AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Re: AS Roma
stek je bio pokriven prilikom suta jer se torosidis nasao izmedju njega i lopte tako da ga se ne moze kriviti za gol koji je 100% burdissova greska. perrotta je bio nas najbolji veznjak veceras s tim da je covjek, logicno, pao nakon 60ak minuta i on je taj koji je trebao izaci van a ne florenzi. sto se tice ddra, na prste jedne ruke se mogu izbrojati njegovi tacni pasovi a vecina njih je dosla u zadnjih 15ak minuta kada smo imali igraca vise i ono sto me nervira je da je 90% tih pasova ili islo nazad odbrani ili na desnu stranu ka pirisu. cijelu utakmicu je forsirao neke duge lopte (bezuspjesno, naravno) a kada ganjamo rezultat on usporava igru i odigrava neke kratke pasove. dodao bih i to da nakon sto je totti izasao njegov posao je bio da povede ekipu naprijed a on to nije ucinio i zato ga stavljam u isti kos sa dvojicom argentinaca.
Nije da je katastrofa ne pobijediti u Udinama ali činjenica je da smo mi ovdje izgubili 2 boda.Ovo smo morali iskoristiti.Ajd promašaj izroda i mogu prožvakati ali ono izležavanje
Što je najcrnje frajer uđe umjesto Tottija.Aurelio izvini,dobar si trener ali ukenjao si 2.pol.Totti se ne izvlači iz igre u 60-oj.Burdisso je smiješan tip,njega ne treba ni komentarisati ali kumovao je i Stek prilično.No dobro,jes da ostaje gorak okus ali ok je i ovaj bod.Mogla bi Parma opasno fasovati u nedelju. 

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
-
- Kontakt:
OK, Stek je bio u neku ruku pokriven, ali po meni je ono trebao branit. U mojim ocima Perota i nije bio bas nesto, pogotovu ne pred kraj utakmice gdje je trebao biti zamjenjen, jer on moze odigrati zadnih pola sata ali samo kada ude sa klupe. DDR uvijek sve isto radi, pokusava te duge lopte po dijagonali i rijetko kad koja prodje, sto je vec iritirajuce i procitano ali odradio je odlicno u defanzivi, prekino nekoliko kontri i tako to. Iako Totti nije bio nesto on nije smio izaci, a isto tako trebao je odma reagovati nakon crvenog i 50% krivice pripisujem Andreazoliju. Osim one greske kod gola Torosidisa on je po meni bio najbolji igrac na terenu a ruku na srce veceras i nije imao neku konkurenciju ....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jucerasnji remi na Friuliu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
koliko kontam italijanski piše:Admir_Sa je napisao/la:sta tacno piše to dole pored ocjene usranog sudije?
pogriješio kod crvenog za heartauxa

NAPRIJED NARODE!
Ma nije sudija nista utjecao na rezultat,glupo je Torosidis pao,zajebala nas je izmjena Totti-Osvaldo i onaj promasaj pomenutog u 91.
embrace the chaos
-
u skoro svakoj utakmici ove sezone postoji detalj ili dva u korist protivnika (slucajno ili ne) koji je (in)direktno uticao na rezultat, a najgore od svega je sto imamo you know who u napadu koji svojim promasajima dovede do toga da nam rezultat ovisi upravo o gore pomenutim incidentima pa to jos vise boli.
nego, imam jedno pitanje:
je li me zemanlandia razmazila ili fakat ruzno igramo pod andreazzolijem?
nego, imam jedno pitanje:
je li me zemanlandia razmazila ili fakat ruzno igramo pod andreazzolijem?

pa ružno izgledamo što jest jest, al mislim da je to plod totalne igre zadatka, gdje je cilj onesposobiti protivnika, pa tek onda u napadu da se nešto uradi. Konkretno mislim na ovu utakmicu sa udineseom, atalanta nije mjerilo jer se igralo u nemoguci uslovima, u genovi je bilo baš ok prvo pol gdje smo fulili 3 zicera, jedino kuci protiv genove nisam zadovoljan igrom
eno sinoc dobrih rez, al djaba kad nas amaterske greške uvijek koštaju
eno sinoc dobrih rez, al djaba kad nas amaterske greške uvijek koštaju
nema potpisa
- brunoconti
- Kontakt:
Moguce je promjena termina utakmice protiv Parme, zbog izbora novog pape
http://www.football-italia.net/31699/ro ... d-new-pope" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.football-italia.net/31699/ro ... d-new-pope" onclick="window.open(this.href);return false;
hoce li ijedan prirodni, vjestacki ili pitaj boga koji fenomen zaobici nas i naše utakmice, poplave, snjegovi, ragbi, papa, pa sta je sljedece više

nema potpisa
-
- Kontakt:
Da li je neko zainteresovan za odlazak u Rim na utakmicu Roma - lazio ?
-
- Kontakt:
Mislim da ide jedan momak iz Sarajeva sa cro-roma foruma. Ima nas 3,4 iz Tuzle, jos nekoliko sa roma balkan, oko 20 iz hr i 5,6 slovenacaDenno je napisao/la:Da,a jel ima neko iz Sa da ide?

-
ova prica oko dogovora sa nikeom postaje sve ucestalija i ko zna, mozda na kraju i bude nesto od toga
kako to obicno biva u sirokom prostranstvu interneta odmah su se nasli razni photoshop umjetnici sa skicama na datu glasinu.

ovima sto idu na derbi nek je sa srecom. imajte na umu i nas obicne smrtnike, zabiljezite koju fotku sa stadiona pa podijelite ovdje s rajom

kako to obicno biva u sirokom prostranstvu interneta odmah su se nasli razni photoshop umjetnici sa skicama na datu glasinu.

ovima sto idu na derbi nek je sa srecom. imajte na umu i nas obicne smrtnike, zabiljezite koju fotku sa stadiona pa podijelite ovdje s rajom

-
- Kontakt:
Hvala druze, a bice toga najvise, poslije utakmice samo cu gledat gdje mi je aparat
Bice one najbolje postavljene na forum, jos kad bi kako stupili u kontakt sa Pjanicem pa do Trigorie otisli i slikali se sa igracima uhhh, ali tesko to.

-
posaljete mu neku privatnu poruku ovdje jer ovo je stranica koju on sam odrzava
http://www.facebook.com/pages/Miralem-P ... 30?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
doduse, siguran sam da dobije mali milion poruka dnevno tako da su male sanse da ce vasu procitati i odgovoriti al' nemate sta izgubiti ako pokusate
http://www.facebook.com/pages/Miralem-P ... 30?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
doduse, siguran sam da dobije mali milion poruka dnevno tako da su male sanse da ce vasu procitati i odgovoriti al' nemate sta izgubiti ako pokusate

-
- Kontakt:
I to sto kazes, upravo sam mu poslao poruku pa cemo vidit hoce li biti sta od toga, slat cu dok ne procita haha 
Kako me sad jedan iznervira na temi Pjanica, a ja jos gori raspravljam se sa njim a vidi se da je neki balavac..
PS. kako mi se svidja ova prva varijanta dresova, predobri su, nesto na fazon francuske reprezentacije.. e sad koliko tu ima istine oko nike-a vidjet cemo.

Kako me sad jedan iznervira na temi Pjanica, a ja jos gori raspravljam se sa njim a vidi se da je neki balavac..
PS. kako mi se svidja ova prva varijanta dresova, predobri su, nesto na fazon francuske reprezentacije.. e sad koliko tu ima istine oko nike-a vidjet cemo.
Sad je i sluzbenoEvil Genius II je napisao/la:ova prica oko dogovora sa nikeom postaje sve ucestalija i ko zna, mozda na kraju i bude nesto od toga![]()

Mada Kappa radi ljepse dresove, ipak je Nike veci i poznatiji brend.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ugovor s Nikeom na 10 godina, s početkom od sezone 2014-15
http://www.asroma.it/it/notizie/as_roma ... rtnership/

http://www.asroma.it/it/notizie/as_roma ... rtnership/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.