemalta » 02 nov 2009, 17:03

JoinUnion je napisao/la:[quote="hordemaltaDa bilo je 0:1, svi znaju to ali isto tako znaju da je na toj utakmici stanje na terenu bilo takvo kakvo je. Samo mi nemoj reći da ne znaš kakvo je stanje bilo. Opet ti kažem svakog momenta kada Sarajevo izgubi od nekog zasluženo igrom pa makar to bilo i 5:0 ja sam spreman da pružim ruku svakome i čestitam. Ali igraj brate pošteno sportski, igraj mudima i pokaži ih na terenu i svaka ti čast. Možeš biti i lošiji brani se bunkeriši odbrani pobjedi i **** ga to je sport. O čemu pričamo ljudi????

jes' al' aha
Tipa utakmica u Posusju prosle godine?Mislim upucen si ne vjerujem da ne znas...[/quote]

Šta je bilo podsjeti me ???? POsušje ovo koje se ugasilo na njih misliš ???? Ako misliš nešto o pobjedi, ne vidim razloga o čemu pričaš???

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 02 nov 2009, 17:05

Ma ipak smo mi tim koji pravi rezultate izac i pobjedit ih na njihovom terenu to vazi i za tribine i mirna Bosna da pokazemo kako se to radi po ko zna koji put

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 02 nov 2009, 17:44

JoinUnion je napisao/la:

Uživajte na svojoj temi

Da bilo je 0:1, svi znaju to ali isto tako znaju da je na toj utakmici stanje na terenu bilo takvo kakvo je. Samo mi nemoj reći da ne znaš kakvo je stanje bilo. Opet ti kažem svakog momenta kada Sarajevo izgubi od nekog zasluženo igrom pa makar to bilo i 5:0 ja sam spreman da pružim ruku svakome i čestitam. Ali igraj brate pošteno sportski, igraj mudima i pokaži ih na terenu i svaka ti čast. Možeš biti i lošiji brani se bunkeriši odbrani pobjedi i **** ga to je sport. O čemu pričamo ljudi????

jes' al' aha
na zalost toga je uvijek bilo i ostat ce jos dugo...al nadam se nece biti bash sad u subotu i da cemo klepit malog zelju aBd 1:2 :)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 nov 2009, 17:56

Nista posto vidim da ce biti namjesten derbi ja necu onda ni dolaziti...a vi ponesite opet onu parolu

"**** NAMJESTEN DERBI" samo ovaj put ja se nadam da necete imati potrebe derati istu ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 02 nov 2009, 19:16

Ko sto je ovaj jedan napisoo
Nijaz Brkovic-Cak Noris 8-) 8-)

Bojkotuj te,unaprijed ste izgubili kako vi razmisljate :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

alibi

Post Postao/la alibi » 02 nov 2009, 19:22

TheManiacs je napisao/la:Ko sto je ovaj jedan napisoo

O cemu vi to,ne glupirajte se.J.Ebo vas brkovic.Mi dolazimo da vas pobjedimo i da se MALO zabavljamo.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 02 nov 2009, 19:30

TheManiacs je napisao/la:Ko sto je ovaj jedan napisoo

to je jedna rijec

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 nov 2009, 19:45

ako imaju u planu da derbi bude namješten i da osvoje tri boda uz pomoć sudija nas ne treba to zanimati...*ebat ih :roll: :roll: nek namještaju, jednom će im se odbiti od glavu

p.s. prošli derbi na grbavici u vezi sa hordanjem je bio fenomenalan a sada smo još jači i još bolji tako da će biti još bolje navijanje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 02 nov 2009, 19:53

Mirza_Hordas je napisao/la:ako imaju u planu da derbi bude namješten i da osvoje tri boda uz pomoć sudija nas ne treba to zanimati...*ebat ih :roll: :roll: nek namještaju, jednom će im se odbiti od glavu

p.s. prošli derbi na grbavici u vezi sa hordanjem je bio fenomenalan a sada smo još jači i još bolji tako da će biti još bolje navijanje
Volio bih samo da bude prenos na tv-u ko u Mostaru da citav svijet vidi sta sudije rade Sarajevu,Brkovic je na obn-u tacnije u emisiji mimohod priznao da kupuje sudije i da svakog sudiju moze zavrsit,ako bude pristrasno sudjenje u korist zelje treba prekinut tekmu,nek jebu mater jedni drugima,i sudije i brkovic i zeljo.pun nam je vise k... svega :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.