FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jan 2015, 04:00

Ma sredit ce mu to Bejba :)

pasteta
Kontakt:

Post Postao/la pasteta » 10 jan 2015, 07:03

..Rovinj sa svojim obližnjim mjestima (terenima), tamo već boravi šest kategorija HNK Rijeka, tri Lokomotive, dvije Belupa.Osim Rijeke, Dinama i Hajduka, doći će naši susjedi iz BiH – Sloboda iz Tuzle, Željezničar i Čelik iz Zenice.

Ovo je iz Novog Lista od juće

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 jan 2015, 09:08

Ja koliko sam skonto Azmir trazi od opcine voliko para samo dok se dugovi ne rijese do 2017.
Dado rijesio se on takvih nehljebara u Slobodi....sinoc kaze,od kad sam preuzeo funkciju jos niko nije popio kafe i na rucku bio u ime Slobode....kralj jednom rijecu.

Veceras je skupstina FKR vidi cemo sta oni kazu,al jedno je istina,citav grad na noge treba dignut.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 jan 2015, 09:10

TzBulevar87 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Ko je covjek sa francuskom kapom na skupstini sto je dao predlog da se placa clanstvo u skupstini i da se oni svi povuku iz skupstine. :thumbup: :thumbup: :thumbup: imao je covjek pametnih veceras
Hadžihrustić :thumbup:
Cuo sam da se preziva tako,ali uopce ko je...poznajes li ga???Odusevio me,zacepi usta mnogim clanovima skupstine sinoc...svaka mu cast.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 jan 2015, 10:08

Ma necu ja da Azmir meni polaze racune,poenta polaganja racuna jeste da vidi Bingo,Piemonte,Deling i ostali za sta trebaju pare i za sta ce pare dati,a ne ovako,imamo dugove iimamo igrace itd itd Kazem da mi je samo vidjeti Zeljin budzet ili eto budzet Travnika,Viteza,svi su oni ispred nas na tabeli..Trecu stranu ces tesko naci,bila ona jedna ili 10 firmi po 60 hiljada jer ti slabo ko ulaze bez povrata novca..tu bi trebala da uleti drzava,kanton,opstina ili ko vec da ljudima koji ulazu u nesto,ma sta to bilo da neke povlastice,zemlju na koristenje,manji porez ili sta vec..Privatizacija ili amaterizam i sa tim se slazem..Azmir isto mora shvatiti da grad ne moze vise dati i da je i ovo previse..nek se skrpe malo,dug se ne mora vratiti odma,reprogram duga je na 10 godina,ovaj porezni,ekipa ne mora biti sad nesto prejaka da se za tri sezone izadje u Evropu,neka bude to za 6 godina itd itd kompromis se mora naci a mislim i da ce oni to uspjeti
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jan 2015, 10:32

gdje nac 600.000 hiljada za 7 dan,krv te j e b o :wtf: :wtf: ....mislim da u Bosni iz gradskih para najvise izdvaja Banja luka i to oko 400.000 hiljada za Borac...znaci sto se tice grada ovo je gornja granica..mislim da bi grad mogao ic do tih nekih pola miliona sto je opet vrtoglava cifra u ovoj sirotinjskoj drzavi....onaj ko bez pola rijeci moze izvalit pola miliona maraka i to jos danas popodne su BINGO,DELING,ALPAM,MENPROM,PIEMONTE,TEHNOGRAD..ovih 6 firmi bi momentalno moglo dat po 100.000..sa tim ljudima treba sjest i popricat...ali ko ce sjest...i sta rec i obecat ljudima...dajte po 100.000 pa cemo vidjet sta ce bit...javit cemo vam :roll: ....Husic sigurno nece...Husic im je dao lufta par mjeseci da pricaju..sad su ostali na 7 dana....popisao ih je juce na skupstini gospodski...od faraona do muharemagica....onaj Lakic mu se zahvaljuje u ime grada a covjek hladno rece da njemu ne trebaju zahvalnice nego PARE :tokralju: :tokralju: ...vidjet cemo sta ce bit...trebaju se sad svi dici koji mogu nesto napravit....i dobro je Husic rekao...iza Slobode treba stat i kanton da titula prvaka konacno stigne u TK...po meni je najjaci utisak ostavilo to sto vise nikoga ne boli k u r a c za 5,9,11 mjestom....il si bos il si hadzija...dosta je ljudima vise neke j e b e n e sredine tabele u ovoj smijesnoj ligi...a i Husic ima taj pobjednicki stav....pa ako ces se 100 godina mrcvarit i bit 12. idi u stecaj brate,kreni od 6. lige i za 10 godina ces uz dobar rad uprave biti na konju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2015, 10:35

Trazi previse, Sarajevo od grada godisnje dobija samo 50 milja.
1946

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2015, 10:36

Head je napisao/la:Trazi previse, Sarajevo od grada godisnje dobija samo 50 milja.
A od opcine ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 10 jan 2015, 10:43

Previše je ovo što Husić traži. Izgleda da nije upoznat sa našim standardom, nije upoznat sa brojem nezaposlenih na kantonu, ljudi nemaju pare za liječenje. Ako se izdvoje ove pare, vjerujte da će to naić na revolt kod građana koji muku muče da spoje kraj s krajem u ovoj državi punoj lopova. I eto ti opet novih protesta...ako se u naredne tri godine bude izdvajala ova svota novca, propadoše ionako već slabi ostali klubovi, košarkaški, rukometni, atletski...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jan 2015, 10:44

Head je napisao/la:Trazi previse, Sarajevo od grada godisnje dobija samo 50 milja.
Lako je tebi prijatelju iz Londona pametovati, a nista pametno ne moci uraditi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2015, 10:44

pile87 je napisao/la:
A od opcine ?
30 milja
1946

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jan 2015, 10:45

fukaratz je napisao/la:ne 600 hiljada nego na dosadasnje pare dodaju jos 600000 sto je poprilicno nerealno ako uzmemo u obzir da je budzet grada 50 miliona, znaci trazi od grada milion godisnje :!:
Ukupni iznos je 600 000km a ne 300 000 plus 600 000.Taj iznos Predsjednik Husić očekuje samo za naredne dvije godine, dok ne očistimo dug a poslije bi iznos od Grada bio znatno manji.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jan 2015, 10:46

Alibasa je napisao/la:Previše je ovo što Husić traži. Izgleda da nije upoznat sa našim standardom, nije upoznat sa brojem nezaposlenih na kantonu, ljudi nemaju pare za liječenje. Ako se izdvoje ove pare, vjerujte da će to naić na revolt kod građana koji muku muče da spoje kraj s krajem u ovoj državi punoj lopova. I eto ti opet novih protesta...ako se u naredne tri godine bude izdvajala ova svota novca, propadoše ionako već slabi ostali klubovi, košarkaški, rukometni, atletski...
Obratno. Prije ce naici na revolt stanovnistva kradja ljudi iz vladajucih oligarhija, nego ulaganje u sport.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 10 jan 2015, 10:47

momirpeh je napisao/la:Ee,Tuzlaci,,ne može se piti Karlovačko pivo u sred Tuzle a tražit od Tuzlanske pivare velike novce,ili kupovati toalet papir i maramice PALOMA a i ne znate da imate EXTRA u Tuzli.
Potpisujem, sve je bolje od našeg! Zato i propadamo. :clap: :clap:

@probisvijest
I jedno i drugo, u duetu.. Biće krađe i ako se izdvoje ta sredstva.

Da li je možda tražio Husć tužbe protiv onih koji su klub doveli u ovu situaciju?
Tu bi Imamović,grad, kanton mogli dobro pomoći, ako već hoće.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jan 2015, 10:55

Alibasa je napisao/la:Previše je ovo što Husić traži. Izgleda da nije upoznat sa našim standardom, nije upoznat sa brojem nezaposlenih na kantonu, ljudi nemaju pare za liječenje. Ako se izdvoje ove pare, vjerujte da će to naić na revolt kod građana koji muku muče da spoje kraj s krajem u ovoj državi punoj lopova. I eto ti opet novih protesta...ako se u naredne tri godine bude izdvajala ova svota novca, propadoše ionako već slabi ostali klubovi, košarkaški, rukometni, atletski...
ja ne znam sta je sa tobom..jel to majke ti nisi skonto da nema sanse da grad iz budzeta izvali milion maraka...znaci,grad zaboravite...nece to faraon ni u ludilu potpisat....grad ima druge poluge kako ce privolit velike privatne firme da uloze pare u Slobodu....ako hoce....sve fino i cisto...znaju to najbolje ovi sto imaju velike firme...eo ti primjer jedan..tehnograd i jos neke gradzeviske kompanije grade po Tuzli na sve strane...fino tehnogradu i tim drugima das neke benificije prilikom otkupa zemljista ili im poguras neku papirologiju vezanu za dozvolu a u nadleznosti je grada i oni to kompenziraju kroz ulaganje u Slobodu....ima jos more tih primjera..znaju to ovi sto su u tim vodama odlicno kako ide.....u ovoj situaciji moras se sluziti svim i svacim....cisto i u rukavicama....inace nam je od sljedeceg ponedeljka kljuc u bravi ili neki Tan

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 10 jan 2015, 11:00

Eto Fuki daje 300 000 KM,a culi smo sinoc da je spreman ulozit i vlasnik Tom Cat-a...pa nek ih gradonacelnik i Azmir zovnu na sastanak pa nek nadju zajednicku...i rijesen problem!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jan 2015, 11:23

Head je napisao/la:Ne znam, al ovo za mene sa strane je glupa prica ovog Husica, hoce da bude glavni baja ali da 50% love daje on 50% opstina, po tom iste ovlasti ima i opstina Tuzla kao i on sam, ne moze klub tako funkcionirati. Nema tog kluba na svijetu kojem 50% budjeta daje vlast a da nema nikakvo pravo glasa.
SAMO 2 GODINE DOK VRATIMO DUGOVE.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 jan 2015, 11:38

sloboda72 je napisao/la:
Head je napisao/la:Ne znam, al ovo za mene sa strane je glupa prica ovog Husica, hoce da bude glavni baja ali da 50% love daje on 50% opstina, po tom iste ovlasti ima i opstina Tuzla kao i on sam, ne moze klub tako funkcionirati. Nema tog kluba na svijetu kojem 50% budjeta daje vlast a da nema nikakvo pravo glasa.
SAMO 2 GODINE DOK VRATIMO DUGOVE.
tako je..ovo je veoma bitna stavka a slabo se spominjala i naglasavala...znaci,ovo su ulaganja u NAREDNE 2 GODINE dok se klub ne iscupa iz deficita i ne poravna racune na nulu...i sam Husic je rekao da je ovih 300,400 hiljada od grada odlicna cifra al da Sloboda nema 4 milina duga....znaci,ovo bi bilo vise nego dobro od gradskih struktura....mora se Faraon u ovih 7 dana ozbiljno ukljucit u spasavanje Slobode ili ce i njemu na dusu ici dobar dio zasluga za gasenje kluba....a izbori su skoro...nikome mislim nije draza stolica nego ovovm uhljupu..pa nek se zapita

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 jan 2015, 11:55

Slatinash_7 je napisao/la:Ma necu ja da Azmir meni polaze racune,poenta polaganja racuna jeste da vidi Bingo,Piemonte,Deling i ostali za sta trebaju pare i za sta ce pare dati,a ne ovako,imamo dugove iimamo igrace itd itd Kazem da mi je samo vidjeti Zeljin budzet ili eto budzet Travnika,Viteza,svi su oni ispred nas na tabeli..Trecu stranu ces tesko naci,bila ona jedna ili 10 firmi po 60 hiljada jer ti slabo ko ulaze bez povrata novca..tu bi trebala da uleti drzava,kanton,opstina ili ko vec da ljudima koji ulazu u nesto,ma sta to bilo da neke povlastice,zemlju na koristenje,manji porez ili sta vec..Privatizacija ili amaterizam i sa tim se slazem..Azmir isto mora shvatiti da grad ne moze vise dati i da je i ovo previse..nek se skrpe malo,dug se ne mora vratiti odma,reprogram duga je na 10 godina,ovaj porezni,ekipa ne mora biti sad nesto prejaka da se za tri sezone izadje u Evropu,neka bude to za 6 godina itd itd kompromis se mora naci a mislim i da ce oni to uspjeti
Covjek zeli da vrati dug iz jednog prostog razloga, a to je da ce PL od sezone 2016/2017 da broji 12 klubova i po automatizmu Sloboda mora da bude medju prvih 10 u ligi ako zeli da opstane. Zar ti mislis da sa ovim sredstvima i sa ovakvim igrackim kadrom mi mozemo izboriti ligu 12. Covjek sam fino sinoc kaze da ce najvjerovatnije u aprilu da bude izglasana odluka o skracenu PL, i da se vec sad Sloboda treba pripremati za to i ako cemo se spremati da se spremamo na kvalitetan nacin a to znaci opstanak u PL i izlazak u Evropu. Gdje bi nam taj izlazak u Evropu u zavisnosti od rezultata u mnogome mogao da vrati ulozena sredstva za ove dvije godine. Plus covjek fino rece ovo od grada bi bilo dovoljno da nema tuzbi i ostalih zajebancija. Bojim se samo da se ne desi ovaj najgori scenarij jer nam ne gine onda prva federalna ponovo a onda je moguce da tonemo sve dublje i dublje

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jan 2015, 11:58

Neka grad preuzme sva dugovanja koja su napravili kriminalci i potpise reprogram duga prema drzavi, ostalo ce Azmir. Covjek sigurno nece potpisati reprogram duga, to jedino moze grad Tuzla.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.