OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma vjerovatno Mirza oko 3/4 dobije par minuta, ali ja se iskreno nadam da će i ranije![]()
Mozda i ranije,ovi igraju Run and Gun nema odbrane
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma vjerovatno Mirza oko 3/4 dobije par minuta, ali ja se iskreno nadam da će i ranije![]()
Zafrko si se, to je ona utakmica od sinoć, večeras nema prenosa na Evropskim kanalimadisice je napisao/la:beIn spor 1,c+deportes,c+sport,skysport2(ita) eto na satelitu večeras ko ima CS
vidi stvarno nisam obraćo pažnju sa kim igraju a i ovo me datum sjebo...yebaji ga valja link tražitlegenda reala je napisao/la:Zafrko si se, to je ona utakmica od sinoć, večeras nema prenosa na Evropskim kanalimadisice je napisao/la:beIn spor 1,c+deportes,c+sport,skysport2(ita) eto na satelitu večeras ko ima CS
CLASSisPERMANENT je napisao/la:da li ostat i gledat kako mirza sjedi citavu tekmu na klupi a bogans igra i šuta za 3 kako mu volja, dok humpi rodila ga majka ne zna jel pošo il je došo ?
dilema fakat, da li rizikovati jos jednu noc zbog glupog PJa
kod mene nema dileme. spavanac. prošle 2 tekme bio isto spavanac, pa se nisam pokajao.CLASSisPERMANENT je napisao/la:da li ostat i gledat kako mirza sjedi citavu tekmu na klupi a bogans igra i šuta za 3 kako mu volja, dok humpi rodila ga majka ne zna jel pošo il je došo ?
dilema fakat, da li rizikovati jos jednu noc zbog glupog PJa
CLASSisPERMANENT je napisao/la:pa uporedio sam ih po tome sto obojica sutaju za 3 poena, nisam neki strucnjak, al Bogans moze komotno Mirzi da se sagne sto se toga tice, a kardashian rmpalija stvarno nema smisla, mirza nista gore ne bi odigrao od njega da mu da šansu, al nece PJ i neceet da ne bude da pametujem nesto
edit : spavanac ce i kod mene veceras biti, hebaiga, ako bude igrao veceras morat cu gledati iducih 10 tekmi 100%
Sa ovime boldiranim se u potpunosti slazem. Da nikada vise ne zaigra u NBA ligi on je za mene pokazao da moze igrati na tom nivou i to mi je dovoljno. Sve preko je dodatni plus za njega.LenBias je napisao/la:druze meni nije istinska zelja mirzi da uspije kada neko napise mirza bolje da se vratis u europu npr, stvarno nije, nba je jedan vrhunac kosarke apsulutni i mirza da nista vise od ovog ne uradi do dana danasnjega sto je uradio u nba on ce ostati upamcen i niko nikada ne moze i ne smije osporiti ono sto on u stanju da uradi, splet okolnosti je sada takav da mu je malo (malo vise) teze da to pokaze ali treba vjerovati u njega, da on to moze, da ce se privici, da ce pokazati se najbolje kako moze a ne vracati ga nazad u europu, kriviti druge, smjenjivati trenera zbog svega sto mirza uradi ili ne uradi kada dobije priliku i ostale stvari koje se pisu na ovoj teminadam se da sada shvatas moj stav i zasto pisem neke stvari koje pisem, stvarno mi nije cilj bio nikada nekoga uvrijediti prvi
Pridruzujem serisingforce je napisao/la:ako sam i veceras ost'o dzabe budan unaprijed se na*ebem mame Carlesimu
risingforce je napisao/la:ako sam i veceras ost'o dzabe budan unaprijed se na*ebem mame Carlesimu
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 8 gostiju.