FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la terabajt » 25 okt 2012, 23:09

Jos ide derbi to je minimum po 5 milja za obje ekipe kazne,a sarajevu koja milja vise zbog organizacije utakmice :? :? .

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 okt 2012, 23:25

sekac je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:
sekac je napisao/la:Greška sudija je očigledna penal na Zebi i još šta je gore ti ne govoriš što on (sudija)pušta akciju i da je dat gool nikom ništa a Željin igrač u off side-u ali dobro dvije greške sudije u jednom slučaju nema prednosti kod penala a pogotovo off side, penal na Adiloviću nije bio, je li sad u redu treba li još!?
Pa legendo, sudija pusta prednost a penal?! Gdje logika?!
Ako vec pusta prednost, a vec je bio penal, onda sudija ocekuje da ta ekipa ( u ovom slucaju Željo) da go, a ako ekipa ne da gol, onda se svira penal, ako pratis fudbal imalo to bi trebao da znas, to ti je po svim pravilima FIFE i UEFE. ( Sjeti se finala LP izmedju Arsenala i Barcelone, pa ces valjda skontat sta sam htio reci)

Sto se tice Penala nad Adilovicem, pogledaj fino ba ces vidjet da dok Adilo pretrcava vaseg stopera tj.Torlaka ovaj ga fino povlaci i obara takodjer PENAL KO SUZA!

A to sto je vama sad prpa malo, smanjjio se bodovni razmak, blizi se derbi, pa vec trazite alibi u porazu.

Sve sudija silji Zelji, Ivica sredjuje ko ce sudit, ovo ono, a kad vam se prikazu cinjenice il je neko vrijedjanje, il bjezanj od istine koja boli, il je prica " Vama ofirno šilje sudije, nama ne silje ovo ono"

Kad vec pricate o nekim proslim tekmam, sjetite se da se cist penal u Travniku nije sviro za Željo, kad je Bekric pokuso proci igraca, a ovaj rukom loptu zaustavio itd ima takvih sitacija kolko hoces.

A to sto lafo izmisljate neki penal kad je Said suto je u najmanju ruku smjesno, da ne objasnjam, pogledaj sliku i sagledaj cinjenice neke tu.

A onaj frajer sto me je prvi citiro, da mu kazem sljedece: Pasa nema potrebe da me vrijedas, ne znas ni ko sam ni sta sam, ja tebe nisam uvrijedio, nego samo trazim da malo smireno na LJUDSKI nacin, a ne neki primitivan nacin, prodiskutujemo neke stvari, kao sto svi NORMALNI ljudi rade.

Toliko.
raspitaj se malo nema prednosti kod penala a na Adiloviću nije bio penal pogledaj bolje drugo kako če pustiti prednost igraču u off sideu onda je odma trebao svirati penal. A Saidov penal ču ti objasniti puca čovjek Vule uklizava lopta mu ide iza leđa i pogađa ga u raširenu lijevu ruku na putu prema praznom golu a ako to nije penal ne znam šta je ali dobro navikli smo mi na to već . Nemoj molim te demagogije nekog strah ovo ono vidi trojica sudija kažnjeni zbog vas a vama 6 bodova na kontu iz recimo sumnjivih situacija svi se timovi bune kad igraju sa vama opet kažem ne mi i ne ja nego činjenice a to su redom: Borac-Čelik-Rudar- a sad ovo protiv Gradine onaj jadnik sinoć trener im ne smije ni da kaže jer je na TV pušteno samo kad pada gol (drugi, prvi nisam vidio) kaže amaterski su moji igrači stali kako amaterski kad Jamak pred sudijom na metar igra rukom,pa gdje scena kad Antolović igra rukama van 16 sad da li je namjerno ili ne ali igra to su činjenice. A sad o nama,na nas se žalio Olimpic i Rudar ali ne kontam zašto Rudar golovi su sa 30 metara padali i nije 1-0 nego 3-0 ćini mi se ili 3-1 ne znam baš najbolje umoran sam, pa ti sad vidi a nijedan sudija nije kažnjen zbog Sarajeva da mu je išao u korist.Naprotiv trebalo ih je kazniti zbog grešaka prema Sarajevu ali dobro ako ćemo realno penal protiv Olimpica jedino što je mutno oko Sarajeva a sve ostalo čisto kao suza i čak smo i oštečeni ali ne bih o tom.A ovi što kažu da samo mi i Borac mislimo tj. tvrdimo da nije bio gool zašto su kaznili sudiju onda dobio je 4 utakmice toliko o vašoj realnosti znači sad i savez i ostali pojma nemaju pa preispitajte se da li bi piškili ili kakili .A Torlakov gool je sad namjerno da kažem 10 puta čistiji nego vaš i opet ako nađete da je ijedan sudija dobio jednu utakmicu kazne zbog tog što je pomogao Sarajevu u diskutabilnoj odluci(mislim na ovo prvenstvo)dosad, nikad više neču otići na utakmicu a stavit ču vam dvije ili tri utakmice koje smo i gubili i dobijali gdje nas sudije je + bu!

8. kolo:
Utakmica Sarajevo-Široki Brijeg
FK “Sarajevo“, zbog slabe organizacije utakmice i ponavljanja propusta, vezano za navijače koji su isticali transparente uvredljivog sadržaja i koristili pirotehnička sredstva tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 7.000,00 KM.

Službena lica na utakmici Sarajevo-Široki Brijeg, zbog propusta u pisanju izvještaju sa utakmice kažnjavaju se novčanom kaznom: bezbjednost Damjanović Novak 1.000,00 KM, delegat Čovčić Ferid 1.000,00 KM, sudija Pajić Danijel 1.000,00 KM, četvrti sudija Stankić Predrag 1.000,00 KM, asistent sudija Janjić Siniša 500,00 KM, asistent sudija Perić Stevo 500,00 KM, posmatrač suđenja Gigović Ilija 500,00 KM

Doso je red da vidimo ko je kakav covjek!

Da vidimo hocel se odrzat rijec, il ce se ponovo naci neki izgovor, alibi, objasnjenje bez pokrica?!
Razumijes ti mene burazere moj :)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 23:26

sekac je napisao/la:http://youtu.be/U9o6dAuekBg
de postavi iz podgorice onih par suteva na volej sto je hvatao,sto su na krovu zavrsavali,one pasove sto zavrse u prazno,protiv celika kad nije dva dodavanja povezao,itd itd

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 okt 2012, 23:35

@toni ajde ti prvo momcino odgledaj tekmu pa ces sam shvatiti da su te sudije kaznjene zbog gresaka kontra Sarajeva..nbt sto smo pobjedili,bilo je bruku gresaka ..a ne odmah zakljucivati,ispadas glup.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 okt 2012, 23:37

mma_hz je napisao/la:@toni ajde ti prvo momcino odgledaj tekmu pa ces sam shvatiti da su te sudije kaznjene zbog gresaka kontra Sarajeva..nbt sto smo pobjedili,bilo je bruku gresaka ..a ne odmah zakljucivati,ispadas glup.. :roll:
Mislim da su najvise kaznjene sto nisu nista upisale u zapisnik o onoj paroli na sjeveru i o navijanju . A bas je dobro pitanje kako to nisu mogli vidjeti a ni cuti ,sumnjivo aaa ??.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 okt 2012, 23:41

terabajt je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@toni ajde ti prvo momcino odgledaj tekmu pa ces sam shvatiti da su te sudije kaznjene zbog gresaka kontra Sarajeva..nbt sto smo pobjedili,bilo je bruku gresaka ..a ne odmah zakljucivati,ispadas glup.. :roll:
Mislim da su najvise kaznjene sto nisu nista upisale u zapisnik o onoj paroli na sjeveru i o navijanju . A bas je dobro pitanje kako to nisu mogli vidjeti a ni cuti ,sumnjivo aaa ??.
ma i ja sam to pomislio ,mislim na to njihovo kaznjavanje,al sam samo odg ovom @luki :mrgreen: na njegove nebuloze jer je on ocigledno ciljao na to da su sudije pomogle Sarajevu u toj utakmici ...a nezz zasto nije uslo u zapisnik ..jbg ..al sam siguran da ti/vi to znate.. :roll:
FK SARAJEVO.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 okt 2012, 23:44

mma_hz je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
ma i ja sam to pomislio ,mislim na to njihovo kaznjavanje,al sam samo odg ovom @luki :mrgreen: na njegove nebuloze ...a nezz zasto nije uslo u zapisnik ..jbg ..al sam siguran da ti/vi to znate.. :roll:
bgm ne znam ni ja al cudno da se parola od 30 m ne vidi :P.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 okt 2012, 23:48

Kazne na nivou...eto fol baklja daje posebnu draz..aha jeste kad si nasmrkan,kad si ga mahno :mrgreen: ...
pa veze nemas ni gdje si ,niti ko igra al zato kad je slozis najjaci si ...spica prava.. :roll: :roll:
@terabajt..ma vala iskreno za parolu me zaboli..njih ne gotivim i vozdra..ruku mi slomi drot jer sam kako kaze "balija"...hebes ga..bilo pa proslo..skandiranje ruzno i treba se sankcionisati..al mi je cudno koliko su lupe uperene u sarajevske klubove kada se pocinju malo izdvajati od ostalih al et..ma jos bolje savezu sto ovi nisu vidjeli "parolu"..vise para.. :P
FK SARAJEVO.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 okt 2012, 23:56

slika SVIM PITARIMA I HZ KAO I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE OD SRCA ČESTITAM BAJRAMSKE PRAZNIKE NARAVNO KO SLAVI
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 okt 2012, 00:06

EEEE @ LUKA TONI samo da ti odgovorim rekao sam ako su pomogli Sarajevu da pobjedi nekog a budu kažnjeni a ti malo bolje gledaj i čitaj za tvoj info evo ti:http://youtu.be/wzh7ZzHmoaM i možda su zbog ovog kažnjene sudije i ne gnjavi me više jer si ignore a laži ne volim rekao sam ako su pomogle Sarajevu a da zbog tog budu kažnjeni (to je važilo do juče ako nađeš a ko zna hoče li se to desiti u budućnosti) i ja svoju riječ uvijek održim!Ne kvari mi Bajramsko raspoloženje!
Sarajevo ljubavi moja!

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 26 okt 2012, 13:04

slika

:lol:
Bordo bijeli!

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 26 okt 2012, 13:11

Hahahahah,joj Diate kralja :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 okt 2012, 13:12

Boze koliko sam se smijao kad sam procitao to :lol: :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 okt 2012, 13:46

Ekonomista je napisao/la:slika

:lol:
papa buba :lol: :lol: :lol: legenda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 26 okt 2012, 15:27

ma bravo (ne)navijaci, 7000 KM!!!! Pa dokle vise :( kako jednom ne shvatite ...

izgleda da cemo uskoro izvjesat transparent R.I.P FCS, Pocivaj u miru FK Sarajevo :( :cry:

pa to ni m. City ni Anji ni Man.Utd ni kraljevici sa bernabea neb isplacali :o

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 okt 2012, 15:39

svim normalnim navijačima bordo tima Bajram Šerif Mubarek Olsun i provedite Bajram u rahatluku sa svojim najdražim !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 okt 2012, 19:22

SUTRA PO POBJEDU!!!!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2012, 19:23

Koji je ovaj buba kralj ja nisam mogao vjerovat kad sam pogledao danas Zlatkovicev profil hahahahahah :mrgreen:

Sutra 0:3 Said 2x, Hadzic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 26 okt 2012, 21:48

Svim normalnim pitarima a isto tako i nenormalnim Bajram barecula i da ovaj praznik provedete u zdravlju i veselju. Amin

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 okt 2012, 23:16

Samo pobjeda dolazi u obzir. Nadam se da ce tako i biti. 0:2 (Hadzija i Said)

zna li neko sta je sa prenosom? Prvo su rekli da ce biti, a sada da nece :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []