Sa ovakvim pristupom, može se igrati i sa Delpom. A i bolji je terminSamozdravlje je napisao/la:Haj bar je ovaj dan poceo dobro ,nadati se da ce i u nedelju biti ok aBd.Pozzforgempp je napisao/la:Dobar Damir, ne moze mu se nista prisrat.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
prepustiti cu ti ga i veceras u nadi da ce dobiti delpa..samo ja sam njemu ovdje prognozirao lagano 1/2 finale ali nazalost, tu mu je i krajSamozdravlje je napisao/la:Hajmo sad po pobjedu i odbranu 90 boba.
I to je to jos uvijek te prati @Samozdravlje iako nije raspolozen .@spavaj @babino i onako pobjedjuje kad ti negledas![]()
e kad bi damir na svim turnirima dolazio do gdje mu je prognozirano ne bi bilo nikakvih bojazni da će ostati tu gdje jeste
ali ovo je odlično odbranjeno. sad idu dva mjeseca istine. najviše će ovisiti ne o us openu, moskvi i lenjingradu nego o mastersima i prije svega žrijebu na istima, sa malo sreće se tu može nakupiti jako puno boba da se barem približno zadrži ranking ako ne i skroz, a o lovi da i ne pričamo. naravno može se sa pehom i sve izgubiti ako ga potrefe rogeri rafe i delpoi u prvim kolima ... elem čekaju nas jako interesantna dva i po mjeseca damira! samo da ne bude povreda, mene ovo njegovo igranje svega i svačega brine!
ali ovo je odlično odbranjeno. sad idu dva mjeseca istine. najviše će ovisiti ne o us openu, moskvi i lenjingradu nego o mastersima i prije svega žrijebu na istima, sa malo sreće se tu može nakupiti jako puno boba da se barem približno zadrži ranking ako ne i skroz, a o lovi da i ne pričamo. naravno može se sa pehom i sve izgubiti ako ga potrefe rogeri rafe i delpoi u prvim kolima ... elem čekaju nas jako interesantna dva i po mjeseca damira! samo da ne bude povreda, mene ovo njegovo igranje svega i svačega brine!
Slazem se da ne treba sve igrati... Ukoliko na mastersima u naredne dvije sedmice prodje 2-3 kola onda bi mogao preskociti Winston Salem i osvjezen docekati US Open. Znam da u WS brani finale, ali na ova 2 mastersa to moze fino kompenziratijestamaji je napisao/la:e kad bi damir na svim turnirima dolazio do gdje mu je prognozirano ne bi bilo nikakvih bojazni da će ostati tu gdje jeste![]()
Kakve je rezultate prosle godine napravio u Torontu i Sinsinatiju?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nikakve, nije ni isao tamo, u to vrijeme je odigrao celendzer u Santo Domingu, a jednu sedmicu odmarao, sto se pokazalo kao dobro za nastavak sezone!forgempp je napisao/la:Kakve je rezultate prosle godine napravio u Torontu i Sinsinatiju?
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ipak poraz Tome i Pavica u 3.seta
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala na dopustenju,pusti ti @Samozdravlje da prati Damira sa akcentom da @babino spava i eto titule.babino je napisao/la:prepustiti cu ti ga i veceras u nadi da ce dobiti delpa..samo ja sam njemu ovdje prognozirao lagano 1/2 finale ali nazalost, tu mu je i krajSamozdravlje je napisao/la:Hajmo sad po pobjedu i odbranu 90 boba.
I to je to jos uvijek te prati @Samozdravlje iako nije raspolozen .@spavaj @babino i onako pobjedjuje kad ti negledas![]()
Ma ne bih ni ja ,nego splet ne bas sretnih okolnosti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Damir nije imao srece u zrijebu rodzers kupa.prvo kolo cicipas u eventualnom drugom bi isao na tima a u trećem novaka djokovica.
Ma sve k'o plitak potok...
Kakav break Damira na startu! Samo da ga potvrdi 
Potvrdio je bas!hm59 je napisao/la:Kakav break Damira na startu! Samo da ga potvrdi
Bitno je da je pokazao da može napraviti break.BosnaSTL je napisao/la:Potvrdio je bas!hm59 je napisao/la:Kakav break Damira na startu! Samo da ga potvrdi
Evo sada obojica, pp jedan siguran servis game, lijep završni Damirov poen.
Za sada je dobro osim servisa, kad bi poceo pogadjati prvi servis imao bi dobre sanse danas 
Valjda će, Delpo popustiti sa servisom, ovako je zajebano. Malo ga je dekoncetrisao ovaj IN u milimetar,hm59 je napisao/la:Za sada je dobro osim servisa, kad bi poceo pogadjati prvi servis imao bi dobre sanse danas
Haj bice bolje drugi put!
Prelako.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Delpo je druga galaksija!
Kakav poen na deuce !
Hajdeee
Hajdeee
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.