Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski ima najjaču ekipu, zasluženo su prvi i očekivati je da bude tako i na kraju.
Isto tako 2 krupne greške u derbijima su išle u njihovu korist. Penal protiv Sarajeva i ovo sinoć.
Isto tako 2 krupne greške u derbijima su išle u njihovu korist. Penal protiv Sarajeva i ovo sinoć.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
s one kamere je nemoguce zakljuciti je li blizi golu jakovljevic ili igrac sirokog u sredini . kad pustis snimku cini ti se ko offisde jer jakovljevic napada / ulijece u prostor, ali kad zaledis u trenutku kad ticinovic prebacuje loptu ne mozes bit siguran . i to je jedina istina za sad . svaki domacin je duzan osigurati snimanje s dvije kamere na liniji 16 m pa bi te snimke mogle ' odgonetnuti situaciju '. isto prouci pravila koja kazu da sudija kad nije siguran daje prednost ekipi koja napada . (samo su to u trebinju malo zaboravili... )brig je napisao/la: ↑31 okt 2022, 06:26Čuj jel namjerno, pa kako se nije "zezno" pa digao zastavicu ako je sumnjiivo? Kako nije pokazao zaleđe pa se zezno? Kako stalno odluke kontra Širokog u zadnjih 5-6 utakmica? To je pitanjeCesc44 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 23:55Cuj Vico glup, pa ljudi ne bi uzeli titulu da im se samo jedan penal svira po utakmici, oni su zadnje 3 godine imali igru za sredinu tablice i tom je dokaz Europa, naravno da ce morat puno vise natezat.feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2022, 23:23
Kad je Vico glup relano. Neznanje. Prije funkcije oko Borca i u savezu sigurno nije gledo 3 utakmice.
Zrinjsi se gura godinama. Al ljudi znaju ako treba. Odradis jedan ofsajd il neki penal das i to je to. Ostatk utakmice odradis 50-50
A Borcu kad se pomaze to je **** u glavu od 1 do 90 minute..1001 neko bespotrebno navlacenje auta nekakvog bezveznog kontakta. Eh tu je ta razlika o kojoj ti pricas
Kako smo mi to sredili ovo zaledja, aj mi to reci, zar stvarno mislis da je ovu gresku sudac namjerno napravio.
A za kraj sto se tice tog guranja i da ga ima i da ga nema, Zrinjski bi opet bio prvi i prvak, sto se ne moze reci za Borac. Laku noc.
Da se razumijemo, rezultat realan, samo baca mrlju ova situacija.
a s obzirom da se radi o peljti i njegovim pomocnicima jucer sumnjam da je bilo namjere za ostetit bilo koga , jednostavno prevelike pare u europi uzimaju da bi kaljali ugled u nasoj mocvari
na tv.u odlican derbi , pravi europski , cestitke objema ekipama
Pocetak sudijskog masakra je poceo u sezoni 2020/2021 i to na proljece kad je Musa masakrirao Zeljeznicar protiv Olimpika. Sarajevo je te godine imalo dobro sudjenje sve do Tuzla Citiya kad je Petrovic propustio da svira ocigledan penal za Sarajevo. Te godine je recimo Borac dobio 0-2 na kosevu uz perfektno sudjenje Elvisa Mujica, a izvukao je bod u Mostaru kad je debil Radovic nagazio nekog iz Borca u 89.minuti. Te polusezone ie Vranjes spavao u ofsajdu na gradskom stadionu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma dao ga je Zrinjskom iz ofsajda i to je to. Mislim da je to jedina krupna greška u korist Borca te polusezone.esprit24 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:01Pocetak sudijskog masakra je poceo u sezoni 2020/2021 i to na proljece kad je Musa masakrirao Zeljeznicar protiv Olimpika. Sarajevo je te godine imalo dobro sudjenje sve do Tuzla Citiya kad je Petrovic propustio da svira ocigledan penal za Sarajevo. Te godine je recimo Borac dobio 0-2 na kosevu uz perfektno sudjenje Elvisa Mujica, a izvukao je bod u Mostaru kad je debil Radovic nagazio nekog iz Borca u 89.minuti. Te polusezone ie Vranjes spavao u ofsajdu na gradskom stadionu.
-
- Kontakt:
Ma ja mislim da se nije namjestalo Borcu nikako, evo Suvorov ce nam to u kratkim crticama objasniti, posebno vanserijsko sudjenje Milosa Gigovica u BL protiv Veleza. Mislim da je samo to. I jos mozda samo taj ofsajd. I jos mozda pokoja tekma, ali mislim da je to to.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Da pratis ligu i svoj klub znao bi da to nije ista polusezona.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2022, 12:20Ma ja mislim da se nije namjestalo Borcu nikako, evo Suvorov ce nam to u kratkim crticama objasniti, posebno vanserijsko sudjenje Milosa Gigovica u BL protiv Veleza. Mislim da je samo to. I jos mozda samo taj ofsajd. I jos mozda pokoja tekma, ali mislim da je to to.
-
- Kontakt:
Jakir samo novčano. Gasi
hahahahahhahahahahaahahaha jel moguce ovo, a kazne i kurca **** te
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja odmah nemam zelju gledati utakmicu kada vidim polozaj kamere, koliko nisko stoji...
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Lazni profa dobio nagradu od Beusa i Vice
Glavni na videu gdje se saketaju najmanju kaznu dobio 

#musvdg
Gdje gledas uopste,na mojojtv nisu se ni ukljuciliprisonbreak je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:01Ja odmah nemam zelju gledati utakmicu kada vidim polozaj kamere, koliko nisko stoji...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[*]
Uključili se u 13:50
Kod mene ide normalno tekma na MYTV.miky_hz je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:03Gdje gledas uopste,na mojojtv nisu se ni ukljuciliprisonbreak je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:01Ja odmah nemam zelju gledati utakmicu kada vidim polozaj kamere, koliko nisko stoji...![]()
Malo falilo da Beća zabije slučajno eurogol.
- Avanti1926
- Kontakt:
I šta kažete, ko ima protekcije u savezu 

Ništa na mojaweb,zakazali jbgarelinho je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:04[*]Kod mene ide normalno tekma na MYTV.miky_hz je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:03Gdje gledas uopste,na mojojtv nisu se ni ukljuciliprisonbreak je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:01Ja odmah nemam zelju gledati utakmicu kada vidim polozaj kamere, koliko nisko stoji...![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Borac i Zrinjski, samo ste vi previše ofirni.
Oni to doktorski rade. Godinama.

-
- Kontakt:
1500KM hahahahhahahaha
Gasi sve
Gasi sve

Šta je uradio Jakirovic a sta ovi ostali, mislim kako su oni to ocjenili da ovi dobiju 6 mjeseci zabranu a on sitnu lovu,mislim svi su se marisali koliko vidim? Cak i ovaj kapiten Leotara je dobio 4 tekme kazne.Ono svi su isti skoro prekrsaj uradili pa cemu ovolike razlike u kaznama,nije ok.
- prisonbreak
- Kontakt:

Jesu jesumiky_hz je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:03Gdje gledas uopste,na mojojtv nisu se ni ukljuciliprisonbreak je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:01Ja odmah nemam zelju gledati utakmicu kada vidim polozaj kamere, koliko nisko stoji...![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Čist penal ne svira na Amoahu. 

Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee i 30 gostiju.