Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Nemoj te ljudi tako momak je trenutno polupan nadajmo se da ce rijesiti svoje privatne probleme.
Nama svaki dobar igrac zlata vrijedi a Anel je dobar igrac samo trenutno previse zaljubljen.
Nama svaki dobar igrac zlata vrijedi a Anel je dobar igrac samo trenutno previse zaljubljen.
Netreba vise momka komentarisati dok se nešto značajno u odnosu na repku ne primjeni.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
oooo! ciganko!
-
- Kontakt:
majstore odlicna analiza .. ovaj se ukopao da ne moze zesce ,, sva odstupnica ukinuta, svi mostovi sprzeni nema mu spasa .. doci ce jednog dana kao dripac i pubertetlija ocu na vrata .isloristen, osramocen, propale karijere... Otac mu je dobro to rekao sihri su to. Postovanje Ocu za iskrenost i Barbi sto momka nije previse razvlacio previse po medijima krijuci ovu crnjakesvemalim1 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 14:20najjace je bilo satro presla na islam, stavila sliku gdje razvlaci pitu i lafo nevin pogled. zato istetovirane cigare i kalasnjikovi, zena smece zadnje, a naprimala se mogu mislit
doduse, nije ona nista kriva realno. gadura ok, vaginalna manipulacija joj je posao, ali treba o njemu pricat, ne o njoj.
kako je moguce biti toliko glup i naivan? fudbaler iz federalne moze izabrat trebu kakvu hoce, a ovaj modele, sta pozeli. i zavrsi sa ovakvom, jos je ozeni i pocne joj djecu slagat.![]()
ne treba bolji dokaz da momak nista, bas nista nema u glavi i da nece moci napraviti karijeru u skladu sa svojim potencijalom. nema sanse. to je vec sad jasno.
Treba nam Anel.
Zadovoljan sam ja sa Katicem, Barisicem, Bicakcicem, mislim da mogu pomoci i Hadikadunic, Radeljic, pa i Mujakic, pa i Seo ako bas zatreba na lijevom stoperu.
Ali mislim da je Anel kvalitetom stopu iznad svih nabrojanih.
Zadovoljan sam ja sa Katicem, Barisicem, Bicakcicem, mislim da mogu pomoci i Hadikadunic, Radeljic, pa i Mujakic, pa i Seo ako bas zatreba na lijevom stoperu.
Ali mislim da je Anel kvalitetom stopu iznad svih nabrojanih.
Treba nam Anel ali pravi Anel koji je 100% u fudbalu.
Ovakav na pola ne treba ni nama ni sebi.
Ocito je da ima zivotnih problema i neka ih decko rijesi. Mi mozemo i bez njega dok to ne zavrsi.
Ovakav na pola ne treba ni nama ni sebi.
Ocito je da ima zivotnih problema i neka ih decko rijesi. Mi mozemo i bez njega dok to ne zavrsi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako nam može trebati igrač, koji samovoljno napušta kamp dva dana prije utakmice? I slične stvari su postale pravilo.
On za povratak u reprezentaciju, treba da se izvini stručnom štabu, kolegama igračima i navijačima. Pa da disciplinovano čeka poziv selektora.
Takav Anel bi nam trebao, to bi bio znak da se na njega možda može računati,
On za povratak u reprezentaciju, treba da se izvini stručnom štabu, kolegama igračima i navijačima. Pa da disciplinovano čeka poziv selektora.
Takav Anel bi nam trebao, to bi bio znak da se na njega možda može računati,
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 11 sep 2024, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Dogan ga je dobro opisao u studiju nakon emisije. Indirektno za njega je rekao da je momak koji se kao mlad dokopao velikih para, a sa upitnim odgojem i obrazovanjem
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Već najavio da će igrati u petak, jasno da nije bila ozbiljna povreda. Bespotrebno tražio MRI.
-
- Kontakt:
Jesam li vam rekao da ne vjeruje medicinskom timu !!!!!!!!!!!
Svi vi koji ste ga popljuvali neka vam je na dusu !!!!!!!!!!
Svi vi koji ste ga popljuvali neka vam je na dusu !!!!!!!!!!
Nula od covjeka, sta ti je brate moj srbijanska polovnjaca. E moj mamlaze
napokon, fala qrcu da se i ova tema zakljuca
Nenormalna familija.
Treba zavrsiti vise sa pricom oko njega. Ako za koju godinu dodje sebi, onda vidjeti sta i kako, ali kako je krenuo nista od toga.
Imam kalas u gepeku boi.
Iskreno, više vjerujem anelu, nego mirsi i ovim našima.
Oprostila se reprezentacija od njega, vanago malo.
Zadnja izmjena: VeteranSA, dana/u 11 sep 2024, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Identicna stvar kao sa Nurkicem i njegovim ocem, samo sto Nurkic nije otisao iz reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Anele, tebi svaka cast, a ovim papcima koji pljuju sve i diraju u privatan zivot nek im je na dusu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.