Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BlueSharks
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BlueSharks » 15 feb 2010, 00:34

Andres je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
jasmin93 je napisao/la:Šuti, nemoj tako. Napravili su igračine tipa Soldado, Portillo, Parejo, Codina, Miguel Torres... Koji su sada u velesilama tipa Getafe, Racing i slično...
samo ću reći najbolji strijelac lige prvaka svih vremena i najbolji trenutno golman na svijetu su izdanak realove škole, a sad natrag u pećinu MEDO
ko jos '????? to su vam jedini ! i do duse jedan strasni Guti kojeg ste do neki dan tjerali iz kluba ! Sve sto imate iz vase skole je smece , uz duzno postovanje Ikeru i Raulu cije je vrijeme proslo !

Dali je dovoljno reci Barca i pogledati njihove izdanke iz sezone u sezonu ! To je razlika i velicina kluba !
Preseravanje vam je vrlina , 100 mil 1 igrac , sa ti parama mozes citavu Afriku nahranit i dat im po koju premiju za svakog stanovnika !
zalosno , ali svjesni ste vi toga da je Real unistio nogomet i posro danasnje trziste !
Vidim baš vas potresao ovaj poraz :mrgreen:

Prvo jedno pitanje za tebe. Jel se ti praviš glup il si fkt glup :?: :roll:
Ikerovo vrijeme prošloslika

Nije 100, nego 90mil, i šta, ko vi neki humanitarci, pa dali ste i vi 90mil za Ibru(40mil+Eto) i vi nam došli prigovarati.

Evo jedna sličica za tebe i tvoju humanitarnu Farsu
slika
Strauss Junior

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2010, 00:35

Andres je napisao/la:enryia,Keitu,Milita,Ibrahimovica,Chigrinskog,Abidala,Tu

Henry - 22 mil , Keita 15 milito 15 , Chgy 24 , abidal 13 , Yaya 8 i Ibro 40 !
Ti igraci su dovedeni u 3 sezone , e sad de ti meni navedi kolko je govana rasuo real u posljednoj samo godini ??? A necu pricat o proslim sezonama jer to je nemoralno sa moje strane !
Figo , zidane , ronaldo , own , rud , saviola , lass , huntellar , gago , higuain , s.ramos , pepe, makelele itdf itd , ima ih milion , ustvari samo raul , Iker i Guti nisu dovedeni ostalo je sve skupu cak i preskupo placeno !

Iniesta , xavi , , busquets , messi, puyol, pique , valdes , pedro , bojan - samo neki koji su djeca Barce a igraju vecia u prvom timu , trenutno svi osim bojana !
zidane skupo plaćen pa naj fudbaler svih vremena,pepe ja ne znam da smo njega nešto previše platili čak malo i higuain za 17 mil smo dobili najboljeg napadača na svijetu ti očigledno se ne razumiješ ni u fudbal ni matematiku
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 15 feb 2010, 00:38

Nije to ništa kad uporediš trošenja sa Realom. Sad si me potaknuo, pa krenimo...

Ova sezona:
Cristiano Ronaldo > 83.660.000
Kaka > 57.850.000
Xavi Alonso > 31.506.000
Karim Benzema > 31.150.000

Prošla:
Lassana Diarra > 17.800.000
Klaas-Jan Huntelaar > 17.800.000

Pretprošla:
Arjen Robben > 32.040.000
Pepe > 26.700.000
Wesley Sneijder > 24.030.000

Pretpretprošla:
Mahmadou Diarra > 23.140.000 :lol:
Fernando Gago > 18.245.000 :lol:

A od onih rainjih...

Sergio Ramos > 24.475.000
Robinho > 21.360.000
Julio Baptista > 17.800.000
Walter Samuel > 20.470.000
Jonathan Woodgate > 16.287.000
David Beckham > 33.375.000
Ronaldo > 40.050.000
Zinedine Zidane > 65.415.000
Luis Figo > 53.400.000
Flavio Conceicao > 22.250.000
Nicolas Anelka > 31.150.000
Elvir Baljić > 20.470.000

Naravno, bilo je tu "pogodaka", ali to su oni "najveći" iznosi koje je Real keširao. Nisam pisao propale pokušaje koji su plaćani po 5-10 miliona, jer nema smisla. Ne bi stalo u jedan post. Iznosi su u Funtama, što znači, kad pretvoriš u Eure ili (ne daj Bože) konvertibilne Marke, cifra bude veća. ;)

I da, kod djece Reala, zaboravio sam spomenuti dvojicu danas uspješnih fudbalera - Raul Bravo i Alvaro Mejia.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:45

uz duzno postovanje Ikeru i Raulu cije je vrijeme proslo !
---------- kada napisem ovo , nemisli se na mnozinu nego na jedninu , da je mnozina bilo bi Cija su vremena prosla ! Iker je najbolji golman sviejta i to mu niko nemoze osporit ! da ali malo cudno u tom transferu da smo dobili onako dobrog igraca poput maxvella za 4 miliona ???? on je igrac koji minimalno kosta 15 mil ! Damozda ne razmisljas ili pak ne mozes da on nije bio ukljucen u taj transfer ??? !

6 od 6 nije dovoljno !

http://1.bp.****/_f4KBNV-mmXs/S ... na_2-6.jpg

stid te nesto reci ! ???

btw : taj napisani iznos Realovih igrac aje U Funtama ne u Eurima da se razumijemo !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 feb 2010, 00:46

Da sam znao da će se ovi katalonci ovako upaliti i plakati i kenjati po ovoj temi, navijao bi za Farsu večeras bi bgm, pa ako ništa da neriješeno odigraju, možda bi večers spokojno zaspali, ovako će ih čitavu noće maltretirati Kaka, Higuain, Benzama na čelu sa njima uvijek dragim CR
Mislim da ih već prpa uhvati kad im spomeneš Bernabue

Haj sad lahku noć kataloci, ostavljam vas da na miru tugujete
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 15 feb 2010, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 15 feb 2010, 00:47

Ti igraci su dovedeni u 3 sezone , e sad de ti meni navedi kolko je govana rasuo real u posljednoj samo godini ??? A necu pricat o proslim sezonama jer to je nemoralno sa moje strane !
Figo , zidane , ronaldo , own , rud , saviola , lass , huntellar , gago , higuain , s.ramos , pepe, makelele itdf itd , ima ih milion , ustvari samo raul , Iker i Guti nisu dovedeni ostalo je sve skupu cak i preskupo placeno !

Iniesta , xavi , , busquets , messi, puyol, pique , valdes , pedro , bojan - samo neki koji su djeca Barce a igraju vecia u prvom timu , trenutno svi osim bojana !
Hehehe jbg ima se moze se,ne znam zasto ti to toliko tesko pada jer mnogi igraci koje si nabrojao su isplatili svaki dinar koji je ulozen u njih pa cak i vise.Sami mi je smijesno kad pricate o nekom siromastvu i Africi a tu sjedite i drk... ku... i navijate za tim koji je po transferima sigurno među prva tri u svijetu. Ne znam zasto uopste kupujete igrace kad imate tako dobar podmladak :D .
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:49

LBJ MVP je napisao/la:

zidane skupo plaćen pa naj fudbaler svih vremena,pepe ja ne znam da smo njega nešto previše platili čak malo i higuain za 17 mil smo dobili najboljeg napadača na svijetu ti očigledno se ne razumiješ ni u fudbal ni matematiku
da pepe je placen svega 30 miliona HAHAHAH ! Higuain je najbolji napadac danasnjice ! Aj mi reci jednu utakmicu bitnu da nije protiv almerije ili malage da je on odigro odlicno ??? Reci mi 1 el clasico da se on vidio na terenu !!!
Kad je odigrao dobro u Lp , dodouse nije imao kad jer inace Real je poznat po tome sto duzi vremenski period igra u LP , pa ia momak mjesta za dokazivanjem !
Ja nekazem da je Ibrahimovic najbolji , ali reci da je iguain najbolji , daj , on je dobar i meni koji nevolim Real je izuzetno drag i volim njegov stil igre ! Ali poredit ga sa Torresom , Rooneyem , Didijemo , Etoom , Ibrom , to je jednostavno presmjesno ! jos on mora ucit da bi doso na taj nivo !

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 15 feb 2010, 00:51

I jos jedno morate da shvatite,da se ti transferi Realu isplate,od dresova,marketinga itd jer niko lud ne bi bacao toliki novac i ne znam ko ste vi da pricate o politici tima i siromastvu iz svoje stolice u sobici a veze nemate sa svojim zivotom a kamo li sa ekonomijom i politikom nekog kluba.
🇵🇸

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:52

Napoli je napisao/la:

Hehehe jbg ima se moze se,ne znam zasto ti to toliko tesko pada jer mnogi igraci koje si nabrojao su isplatili svaki dinar koji je ulozen u njih pa cak i vise.Sami mi je smijesno kad pricate o nekom siromastvu i Africi a tu sjedite i drk... ku... i navijate za tim koji je po transferima sigurno među prva tri u svijetu. Ne znam zasto uopste kupujete igrace kad imate tako dobar podmladak :D .
Ekipa koja osvoji sve u 1 sezoni koja zaradi milione i milione od tutula ima pravo da sebi priusti 1 klasnog igraca u sezoni ! tacnije za zamjenu !
btw: ekipe tipa bayerna , chelsea , intera mnogo vise trose novca ! Mancherset je takodje tu , ali uz njihovo duzno postovanje oni i osvajaju titule i igraju !

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 15 feb 2010, 00:54

[/quote]
da pepe je placen svega 30 miliona HAHAHAH ! Higuain je najbolji napadac danasnjice ! Aj mi reci jednu utakmicu bitnu da nije protiv almerije ili malage da je on odigro odlicno ??? Reci mi 1 el clasico da se on vidio na terenu !!!
Kad je odigrao dobro u Lp , dodouse nije imao kad jer inace Real je poznat po tome sto duzi vremenski period igra u LP , pa ia momak mjesta za dokazivanjem !
Ja nekazem da je Ibrahimovic najbolji , ali reci da je iguain najbolji , daj , on je dobar i meni koji nevolim Real je izuzetno drag i volim njegov stil igre ! Ali poredit ga sa Torresom , Rooneyem , Didijemo , Etoom , Ibrom , to je jednostavno presmjesno ! jos on mora ucit da bi doso na taj nivo ![/quote]

DOSO ILI NE DOSO na taj novo on je na putu da dodje i da predje taj nivo jer je sigurno najbolji mladi napadac u Europi,sto pokazuju njegove statistike i njegovo vrijeme tek dolazi
🇵🇸

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 01:00

Napoli je napisao/la:
Ja nekazem da je Ibrahimovic najbolji , ali reci da je iguain najbolji , daj , on je dobar i meni koji nevolim Real je izuzetno drag i volim njegov stil igre ! Ali poredit ga sa Torresom , Rooneyem , Didijemo , Etoom , Ibrom , to je jednostavno presmjesno ! jos on mora ucit da bi doso na taj nivo ![/quote]

DOSO ILI NE DOSO na taj novo on je na putu da dodje i da predje taj nivo jer je sigurno najbolji mladi napadac u Europi,sto pokazuju njegove statistike i njegovo vrijeme tek dolazi[/quote]
NEki Aguero , neki Ronney , Messi(van konkurencije ) , najboji mladi napadac , da tolko valja igro bi u Argentini makar na klupi ! Ovako jadnik ni poziv ne dobije ! bolji je on meni bar od Milita , tu negdje sa Carlitom !

ššššš neznams koje nebuloze pricas , po tome Real ima najjaci tim na svijetu , imate napadaca , imate Ronalda imate sttrasnog Kaku , tu je skupi Xabi , Marcelo , Arbeloa , nema dalje !
previse smatras Realove igrace superiornim , nekazem da vecina nije odlicna , ali reci za Higuaina koji jest najbolji napdaca Reala ali mu nije neki problem jer iams mrtwog Raula i retardiranog Benzemu !
btw: Benz je veci kapacitet od Higuaina !

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 15 feb 2010, 01:07

[/quote]
DOSO ILI NE DOSO na taj novo on je na putu da dodje i da predje taj nivo jer je sigurno najbolji mladi napadac u Europi,sto pokazuju njegove statistike i njegovo vrijeme tek dolazi[/quote]
NEki Aguero , neki Ronney , Messi(van konkurencije ) , najboji mladi napadac , da tolko valja igro bi u Argentini makar na klupi ! Ovako jadnik ni poziv ne dobije ! bolji je on meni bar od Milita , tu negdje sa Carlitom !

ššššš neznams koje nebuloze pricas , po tome Real ima najjaci tim na svijetu , imate napadaca , imate Ronalda imate sttrasnog Kaku , tu je skupi Xabi , Marcelo , Arbeloa , nema dalje !
previse smatras Realove igrace superiornim , nekazem da vecina nije odlicna , ali reci za Higuaina koji jest najbolji napdaca Reala ali mu nije neki problem jer iams mrtwog Raula i retardiranog Benzemu !
btw: Benz je veci kapacitet od Higuaina ![/quote]

Pa dobro vidjeli smo na kakav nacin je Argentina bez njega prosla na SP i trenerska znanja Maradone.Ne znam sto si se toliko nalozio na Real valjda hvata nervoza jer vidis da cete mu ubzo gledati u ledja.Ne smatram ja realove igrace superiornim,daleko od toga ali poricati kvalitet jednog Higuaina je smijesno. ...ne bih da diskutujem s nekim o temama u koje nije upucen.Prati ti svoju Barcu i nauci lakse podnositi poraz ;)
🇵🇸

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 01:20

opet od mrve pravis hljeb ! ja sam rekao Odlican je on igrac , ali nije najbolji napadac , ima bolji !
On ima mjesta u argentini ali pitanje kako se uklapa pored Messija , Aguera i carlita , koji su ko metak brzi ! ?

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 15 feb 2010, 01:32

slazem se s andersom u vecini stvari koje je on naveo. Fakat Real pomjera sve granice s transferima, nidje veze dat za nekog igraca 90 miliona da leti ne vrijedi toliko.. Uglavnom Real treba da igra lijepu i efikasnu igru, a u stvari igraju na silu.. Uostalom ima jos do kraja sezone tu je liga prvaka.la liga vidjecemo sta ce osvojiti ...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 feb 2010, 01:47

Andres je napisao/la:opet od mrve pravis hljeb ! ja sam rekao Odlican je on igrac , ali nije najbolji napadac , ima bolji !
On ima mjesta u argentini ali pitanje kako se uklapa pored Messija , Aguera i carlita , koji su ko metak brzi ! ?
vadjenje prijatelju moj, vadjenje. ili uopste ne cita sta pises.

ja se slazem sa svim sto si napisao. higuain je odlican napadac, najbolji u realu. ali on nije ni bllizu igrfacima koje si naveo. takodje nije ni blizu toga da bude najbolji mladi napadac, jer se zna ko je najbolji mladi napadac i ujedno najbolji igrac na svijetu.

higuaina u ligi sampiona nema nigdje, barem ga ja ne primjecujem tamo. protiv barce ga je bilo par puta, i dao je par golova ako me sjecanje sluzi a mislim da me sluzi. opet se vracam, higuain je odlican igrac, ali daleko je on zasad od nekog vrha sto se napadaca tice. treba on jos pure pojest da bi bio kao rooney, drogba ili torres, ili pak ibra.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 feb 2010, 02:26

jasmin93 je napisao/la:Nije to ništa kad uporediš trošenja sa Realom. Sad si me potaknuo, pa krenimo...

Ova sezona:
Cristiano Ronaldo > 83.660.000
Kaka > 57.850.000
Xavi Alonso > 31.506.000
Karim Benzema > 31.150.000

Prošla:
Lassana Diarra > 17.800.000
Klaas-Jan Huntelaar > 17.800.000

Pretprošla:
Arjen Robben > 32.040.000
Pepe > 26.700.000
Wesley Sneijder > 24.030.000

Pretpretprošla:
Mahmadou Diarra > 23.140.000 :lol:
Fernando Gago > 18.245.000 :lol:

A od onih rainjih...

Sergio Ramos > 24.475.000
Robinho > 21.360.000
Julio Baptista > 17.800.000
Walter Samuel > 20.470.000
Jonathan Woodgate > 16.287.000
David Beckham > 33.375.000
Ronaldo > 40.050.000
Zinedine Zidane > 65.415.000
Luis Figo > 53.400.000
Flavio Conceicao > 22.250.000
Nicolas Anelka > 31.150.000
Elvir Baljić > 20.470.000

Naravno, bilo je tu "pogodaka", ali to su oni "najveći" iznosi koje je Real keširao. Nisam pisao propale pokušaje koji su plaćani po 5-10 miliona, jer nema smisla. Ne bi stalo u jedan post. Iznosi su u Funtama, što znači, kad pretvoriš u Eure ili (ne daj Bože) konvertibilne Marke, cifra bude veća. ;)

I da, kod djece Reala, zaboravio sam spomenuti dvojicu danas uspješnih fudbalera - Raul Bravo i Alvaro Mejia.
cuj Baljic 20.470.000 jos ovaj posle spomenu u funtama da je ovo sve :lol: :lol: npr C.Makalele je kostao 10 mill eura a Flavio 15 mill istog dana su potpisali ugovr i skupa predstaviti...ovdje ima puno gresaka :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 feb 2010, 02:31

Andres je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Dati 3 milijarde eura :mrgreen: :lol: za igrace.I onda opet skoro cjelo vrijeme gledati u guz Barceloni nema smisla.
Sto jest,jest :mrgreen:
postalo mi vise mrsko objasnjati zasto i zbog cega pa tak da cu te najradije iskulirati 8-) :lol:
aj objasni ls jos jednom ???? Zato sto ste toliko jadni pa nemozetze da napraviti 1 hebenog igraca ????
To jevasa velicina ! Samo novac i nista vise ! Poslijednji igrac za kojeg sam cuo da je vasa skola je Neki majstor Palanka !?!?!

dati 300 miliona i opet na silu igrat t o je smjenso , pa real mora letiti po terenu sa onim parama !Znaci igra na silu i nnista vise , neka kontira sjevne i to je to !
sa ovim debilima nemase sta raspr.i nauci pisati malo jasnije...bijela boja je u srcu :lol: :lol: mrzi mi smo jos jaci :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 15 feb 2010, 02:37

el_fenomeno je napisao/la:slazem se s andersom u vecini stvari koje je on naveo. Fakat Real pomjera sve granice s transferima, nidje veze dat za nekog igraca 90 miliona da leti ne vrijedi toliko.. Uglavnom Real treba da igra lijepu i efikasnu igru, a u stvari igraju na silu.. Uostalom ima jos do kraja sezone tu je liga prvaka.la liga vidjecemo sta ce osvojiti ...
ljudi "dijeco" taj transfer CR je bio tema ihaha ihaha jos u maj,juni,juli :lol: :lol: nemoraju nista osvojiti igraju prvu sezonu 8 igraca je novi :mrgreen: zato nebudite ljubomorni -2 smo od BARCE koja je ekipu stvarala 5,6g 8-) Jaki su ali micemo ih slmiti i SPANIJI a i EUROPI...Mi smo vrlo zadovoljni,znam cemu je problem nezadovljni ste sto smo za petama BARCI i sto smo u LP igri :lol: :lol:

Ovih par debila sto se pojavilo na temu RM su samo oni likovi / koji imaju po par acunttt.i dodju ovdje da bubaju...pricaju o africi i siromastvu o politici..o RM a nisu kompatentni..spominju neke transf, masila je i Barca u svojim trnasferima kad se sijetim kad su se borili za UEFA CUP kupovali su tad npr samo jedan Overmasa za 45 mill ali ok, htijeli su da se suprostave ZIZU,FIGI,RAULU....npr samo onako navodim WOLF sto nekupi nekog CR "zvijezdu" od 90 milll sto?????????? jer zato sto WOLF nije RM,RM puno zarade donese tv kucama,mediji,Uefi...REAL MADRID C.F nije od juceja neznam ovi ljudi :?: ///"dijeca" insani sta su vec.... pricaju o fudbalu kao da ga gledaju od 2005 :mrgreen: i 100-tine igraca smo dali u nogometu a i kosarci,stoga ljubomorne duse :lol: :lol: Jedna recenica jos..Gospodo REAL MADRID C.F je MIT, najbolji klub 20 stoljeca :)
HALA MADRID

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 feb 2010, 03:13

Sta je ba ovo? Dzehennem se otvorio na ovom topicu! :lol: Kako su se stvari pocele odvijati, mozda La Liga ipak postane zanimljiva. Aj neka bar neko pokusa da Barcu skine s vrha. I to je napredak. Neki ce to vidim tesko podnijeti. :mrgreen: Ali jbg... takav je fudbal. Nije tragedija nekad ne biti prvi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2010, 03:55

Trasimaco je napisao/la:Sta je ba ovo? Dzehennem se otvorio na ovom topicu! :lol: Kako su se stvari pocele odvijati, mozda La Liga ipak postane zanimljiva. Aj neka bar neko pokusa da Barcu skine s vrha. I to je napredak. Neki ce to vidim tesko podnijeti. :mrgreen: Ali jbg... takav je fudbal. Nije tragedija nekad ne biti prvi.
ovo je gore od džehennema provociraju nas,a izgubili zamisli to :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.