ako nemate vremena da vam neko dostavi iz Mostara,ima tu kod onoga na Bascarsiji kod Sebilja sto prodaje dresove, bilo je kod njega prije Velezovih salova,provjerite da li ima i sada,ja sam vidio prije nekad da je imo i Velezovih nekih stvaribhsport je napisao/la: ↑26 feb 2020, 09:24Izvinjavam se na upadu na temu ali mi treba vasa pomoc. Odlazi nam kolega sa posla, a inace je navijac Veleza, rodom iz Visokog pa smo skontali da mu poklonimo Velezov sal.
Kako ga do petka mogu imati u Sarajevu? Imam li to negdje u Sarajevu da kupim?
Ako neko moze pomoci, moze li se javiti u PP?
Hvala.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pozdrav ekipa. Lijepo je vidjeti Velez ponovo u PL i sa svim ovim radovima na stadionu. Jel mi moze neko reci koliko su kostale ove stolice na preklop sto su na tribini iza gola?
Ja mislim da je oko 80km jedna stolica nisam siguran
https://www.primaseat.com/en/product/sf ... m-koltugu/
Hvala puno. Puno srece u nastavku prvenstva.DembaBa21 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:49Ja mislim da je oko 80km jedna stolica nisam siguran
Hvala također, nadam se da ce te izboriti opstanak.Wolffire je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:53Hvala puno. Puno srece u nastavku prvenstva.DembaBa21 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 11:49Ja mislim da je oko 80km jedna stolica nisam siguran
Hvala ti na savjetu, kolega se sjetio toga i kupili smo kod njega. Hvala svima na pomoci, kolega je svakako odusevljen.rodjak je napisao/la: ↑27 feb 2020, 02:52ako nemate vremena da vam neko dostavi iz Mostara,ima tu kod onoga na Bascarsiji kod Sebilja sto prodaje dresove, bilo je kod njega prije Velezovih salova,provjerite da li ima i sada,ja sam vidio prije nekad da je imo i Velezovih nekih stvaribhsport je napisao/la: ↑26 feb 2020, 09:24Izvinjavam se na upadu na temu ali mi treba vasa pomoc. Odlazi nam kolega sa posla, a inace je navijac Veleza, rodom iz Visokog pa smo skontali da mu poklonimo Velezov sal.
Kako ga do petka mogu imati u Sarajevu? Imam li to negdje u Sarajevu da kupim?
Ako neko moze pomoci, moze li se javiti u PP?
Hvala.
Sretno u narednoj utakmici.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da se prisjetimo vjerovatno naše najbolje utakmice ove sezone kad smo stvorili gotovo nestvarnih 19 prilika i postigli 2 gola koji su bili dovoljni za pobjedu. Danas očekujem potpuno drugačiju utakmicu i lično bi me zadovoljio i bod mada sam svjestan da nema te ekipe koju ne možemo dobiti. Teren vjerovatno kaljuža, vrijeme teško za igru, pa otuda i moja procjena. FV
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sramota grada Tuzle, sramota oba kluba koja igraju na Tušnju da je ovakvo stanje na stadionu. Ja stvarno ne znam kako uopšte išta odraditi po ovakvom terenu, bilo kakvu tečnu akciju...
Ti si naša ljubav jedina!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 28 feb 2020, 12:38, ukupno mijenjano 2 puta.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Evo sad izbacise slike na ss.ba ociscen je snijeg ne izgleda lose ova slika je od juce popodne vidit cemo koliko ce izdrzati teren na slikama ne izgleda leosefudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2020, 11:44
Sramota grada Tuzle, sramota oba kluba koja igraju na Tušnju da je ovakvo stanje na stadionu. Ja stvarno ne znam kako uopšte išta odraditi po ovakvom terenu, bilo kakvu tečnu akciju...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Bice brate ziva kaljuza, pogledaj ti deset metara ispred golmana, zapamti dobro do 70 minute ce teren biti u katastrofalnom stanju, bljuzgav. Na slici je ok jer jos niko nije presao preko njega ali zamisli kramponima kad krenu roviti igraci, po ovakvom terenu dovoljno je jednom samo ali samo jednom pretrcati da ostane posljedica na teren. Meni je bas fascinantno da naprimjer Husic ulaze tolike pare u igrace i dovede ih na takav teren. Kad daje vec pare tolike zasto se ne odvoji od Tusnja?DembaBa21 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 12:36Evo sad izbacise slike na ss.ba ociscen je snijeg ne izgleda lose ova slika je od juce popodne vidit cemo koliko ce izdrzati teren na slikama ne izgleda leosefudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2020, 11:44
Tusanj kao trenutni je raspad.. ali nije to za ove teme. Danas bez povreda da prodje i bez kartona imamo par igraca koji vise na granici treceg a po ovakvom terenu je lagano dobiti zuti. Mislim Zvonic, Dario, Vehabovic I Ovcina da imaju po dva zuta kartona..
Ti si naša ljubav jedina!
Kakve 70min? Vrijeme je da se klubovima iz Tuzle zabrani igranje na ovoj kaljuzi! Ovo je sve osim fudbala.
Max Allegri
Sto Husic ne ulozi u rekonstrukciju travnjaka?fudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2020, 11:44
U cemu je problem?
Lik ima pare, nek sad pomogne da se barem teren sredi. Sigurno bi i drugi nivoi vlasti pogurali obnovu travnjaka?
Ovo je sramota za najbogatiju ekonomsku regiju u državi.
Sto bi Husic ulagao u stadion koji nije njegov? To ti je isto da ti sredjujes parket u tudjoj kuci i dodjes jednom u 2 sedmice u goste... Njima je najjpametnije da prodaju stadion Azmiru, Tuzla bi onda mozda i imala normalan stadion,ovako nece jos zadugo...AlemC85 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 13:23Sto Husic ne ulozi u rekonstrukciju travnjaka?fudbalfudbal je napisao/la: ↑28 feb 2020, 11:44
U cemu je problem?
Lik ima pare, nek sad pomogne da se barem teren sredi. Sigurno bi i drugi nivoi vlasti pogurali obnovu travnjaka?
Ovo je sramota za najbogatiju ekonomsku regiju u državi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Bazinga12345
- Kontakt:
FK Velež: Bobić, Manev, Zvonić, Pršeš, Ćosić, Ovčina, Brandao, Ferreyra, Hasanović, Vehabović, Ćivić.
Interesantno, vidjet ćemo kako će ovo terenu izgledati
Interesantno, vidjet ćemo kako će ovo terenu izgledati
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
EVO LINK!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.