NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Večeras napokon Cavsi, dugo su bez utakmice
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Sa centrom tipa Howarda svako moze pobjediti GSW.. Kako bi nam neko slican dobro dosao umjesto ojebine TT
Da, ne svatas, u Houstonu nea puno zime, pa taj period tacno za playoff NFL-a bude kao mraz, i onda ledenu pivu znas kako ide ruku uz ruku jer je nonstop hladna. Inace dok pola popijes ona vec mlaka, jer su topline skoro vazda.Mig_Mig je napisao/la:Zima i hladna piva????![]()
DeMarcus Cousins: 32 pts, 20 reb, 8 ast, 5 blk; NBA-leading 3rd game this season with at least 30 pts and 20 reb (the only other player with even 1 such game is Enes Kanter)
Ja znam da na zimu ide dobra raka, a kad su yebene vrucine ide hladno pivo. Ali to kod nas u Bosni, valjda u AmeriKi drugaciji standard.
Kažu da je voda najzdravija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Joj Alema, do neki dan furka neće nas Spursi stići, drk.anje na Paula i omjer asistencija/turonoversa, a sad zima i hladna piva

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
U rođendanskoj atmosferi.KingJamesMVP je napisao/la:Večeras napokon Cavsi, dugo su bez utakmice
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:U rođendanskoj atmosferi.KingJamesMVP je napisao/la:Večeras napokon Cavsi, dugo su bez utakmice
Očekuje se pobjeda, mora se prekinuti ovaj niz poraza
LeBron James
Pa normalno da mi je drago, sto mi nece biti drago? Ali ne lupam glavu zbog sporta, svati kako hos. Ne pamtim kad me poraz drzo slijedeci dan ili nesto zadnji put, mozda Lillardova trojka. Juce mi kolega govori jesi vidio ono u Bostonu reko jesam je.bati ga, vise mi ni pomisao nije bilo. Posebno u Nba to se mjenja, Thunder prije 2-3 hefte postavlja se pitanje hocel u playoff, onda dobili 11 od 15 koliko vec, sad se postavlja pitanje mogul izbacit Gsw. Rakete u 14 streaku, jesul prijetnja Gsw, sad raspad sistema, nek dobiju 5, opet su pretnja, j.ebo ba to.Brokula je napisao/la:Joj Alema, do neki dan furka neće nas Spursi stići, drk.anje na Paula i omjer asistencija/turonoversa, a sad zima i hladna piva![]()
Mozda to ide s godinama, sta ja znam, nekad sam se puno lozio sad mi je to drugacije. Nekad sam gledo Zelju, Liverpool kad god sam imo priliku, sad da ustanem u 6-7 ujutru da gledam tekmu, ne pada mi na pamet. Prosle godine kad sam bio u Bosni za zimu superbowl propustio, odnosno zaspo u prvoj cetvrtini, Texanse jednu noc protiv Patsa na sport klubu, isto spavanac nakon 5 minuta, ho.cu kite do 6 ujutru gledat, nisam lud. Jednu noc se zarakilaji kad ono pocinju Rakete-Boston, gledo malo i bjezi. A da mi je 17-20 godina, gledo bi sve to bez problema.
Zapo' si u kolotečinu. Trzni se dok nije kasno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako to @alem strucno napisa,isto kao da mi ostali nemamo svoje zivote,a sve nam zavisi od kosarke!?
Stoji mnogo toga sto si napisao,ali Boga mi je drago kad moj tim pobjedjuje (a i ti samo poravnas kad ne ide
),jer da mi je svejedno. to pracenje ne bi imalo nikakvu car.
Prostim rijecnikom,ako si prema necemu ravnodusan,onda ti to i ne volis,prijatelju!
Stoji mnogo toga sto si napisao,ali Boga mi je drago kad moj tim pobjedjuje (a i ti samo poravnas kad ne ide
Prostim rijecnikom,ako si prema necemu ravnodusan,onda ti to i ne volis,prijatelju!
ista stvar sa mnom i sa Dubsima , vjerovatno i kod ostalih fanova na forumu, slažem se za nezalaganje
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma svaka cast ko moze, ja govorim za sebe. Ja da zivim u Europi nea sanse da bi gledo live ni 10% tekmi Raketa, s ove tacke gledista, dok prije 10 godina bi sigurno. Svaka cast svakom k'o moze, ja to postujem i zavidim mu (to gore je bio samo nacin govora), licno bi ujutru pogledo one duge highlightse po 10 minuta i vozdra.NEZALAGANJE je napisao/la:Kako to @alem strucno napisa,isto kao da mi ostali nemamo svoje zivote,a sve nam zavisi od kosarke!?![]()
![]()
Stoji mnogo toga sto si napisao,ali Boga mi je drago kad moj tim pobjedjuje (a i ti samo poravnas kad ne ide),jer da mi je svejedno. to pracenje ne bi imalo nikakvu car.
Normalno da ti je drago kad pobjedjuju kako ti nece biti drago, ali padat u neku depresiju kralju i jeb.avat se oko toga puno ma daj ba. Ja se sad trebam puno zamarat, plakat tu nesto jer su Rakete izgubile 5 tekmi jel? Tako je kako je i vozdra, nista ja tu ne mogu promjenit. Te noci bez sna su me proshle davno
Zavisno kako ko to dozivljava i koliko ga dugo drzi furka. Ja imam rodjaka 35 mu godina, Horde zla, skace po sjeveru, ide na gostocanja lozi se k'o srednjoskolac, jos ga nije popustilo, mene je ta furka proshla pocetkom 20ih, sad bi otisho na tekmu k'o covjek s djetetom sto ode.
Pa ako ti je drago kad pobjeđuju valjda je logika stvari da ti je barem krivo malo kad izgube, a ne fazoni to je samo entertainment i slično.
Da ne živiš u Houstonu bio bi bandwagoner trenutno
Pa bude krivo u datom trenutku zavisno od nacina poraza, ono protiv Bostona da, sinoc bas i ne kad su gubili cijelu tekmu. Ali ne drzi me to puno, prihvatis kao i sve u zivotu, ok poraz-poraz, mora neko izgubit. Voli se i sve to, u 4om razredu osnovne sam poceo gledat Nba, u Bosni znaci, znao ichi u skolu ne naspavan i sve to, ali odrastes od tog jarane, ne znam kako da ti objasnim. Kao i na mnoge stvari u zivotu.Brokula je napisao/la:Pa ako ti je drago kad pobjeđuju valjda je logika stvari da ti je barem krivo malo kad izgube, a ne fazoni to je samo entertainment i slično.
Nebi, i u Bosni kad sam zivio nikad nisam volio ove glavne, Real Madrid, Barcu, Manchester, Lakerse tad itd.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 dec 2017, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa niko od nas nije u toj fazi da ne spava kad mu ekipa izgubi ili nesto slično. Zivciras se nekad, ja recimo jer cekam vecinom do 4h tekmu i onda blowout, yebat ga. Ali da se nesto nerviram puno radi poraza u regularnoj sezoni, jok.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:Zima i hladna piva????![]()
Zima kalendarski. Nema minusa tamo
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Najnize bude 0, ako poledi to je vandredno stanjeBernardBarnjak je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Zima i hladna piva????![]()
Zima kalendarski. Nema minusa tamo
Trenutno je 12 C, kazu zima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.