Rekao si da lebron sam samcat uzima rakete u 6 tekmi pa sam napravio tu paralelu.Tad je doslovno bio sam samcatEpidaurus je napisao/la:LeBron tu Jeff Green najbolji suigrac bio. Da li si ti realan ?BosniaBoston je napisao/la:Lebron 2018 je uzeo moje kelte u 7 tekmi a i sam znas koliko je ta ekipa bila limitirana.Epidaurus je napisao/la:Sace njemu indijanac dohakat. Tu dvojicu LeBron sam samcat uzima u 6 tekmi, ovako s ADem im mozda koju cetvrtinu prepusti.
P.S tad je bio 2 godine mladji nego sto ce biti ovaj PO
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Slazem se, trenutni rosteri slijedi samaranje. Mozda naorave jos jedan jaci move imaju i mle pa da vidimo onda kako stoje vs Clippe, mada Clippe su jace. Lal me ne brine, AD nakon 10 tekmi playoffa puca k'o staklo, posebno jer ce morati i nositi podobro u RS jer ce Bron cruiseKanye je napisao/la:Ako budu zdravi realno nemaju izgovora za ispadanje od bilo koga osim Clippersa. Ovi su ipak jaci, al nikad ne znas sta nosi sezona.alemsa je napisao/la:Clippersi su jaci, ovo ostalo ce isamaratKanye je napisao/la: S tobom sam ove sezone protiv hejtera. Cak bi mi bilo drago da Brodie i Beard uzmu titulu. Bas bi bila super prica. Koliko su osporavani i da dodje to sad.
Ali eto nikad ne znas sa Kawhi i PG sto se tice povreda
Mozda Rakete naprave jos jedan jaci move
Ja mislio ti trolaš majke mi, a ono ti ozbiljanalemsa je napisao/la:Kazu nije ogroman upgrade, CP u najboljem slucaju top 25 igrac prosle sezone i to daj Boze, WB u najgorem top 10 nista znacajno kao da si zamjenio Nene i LooneyijaSarmelino je napisao/la:Hoes mad

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al kako alem pokušava prodat priču da Curry ne može izborit PO bez "beton ekipe" 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cudo bi bilo da ne izboriBrokula je napisao/la:Al kako alem pokušava prodat priču da Curry ne može izborit PO bez "beton ekipe"

Oglasio se Brada

normalno, kad su dva egomanijaka i ballhoggera poput kobea i shaqa funkcionisali, moci ce i njih dvojica, jos su jarani a ne da se ne mogu ocima
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
E problem doci u konflikt sa tako stalozenim karakterima.Epidaurus je napisao/la:Otjero Dwighta, otjero CPa i sad je dosao jos veci idiot koji ce njega otjerat. Mi samo tvrdimo da je choker
Paulu po faci mozes vidjeti da je seronja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
a kobe otjerao dwighta istoPuma je napisao/la:E problem doci u konflikt sa tako stalozenim karakterima.Epidaurus je napisao/la:Otjero Dwighta, otjero CPa i sad je dosao jos veci idiot koji ce njega otjerat. Mi samo tvrdimo da je choker
Paulu po faci mozes vidjeti da je seronja.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- camparinho
- Kontakt:
Uh Iggya zagovaran otkako je tradean u Mem. Hajmo malo sampionskog duha u ekipu.
Clutch city be safe rage hard!
Za pare koje su obecali CPu tad, doso bi mu Pierce na noge u LA i svaki dan govorio kako je Kobe GOATalemsa je napisao/la:Ne bi ni dolazili, kao Kobiju sto nisu htjeliJHam je napisao/la:Pa kad vide kolika je ubleha mora ih lik tjerati...alemsa je napisao/la:Otjera i opet dolaze, to ti sve govori![]()
Samo ti se kaze
pierce navija za nas ionakoJHam je napisao/la:Za pare koje su obecali CPu tad, doso bi mu Pierce na noge u LA i svaki dan govorio kako je Kobe GOAT

Sta ima kako siJHam je napisao/la:Za pare koje su obecali CPu tad, doso bi mu Pierce na noge u LA i svaki dan govorio kako je Kobe GOATalemsa je napisao/la:Ne bi ni dolazili, kao Kobiju sto nisu htjeliJHam je napisao/la: Pa kad vide kolika je ubleha mora ih lik tjerati...![]()
Samo ti se kaze
Clippe bi mu dale vise

- BosniaBoston
- Kontakt:
Watch your mouth sir!KK_Bosna je napisao/la:pierce navija za nas ionakoJHam je napisao/la:Za pare koje su obecali CPu tad, doso bi mu Pierce na noge u LA i svaki dan govorio kako je Kobe GOAT
#Punoljetstvo
Zamisli vjerovat da Harden moze dobit Brona u PO 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Moram i ja priznat da je glupo sto jes jesEpidaurus je napisao/la:Zamisli vjerovat da Harden moze dobit Brona u PO

#Punoljetstvo
Ma kontam ko bi mogo mrziti Kobe-a najvise, pa haj reko neki bostonacKK_Bosna je napisao/la:pierce navija za nas ionakoJHam je napisao/la:Za pare koje su obecali CPu tad, doso bi mu Pierce na noge u LA i svaki dan govorio kako je Kobe GOAT

Russ s PGom nije mogao rookiea pa Lillarda izbacit, a da s Hardenom izbaci Brona i ADa lol
Joj ljudi nisu svjesni kako će babuka LeBron poharat ligu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne može niko Clippersima meda u PO.Lillard je napisao/la:Joj ljudi nisu svjesni kako će babuka LeBron poharat ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.