http://www.rojadirecta.me/goto/veetle.c ... 2e5bc90d7b" onclick="window.open(this.href);return false;
Maglica imao sansu, ne da se "Bilima"

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja pao danas na Nurnbergu, nisam Espanyola igrao, a preporučio gazizu1991 je napisao/la:Po meni danas poklon kvota je utakmica Espanyol protiv Rayo Vallecana.
Kvota 1.8 na pobjedu Espanyola.
Istini za volju, Espanyol igra trenutno u lošoj formi, no razlog za istu treba tražiti u protivnicima koji su dolazili na Cornella el Prat na čelu sa Falcaom i Llorenteom, dok sa druge strane je vrijedna pažnje loša forma Vallecana u gostima gdje su u na zadnjem gostovanju primili čak 6 golova od Valladolida.
Smatram da bi ova utakmica mogla da znači konačan izlazak iz krize Espanyola i kretanje ka izlasku iz zone ispadanja.
Ma jasno je da im treba para i da ce sad i guzice dat za pare da se izvuku,tako da ga ne treba ni igratAdmir_Sa je napisao/la:na kakve ja samo grane spao ovaj hajduk, kako i ne bi kad ih nekakvi cobani tipa kerum i ostali vode
20 ispod marginedijabola je napisao/la:Zaragoza-Barcelona domaći under 70,5 @ 1.85
Ovako imaš fikseve i šetalice, ti mozes stavit fikseva a i ne moraš al fikseve moraš pogoditi dok su ti šetalice 3/5, 4/6, 4/5 itd... e sad se dobitak računa ovako ako si igro 3/6 imas 20 mogucih kombinacija ti se kladis da ce jedna doci ako su platio marku to je 0.05 po kombinaciji eh sad zavisi od kvota ako si igro lupam sve preko 3 dobices 1.35, dok npr ako si igro 4/6 imas 15 kombinacija i to je vec 0,66 po kombinaciji i mozes dobit 5 itd... nadam se da razumijesnime_tm87 je napisao/la:Momci mozel neko da mi objasni kako da igram sistem jer nije me nesto to privlacilo do danas... pa neka mi to neko objasni fino ako mu nije mrsko
http://www.****/utakmica/p8z4Y ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:moje misljenje je da bi valladolid mogao 2,al' pazi moje misljenjeHeller je napisao/la:Pratil ko Španjolsku košarku, šta se isplati igrat danas, jutarnji tiket
ako me hajduk povalio oni ce me izvadit...bit ce kasnije slikice pa recite jesam li baxuzEmirSioux89 je napisao/la:Janković 2-0 Đenova!
Zezao sam seBenjo_AFC86 je napisao/la:Genoa - Roma 2,00 (Da u prvih 30min neće biti gola)
Moglo bi proći
Ja kad igram neki sistem uvijek uzmem 2-3 fiksa reda radi da podignu isplatu jer se uvijek u ponudi moze nac 2 sigurna para..Heller je napisao/la:Ovako imaš fikseve i šetalice, ti mozes stavit fikseva a i ne moraš al fikseve moraš pogoditi dok su ti šetalice 3/5, 4/6, 4/5 itd... e sad se dobitak računa ovako ako si igro 3/6 imas 20 mogucih kombinacija ti se kladis da ce jedna doci ako su platio marku to je 0.05 po kombinaciji eh sad zavisi od kvota ako si igro lupam sve preko 3 dobices 1.35, dok npr ako si igro 4/6 imas 15 kombinacija i to je vec 0,66 po kombinaciji i mozes dobit 5 itd... nadam se da razumijesnime_tm87 je napisao/la:Momci mozel neko da mi objasni kako da igram sistem jer nije me nesto to privlacilo do danas... pa neka mi to neko objasni fino ako mu nije mrsko
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.