halali kolegamessilla je napisao/la:Italicovao sam yebem te kratkovidna.VGS je napisao/la:Cuj ne zeli igrati tu poziciju![]()
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko se BHT blamira sa ovom emisijom uoci LP, i gostima. Depresija u pm. Ustvari, mogu li se oni uospte blamirati. Blam su ionako. 
Don't believe the hype.
Je li iko skontao ovog gosta kako se provalio, ovaj mu spominje Javi Martineza, a ovaj odgovara kao vidjet će Guardiola treba li mu visok igrač u napadu?!akisarajevo92 je napisao/la:Koliko se BHT blamira sa ovom emisijom uoci LP, i gostima. Depresija u pm. Ustvari, mogu li se oni uospte blamirati. Blam su ionako.
Godinama dovode "stručnjake" da komentiraju, a niko ni elokvencije, a ni znanja. Čast Odoviću koji je apsolutno unazad par godina jedini gost koji je znao o čemu priča u ovim emisijama koje su svakako poluamaterski vođene i pripremljene.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tulić je teoretski bio najjači gost, uz Odovića naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Radije cu pogledati smijesnu stranu zivotinja nego ove uvodne emisije na nasim emiterima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
PROGNOZA
2-3

2-3

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ko da vas neko tjera da gledate koliko komentarišete 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo silom prilika moram utakmicu gledati na fuj-tv(ftv).
Nisam nikad bio neki prognozer,ali evo večeras kažem, 3:1 za Bayern.
Nisam nikad bio neki prognozer,ali evo večeras kažem, 3:1 za Bayern.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
pa tjeraju me da plaćam pretplatu, hoće sad u račun za struju da je zakače, a program katastrofa, mora se to popljuvat
Bit ce ovdje svega.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
$ & ? %, ? $ " на & 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Evo gaaaaaaaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
postaje zanimljivo 
Rekoh ja da nije sve gotovo, jos samo 2 za produzetke.
Pali mašineriju 
Samo sto sam napisao da ce biti svega, oni ga uvalise...
Kako bi ona Juppova masina razmontirala ovu Barcu, to nije humano.
Kako bi ona Juppova masina razmontirala ovu Barcu, to nije humano.
15.10.2013.
a cega bi trebalo da bude ?Kaunas je napisao/la:Samo sto sam napisao da ce biti svega, oni ga uvalise...
Uzmi grickalice i uzivaj.mirzatele je napisao/la:a cega bi trebalo da bude ?Kaunas je napisao/la:Samo sto sam napisao da ce biti svega, oni ga uvalise...
Btw. Kako je Barca picckasto krenula.
15.10.2013.
Neymar za potvrdu prolaza. 
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 maj 2015, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], Sheyi i 16 gostiju.