ali kako klub kao sto je Bayern u roku godinu dana moze u tolikoj mjer da izgubi svoj identitet, stra me da ne ispane Pepun corak,da je uzeo Bayerna kao pokusnog kunica,i svoje iluzije vratolomne taktike, te da je ipak stavio svoj ego iznad FC Bayerna.geronimo je napisao/la:Ne preĆeruj prijatelju.Klare je napisao/la:
Veceras sam jos jednom vidio vrlo negativnu osobinu koju je Spamac doniociganluk
nezamislivo mi to bilo u kontekstu Bayerna!
![]()
Tipicni prikaz pogresno pripremljene ekipe, tipicni prikaz nabijanje nervoze igracima koji tada ne funkcionisu nego izazovu tenziju, mahanja, gnjev protivnika, kartone i na kraju krajeva uzasnu fudbalsku predstavu.
Da me geronimo ne shvati pogresno, i ja uzivam u takvim utakmicama, ali ne volim kada mi pocnemo svadju, ne volim gledati kako nasi hinjavo s ledja fauliraju, pa nam to protivnik vrati, cak i s kamatama.![]()
![]()
Rafko, Ribac su ljuti oduvijek, Boa koliko god on dobar bio, je pomalo naivan i da ne kažem neke grublje riječi. Robben nije u Bayernu postao padavičar, isto kao što i Milerovo mahanje i mlataranje nije od juče.
Ciganluk jeste usko vezan za španski nogomet i mi se moramo sa tim pomiriti dokle god nam igraju igrači koji su takvu obuku prošli i trener koji ne želi pobjeći od toga.
Dobar ti je ostatak posta, dobar.
Al me cudi žuco sto sjedi do njega Zamer totalno pasivan.