BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Bgm ovaj Mirza se pokvario pravo, servis nula bodova, a kad mu je servis los sta ocekivati od fh i bh. NULA.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Vracas se na CH nivo Mirzete vrlo brzo
Kakva je oprema bila kod brata, jel sivo bijela majca ???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
nisam gledao ali vise bi me iznenadilo da sam sada procitao da je dobio nego poraz.
volim ga ko brata, damir je mala maca za njeg kad sam ja u pitanju ali vise mu ne vjerujem nista. Covjek te tacno tjera od sebe svojom indolentnoscu.
do sada sam se bojao da u februaru leti iz top 100 a sada sam prilicno siguran u to. Neka uziva jos koji mec na velikoj sceni, trebao bi valjda gurati barem do australije:-)
ne znam, ali on meni uopste ne djeluje kao neko kome je stalo da ostane ovdje gdje jeste i da naplati sve patnje kroz karijeru.
opet, nadam se da grijesim.
volim ga ko brata, damir je mala maca za njeg kad sam ja u pitanju ali vise mu ne vjerujem nista. Covjek te tacno tjera od sebe svojom indolentnoscu.
do sada sam se bojao da u februaru leti iz top 100 a sada sam prilicno siguran u to. Neka uziva jos koji mec na velikoj sceni, trebao bi valjda gurati barem do australije:-)
ne znam, ali on meni uopste ne djeluje kao neko kome je stalo da ostane ovdje gdje jeste i da naplati sve patnje kroz karijeru.
pa to je upravo ono što je mirza uvijek izbjegavaobabino je napisao/la:nisam gledao ali vise bi me iznenadilo da sam sada procitao da je dobio nego poraz.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Napokon i Aldin nekog da pobijedi pa makar to bio i Tomo
Drago mi je što je Šetkara uzeo, ipak Tomo ima svoj dubl. Je li neko gledao možda meč, kakav je bio ?
Takav fazon majice ono sa zelenim detaljima na ramenima. Nosio onaj zeleni šorcesprit24 je napisao/la:Vracas se na CH nivo Mirzete vrlo brzo![]()
Kazu bosanski EL CLASICO, pljuštali winneri i asovi na sve strane.taremuha je napisao/la:Drago mi je što je Šetkara uzeo, ipak Tomo ima svoj dubl. Je li neko gledao možda meč, kakav je bio ?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nerman napravio lijep preokret protiv 1000 i nekog igrača. 6-4, 2-6, 4-6. ITF Vogau Austrija, 15000$ vrijedan futures.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Opet stara oprema, pa yebo gra grob ako vec nema ugovor ima para da kupi sebi majice, na stranu to al ova neozbiljnost ce ga dovesti do toga da se vrati na level prije sofije. Sto @babino kaze totalno je nedefinisan, sinoc dok je padala kisa on objavio story i raduje se sto pada kisa, a nije meca odigrao mjesec danataremuha je napisao/la:Takav fazon majice ono sa zelenim detaljima na ramenima. Nosio onaj zeleni šorcesprit24 je napisao/la:Vracas se na CH nivo Mirzete vrlo brzo![]()
Kakva je oprema bila kod brata, jel sivo bijela majca ???.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa sto se vi nervirate oko toga ako njega nije briga? 
Ako je neko profesionalac i daje sve od sebe ja cu ga postovati i brinuti se, ako njega nije briga za sebe sto bi mene bilo? lol
Ako je neko profesionalac i daje sve od sebe ja cu ga postovati i brinuti se, ako njega nije briga za sebe sto bi mene bilo? lol
Ryan Harrison je otkazao Los Cabos jer je prošle sedmice došao do finala ATP Atalante, sada Damirov put ka polufinalu izgleda ovako:
2. kolo: Thomas Fabbiano (106 ATP)
Četvrtfinale: Michael Mmoh (121 ATP) - Polansky (122 ATP) / Galan Riveros (176 ATP).
U eventualnom polufinalu ga čeka 4. igrač svijeta, Juan Martin Del Potro.
2. kolo: Thomas Fabbiano (106 ATP)
Četvrtfinale: Michael Mmoh (121 ATP) - Polansky (122 ATP) / Galan Riveros (176 ATP).
U eventualnom polufinalu ga čeka 4. igrač svijeta, Juan Martin Del Potro.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir ima dobru priliku da odbrani bodove od prošle sezone. Ali neće biti lako protiv Fabbiana, bit će tu patnje ali bi trebao dobiti. Hajmo do Delpa pa tu šta bude. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kako se sve to brzo mijenja .... trebaju mu dvije pobjede da odbrani polufinale ATP turnira. to je prije godinu i po bila misaona imenica a sada je nešto što je lako moguće i što svi očekuju ... a znamo šta obično bude sa damirom kada svi očekuju 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Nerman u 1/4 finalu dubla u Austriji
Tomo i Pavic rutinski 6-3 7-5
Tomo i Pavic rutinski 6-3 7-5
kad vidis koliko je klizan dobar igrac i kako se pati da se vrati u top 100, onda se mirzetu mora odati priznanje. covjek se zeza, obilazi svijet sa dva sorca i dvije majice, mrsko mu se sisati i brijati, sam svoj gazda, izgubio u prvom kolu ili ne igrao turnir- svejedno napreduje na listi, ljepota od zivota.
Tužno ali je tako.babino je napisao/la:kad vidis koliko je klizan dobar igrac i kako se pati da se vrati u top 100, onda se mirzetu mora odati priznanje. covjek se zeza, obilazi svijet sa dva sorca i dvije majice, mrsko mu se sisati i brijati, sam svoj gazda, izgubio u prvom kolu ili ne igrao turnir- svejedno napreduje na listi, ljepota od zivota.
Bojanovic dobio danas, sutra i on i Nerman na terenu, a včs u 2 Damir se valjda vraca u ritam.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma meni je on ok , a i Damir. Ima turnira"na pasja preskakala", dodat ce gas kad zagusti , a ako bude kasno , yebayiga moze im se. No sikiriki. Selam najljepsem naselju u niciZe.Sto mi komsije nagrdiste ?babino je napisao/la:kad vidis koliko je klizan dobar igrac i kako se pati da se vrati u top 100, onda se mirzetu mora odati priznanje. covjek se zeza, obilazi svijet sa dva sorca i dvije majice, mrsko mu se sisati i brijati, sam svoj gazda, izgubio u prvom kolu ili ne igrao turnir- svejedno napreduje na listi, ljepota od zivota.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.