Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma ovaj cup je komedija živa, to ne treba ni igrat, ali eto pošto su sad Spursi na drugoj strani prvi put želim da ne izgubimo u ovoj komediji od natjecanja. Mislim da će i kokoške izvest totalno bezvezan sastav jer ne mogu oni na 4 fronta borit se. ali haj znaj opet, onaj alkoholičar je toliko retardiran da me ne bi čudilo da izvede najbolji sastav samo da kaže da je pobijedio Arsenala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
posljednji put je Arsenal osvojio "taj smijesni " cup 1993 god. i jos samo jednom 1987god., !! i za njih je mozda smijesan ,za druge i nije kad su u pitanju trofeji - svaki je bitan i cijenjen na svoj nacin!!Bosco je napisao/la:Ma ovaj cup je komedija živa, to ne treba ni igrat, ali eto pošto su sad Spursi na drugoj strani prvi put želim da ne izgubimo u ovoj komediji od natjecanja. Mislim da će i kokoške izvest totalno bezvezan sastav jer ne mogu oni na 4 fronta borit se. ali haj znaj opet, onaj alkoholičar je toliko retardiran da me ne bi čudilo da izvede najbolji sastav samo da kaže da je pobijedio Arsenala.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
A za koga je to bitan ? Bitan je jedino za one mladiće iz akademije jer u njemu mogu iz prve ruke dobiti malo iskustva u utakmici. Ovim velikim timovima taj kup služi kao isprobavanje igrača koji nemaju priliku da igraju mnogo, timovima koji se bore za opstanak ne služi ničemu i iz njega ispadaju da bi imali vremena posvetit se ligi. To može samo klub poput tottenhama osvojiti i biti sretan i hvalit se da su osvojili trofej
. Ovo je malo jače od Emirates cupa. A kad se zna da CC ima nadimak Mickey Mouse Cup onda više ne trebam ni pričat dalje. Cirkus od natjecanja.
pa naravno da je smijesan kup, ti kao ''navijac'' muda, ako se mozees zadovoljiti cc kupom slobodno, navijacima arsenala to nije nista, to je jednostavno kup u kojem igraju mladici, i to je njihova prilika da se dokazu...dr.van nostrand je napisao/la:posljednji put je Arsenal osvojio "taj smijesni " cup 1993 god. i jos samo jednom 1987god., !! i za njih je mozda smijesan ,za druge i nije kad su u pitanju trofeji - svaki je bitan i cijenjen na svoj nacin!!Bosco je napisao/la:Ma ovaj cup je komedija živa, to ne treba ni igrat, ali eto pošto su sad Spursi na drugoj strani prvi put želim da ne izgubimo u ovoj komediji od natjecanja. Mislim da će i kokoške izvest totalno bezvezan sastav jer ne mogu oni na 4 fronta borit se. ali haj znaj opet, onaj alkoholičar je toliko retardiran da me ne bi čudilo da izvede najbolji sastav samo da kaže da je pobijedio Arsenala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
slazem se , veliki klubovi se nece zadovoljiti s Carling Cupom ali 1-2 final kao i final game , ne igraju bas mladici,ulog je povecan i nastoji se sto je moguce da ga se osvoji, a od vecih timova eng. premiershipa Arsenal losije stoji s trofejima CC u odnosu na neke druge, to je samo statistika- ok, nista vise !! uglavnom ostaje i dalje "smijesno natjecanje" !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
vidi finale cc kupa 2007 arsenal-chelsea :
GK 1 Czech Republic Petr Čech GK 24 Spain Manuel Almunia
RB 19 France Lassana Diarra RB 31 England Justin Hoyte
CB 26 England John Terry CB 5 Côte d'Ivoire Kolo Touré (c)
CB 6 Portugal Ricardo Carvalho CB 6 Switzerland Philippe Senderos
LB 18 England Wayne Bridge LB 45 France Armand Traoré
DM 4 France Claude Makélélé RM 32 England Theo Walcott
CM 8 England Frank Lampard CM 4 Spain Cesc Fàbregas
CM 13 Germany Michael Ballack CM 15 Brazil Denílson
CM 5 Ghana Michael Essien LM 2 France Abou Diaby
CF 7 Ukraine Andriy Shevchenko CF 30 France Jérémie Aliadière
CF 11 Côte d'Ivoire Didier Drogba CF 9 Brazil Júlio Baptista
pa ti reci da ne igraju mladici, bar u arsenalu si tada imao hoyta,senderosa,traorea,walcotta,denilsona,diaby-a,aliadiera....
GK 1 Czech Republic Petr Čech GK 24 Spain Manuel Almunia
RB 19 France Lassana Diarra RB 31 England Justin Hoyte
CB 26 England John Terry CB 5 Côte d'Ivoire Kolo Touré (c)
CB 6 Portugal Ricardo Carvalho CB 6 Switzerland Philippe Senderos
LB 18 England Wayne Bridge LB 45 France Armand Traoré
DM 4 France Claude Makélélé RM 32 England Theo Walcott
CM 8 England Frank Lampard CM 4 Spain Cesc Fàbregas
CM 13 Germany Michael Ballack CM 15 Brazil Denílson
CM 5 Ghana Michael Essien LM 2 France Abou Diaby
CF 7 Ukraine Andriy Shevchenko CF 30 France Jérémie Aliadière
CF 11 Côte d'Ivoire Didier Drogba CF 9 Brazil Júlio Baptista
pa ti reci da ne igraju mladici, bar u arsenalu si tada imao hoyta,senderosa,traorea,walcotta,denilsona,diaby-a,aliadiera....
Almunia tad bio rezerva Lehmannu, a ovi svi što ih je kolega nabrojao su bili klupa.
Nema veze, Wenger će nastavit sa svojom tradicijom mladih igrača igranjem u ovo CC kupu. I ja se u potpunosti slažem sa njim. Treba im dat priliku i treba ih gurat u vatru, da se vidi koji od njih zaslužuje dres Arsenala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
MA meni je najjaci igrac wilshere,nez sto ali on mi je najdrazi iz arsenala !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Možda što ima 18 godina a i sada je u prvom sastavu i sada djeli lopte kao i Cesc, možda trunku slabijeDAVID VILLA 7' je napisao/la:MA meni je najjaci igrac wilshere,nez sto ali on mi je najdrazi iz arsenala !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
sigurnoGunnerS je napisao/la:Možda što ima 18 godina a i sada je u prvom sastavu i sada djeli lopte kao i Cesc, možda trunku slabijeDAVID VILLA 7' je napisao/la:MA meni je najjaci igrac wilshere,nez sto ali on mi je najdrazi iz arsenala !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Arsenalisation
- Kontakt:
Wenger nakon izgovaranja pogrdnih rijeci 4.arbitru zaradio onu standard kaznu od jedne utakmice ne vodjenja ekipe i novcanu kaznu od 8,000 funti... U slucaju da zeli da se zali na ovu kaznu ona ce biti u nadleznosti regulatorne komisije...
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -ne-wenger
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -ne-wenger
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Mah, nema veze... Može odmah ovu sad u Carling Cupu da ne vodi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Idealna prilika da se dovede Given, ali ... 
Mislim da dovođenjem Jesusa navasa neko iz sredine će napustt tim, il je to pripremanje za to... A Given, hmm, dobra investicija 
ne mora znaciti, mozda ce se eboue samo vratiti na svoju poziciju beka, a nasri i rosicky vise nece igrati krila, mozda ce i walcott u spic ko ce ga znati, ima opcija, ionako su optereceni povredama, ali mi cijena od 20 miliona malo previse za AW-a da plati, ne vjerujem da ce se ovo ostvariti, ali nikad ne znas... ipak ovakav igrac treba jer AW igra sa krilima, a ustvari u ekipi ni jednog klasicnog krila, jer je arshavin ofanzivni vezni, a walcott spic...GunnerS je napisao/la:Mislim da dovođenjem Jesusa navasa neko iz sredine će napustt tim, il je to pripremanje za to... A Given, hmm, dobra investicija
Ako Navas dođe onda će on igrat na desnom krilu, gdje je Theo extra bio u prvim utakmicama ?!
Zašto to ?! Možda da se pokripi koja rupa al et, vidjet ćemo... Ja bih da mi dovedewmo golmana, evo Given je odličan i trebalo bi njega uzet, plus nije puno star a nije ni mlad, taman dok se ona dvojica Mannone i onaj čudnog imena
afirmišu i još napreduju, nek on brani.... Al do Januara, treba se sad koncentrisat na večerašnju tekmu protiv kokica.
Šta mislite kakav sastav će izvesti Wenger ?!
Šta mislite kakav sastav će izvesti Wenger ?!
Navas bi bio jeebenica za ovaj tim. Večeras očekujem izmiješan sastav. Ali Wenger je najavio da ću tu i biti par prvotimaca.
Nego AW je dobio kaznu od 8000 funti i zabranu vođenja tima na jednoj utakmici zbog toga što je na kraju utakmice protiv Sunderlanda svašta rekao četvrtom sucu i što je glavnog ironično potapšao po leđima kao da mu zahvaljuje.
Neće ga bit protiv Broma jer par dana ima slobodno za žalbu, ali eto ova kazna je smiješna jer SAF popljuje svakog da bi kabanicu trebali nositi kolko im je za vratom.
Nego AW je dobio kaznu od 8000 funti i zabranu vođenja tima na jednoj utakmici zbog toga što je na kraju utakmice protiv Sunderlanda svašta rekao četvrtom sucu i što je glavnog ironično potapšao po leđima kao da mu zahvaljuje.
Bosco je napisao/la:ali eto ova kazna je smiješna jer SAF popljuje svakog da bi kabanicu trebali nositi kolko im je za vratom.
Nego ukoliko dovedete Givena moglo bi biti svega u drugom dijelu sezone.
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.