Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Zar to nije razgovor još iz novembra, prije zadnjih monologa i saopćenja:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/nurkic ... inu/145739" onclick="window.open(this.href);return false; ?

http://sportsport.ba/ino_kosarka/nurkic ... inu/145739" onclick="window.open(this.href);return false; ?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
						"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mislim da to uopće neće biti problem, samo momka treba uvažavati onoliko koliko mu pripada a  pripada mu prilično puno..
Evo potvrde gore navedenoj izjavi:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/ogroma ... era/149922" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo potvrde gore navedenoj izjavi:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/ogroma ... era/149922" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo 'uvijek ču igrati za svoju domovinu' ne mora značiti da će Juka igrati dok su Harun i ekipa tu, već vrlo vjerovatno može značiti da će uvijek igrati samo za BiH, a ne za neku drugu selekciju.
Bilo kako bilo, sami novinari naprave dosta s.... sa svojim pisanjem i natezanjem cijele priče. Ostavimo tu priču da se slegne, nek se nađe način mimo javnosti i novinara da se stvari dovedu u red.

Bilo kako bilo, sami novinari naprave dosta s.... sa svojim pisanjem i natezanjem cijele priče. Ostavimo tu priču da se slegne, nek se nađe način mimo javnosti i novinara da se stvari dovedu u red.
Oh boy, Marc čeka 29. da mu se revanšira. Biće veselo.  

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
						#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
bezveze će ga Juka opet par puta zaljepit' 

Ma ovaj je previse mekan. Jest kvalitetan igrac samo Juka je fizicki jaci. Vidjelo se je i kod kontakta da nije nasrtao na njega i da nije trazio konflikt. Pa poslje izmirenje. Sada su komentatori pokusali malo da podgriju pa opet nije nista posebno ruzno rekao kao da je to normalno tamo odakle Juka dolazi. Nece tu biti nista samo da ne bude pravio takve gluposti pac-manu ili slicnim igracima. Tu bi moglo biti svega onda.

Dobar je Marc, bolje da se zakacio sa Pauom, on mi je odvratan.

http://www.nba.com/2015/news/features/s ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Usao Nurkic medju top 10 rookie na nba.com

Usao Nurkic medju top 10 rookie na nba.com
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Jos 12 dana do All stara,sto znaci da Juki trebaju jo 2 super utakmice da ga pozovu na onu ruki utakmicu.

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
ziv bio, ima vise od mj dana do tekme.EdoMajka je napisao/la:Jos 12 dana do All stara,sto znaci da Juki trebaju jo 2 super utakmice da ga pozovu na onu ruki utakmicu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne brinite se za All Star, Nurkic je privukao paznju dovoljnu vec i napravio mini boom tamo, trenutno je 3 visoki igrac u poretku Rookie igraca u ligi nakon Noela i Mirotica. All star je siguran jer se frontcourt mora popuniti..
Fazon je u tome da do kraja sezone izbori neku od Rookie petorki

Fazon je u tome da do kraja sezone izbori neku od Rookie petorki

imaju i sophomorei tuzlak...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
01:30	 	
Brooklyn Nets - Boston Celtics
03:00
Denver Nuggets - Orlando Magic

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Do 030 nema spavanja, mozda i maturski napisemBassha je napisao/la:01:30

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nema veze to sa njim, biti ce 10 rookie igraca, 10 shopomore. A on je medju rukijima u najmanju ruku u 5 igraca frontcourta, ako ne i u tri sto ja mislim iza Noela i Mirotica. Zato mislim da ce on biti na toj utakmici i da nema brige_dreamer_ je napisao/la:imaju i sophomorei tuzlak...

Pa koji je njemu rookie centar najveca konkurencija ?
Najzad, sanse da ne igra na all staru su minimalne

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bila neka slika na fb pisalo 12 days,kad tek sad sam vidio 12 dana do kraja glasanja onog ._dreamer_ je napisao/la:ziv bio, ima vise od mj dana do tekme.EdoMajka je napisao/la:Jos 12 dana do All stara,sto znaci da Juki trebaju jo 2 super utakmice da ga pozovu na onu ruki utakmicu.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedina konkurencija mu je Noel i u najgorem slucaju Jusuf ce biti na klupi pa uci na All Star utakmici..Potrebno je samo da solidno nastavi igrati.Otelo je napisao/la:Pa koji je njemu rookie centar najveca konkurencija ?
S ovim tempom kao u zadnjim utakmicama on ce biti lagano druga rookie petorka na kraju sezone.
Ma nije ni taj Noel nesto bolji, jest da ga nisam gledao ali Juka je Juka  

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma licno meni je puno bolji kao igrac i NBA perspektiva od Noela, samo sto Noel ima konstantne minute od pocetka i bolje brojke u slabijem timu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!