Limuntos je napisao/la:eto djeco, nema skole sljedece hefte...za federaciju...
o'klen ti to?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Limuntos je napisao/la:eto djeco, nema skole sljedece hefte...za federaciju...
Jos malo pa ce i voda u kolenu da ledi.Tribalian je napisao/la:I Pingvini furaju u kaputimaDevil je napisao/la: Jbg kod nas su ovi veoma oprezni sto se tice snega i ipak dosta teze je u Bg sa 40-50 sm nego negde sa 100.![]()
Problem su niske temperature evo sada je -12,sto znaci da ne vredi posipati nista po cesti jer ne reaguje,pa se mora lopatati.
Jesam sinoc brate,bio u kafaniDevil je napisao/la: Pretpostavljam da ti iz stana nisi nigde makao.
rek'o mi ujak od tetkealacious je napisao/la:Limuntos je napisao/la:eto djeco, nema skole sljedece hefte...za federaciju...
o'klen ti to?
Maloprije je neki bitan faktor na tv-u to rekao,nezapamtih ko je,ugl skolarci rahat ste iduce sedmicealacious je napisao/la:Limuntos je napisao/la:eto djeco, nema skole sljedece hefte...za federaciju...
o'klen ti to?
u zenici ni apokalipsa ne bi prekinula skolu.Limuntos je napisao/la:eto djeco, nema skole sljedece hefte...za federaciju...
dobar je snijeg, dok ne moraš lopatu u ruke uzimati.Mene još uvijek bole rukespielführer_21 je napisao/la:I vi kao da niste zime vidjeli, niste sa Jamajke. Ovo je super
Tako sam i mislio,**** sneg,ocistice komsije.Tribalian je napisao/la:Jesam sinoc brate,bio u kafaniDevil je napisao/la: Pretpostavljam da ti iz stana nisi nigde makao.J*bem ti nas cetvorica se iskrivili,a reko sam sebi pre 10 dana da necu da pijem vise,i sinoc se zapi
Sad si me bacio na razmisljanjeDevil je napisao/la: Tako sam i mislio,**** sneg,ocistice komsije.

Devil je napisao/la:Pise u linku "Tri sesira",ali jbt zar je to to.![]()
![]()
Da nije bilo tog opisa,verovatno nikada ne bi poznao.
Hahhahahahahaha jesam ti rek`o da ces se vratiti starom poroku kad-tad. Nepopravljiv!Tribalian je napisao/la:Jesam sinoc brate,bio u kafaniDevil je napisao/la: Pretpostavljam da ti iz stana nisi nigde makao.J*bem ti nas cetvorica se iskrivili,a reko sam sebi pre 10 dana da necu da pijem vise,i sinoc se zapi
Rooney88 je napisao/la: Hahhahahahahaha jesam ti rek`o da ces se vratiti starom poroku kad-tad. Nepopravljiv!![]()
![]()
ebo me tito ako nema sad 120cm ... Sto je najgore jos uvijek pada...Ako ovako nastavi jos koji dana 2 metra nam ne gine...dubrava je napisao/la:Mi u Europi nemamo problema sa snijegom, ovdje pravo ugrijalo![]()
Na svu sreću, (malo čitam ove vijesti iz svijeta, Europe, Srbije), evo i u ZG počeo noćas padati prvi ovogodišnji snijeg. Napokon!!
Al, 101 cm u SA, to je idila, raj!!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot], Huske, Jabroni i 16 gostiju.