NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

samolukavac
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la samolukavac » 08 feb 2015, 00:29

Kad ce se znati to za Husica :)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 feb 2015, 00:30

Plavozuti, da znaš da se Husić nije naigrao u Slobodi a imao je za konkurenciju Jahića. Mislim da je dvije utakmice odigrao na zadovoljavajućem nivou a ostalo haos.
Jedino ako ste oslabljeni baš na toj poziciji, inače :nene:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 feb 2015, 00:57

zar taj Husić nije zadovoljio u Osijeku, reče Husarić :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 feb 2015, 01:13

Coraco je napisao/la:Plavozuti, da znaš da se Husić nije naigrao u Slobodi a imao je za konkurenciju Jahića. Mislim da je dvije utakmice odigrao na zadovoljavajućem nivou a ostalo haos.
De neka ga. ...vidis da ga siba euforija. ....izvali frajer da je Husic u 5 najboljih igraca sredine terena I to u cijeloj BiH :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 feb 2015, 01:14

Jeste zadovoljni Ivkicem?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 08 feb 2015, 11:26

Coraco je napisao/la:Plavozuti, da znaš da se Husić nije naigrao u Slobodi a imao je za konkurenciju Jahića. Mislim da je dvije utakmice odigrao na zadovoljavajućem nivou a ostalo haos.
Imamo mi na njegovoj poziciji malog Vehabovića (21), Ikanovića i M.Delića tako da bi Husić bio bacanje para ;)

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 08 feb 2015, 12:55

Treba zaključit igrački kadar i samo radit s momcima maximalno, da se uigraju i već prvo kolo da krenemo oštro, a ne da se fata ritam neki ovo ono pa tek u 3-4 kolu da počnemo igrat

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 08 feb 2015, 15:34

staragarda je napisao/la:
De neka ga. ...vidis da ga siba euforija. ....izvali frajer da je Husic u 5 najboljih igraca sredine terena I to u cijeloj BiH :facepalm:
Ooo stara garda me pozelio...dugo nisam napisao komentar a da ti automatski nisi odgovorio na njega....
Sto se tice Husica...gledao sam ga prije par godina...ne znam jel mu pala forma ili sta...ali znamda je dobar tehnicar...slabo gubi loptu, ako ikako....kontrolise sredinu...ima dobro kretanje....precizna dodavanja...i dosta lopti presjece....sto su glavne osobine jednog defanzivnog igraca sredine....uz to, visok je i dobar u skoku...i treba mu ekipa da se uklopi u nju a ne da mjenja sredinu svakih pola godine...
I eto ako nije medju 5 jest medju 10 najboljih...sto je jako dobro za ovu ligu....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 feb 2015, 20:05

Boga mi komsije dobru ste ekipu sabrali. ...nije to tako lose izgledalo na terena kao sto rezultat govori. ....sad je do vas i ambicija kluba. ....

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 09 feb 2015, 21:26

staragarda je napisao/la:Boga mi komsije dobru ste ekipu sabrali. ...nije to tako lose izgledalo na terena kao sto rezultat govori. ....sad je do vas i ambicija kluba. ....
Dobra je ekipa,malo slabija nego prošle godine ali poznavajući ovu ligu znaš i sam kakva je situacija :puke:nema pravila i nezna se ko koga :guz:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 09 feb 2015, 21:38

Forlan je napisao/la:Dobra je ekipa,malo slabija nego prošle godine ali poznavajući ovu ligu znaš i sam kakva je situacija :puke:nema pravila i nezna se ko koga :guz:
Jarane Galin je ekipu napustio tako da ekipa može bit samo bolja, a lošija nikako...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 feb 2015, 16:02

Danas pobjeda protiv Proletera 6:2.... Musa,Riki,Karika,Brzi i Sulja(2x) zabili....
Ako racunamo trening mec sa Slobodom koji se igrao radi da Husref isproba neke svoje zamisli onda nakon 3 pripremne utakmice imamo 2 pobjede i poraz uz go razliku 9:7..Sledeca utakmica je za vikend protiv Tekstilca a onda sledeci petak protiv Zeljeznicara na Grbavici itd....
www.nkbratstvogracanica.com

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 feb 2015, 18:35

Utakmica protiv Tekstilca se nece igrati.... Sutra ekipa igra u Travniku protiv NK Travnik...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 13 feb 2015, 17:45

TRAVNIK-BRATSTVO 0:1 Smajlović

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 13 feb 2015, 23:00

NOGOMET – Prijateljska utakmica, Dolac

Travnik – Bratstvo 0:1 (Smajlović)

U četvrtoj kontrolnoj utakmici Bratstvo je danas upisalo 3. pobjedu. Rezultatom 1:0 bili su bolje od premijerligaša Travnika. Strijelac pobjedonosnog gola bio je pomalo zaboravljeni Smajlović. U 4 odigrane utakmice Bratstvo je postiglo čak 10 golova ali su i primili 7. Raduje dobra golgeterska forma kao i činjenica da napadači već u pripremnom periodu imaju naštimane nišanske sprave. Strijelac pobjedonosnog gola, iskusni napadač Damir Smajlović, nije bio u sjajnoj formi u jesenjem dijelu sezone. Imao je problema i sa povredom. Pomalo smo i zaboravili o kakvom se sjajnom igraču, strijelcu, napadaču radi. Vjerovatno i pojačana konkurencija u vrhu napada pozitivno djeluje pa igrači koji se i nisu baš istakli sa realizacijom u prvom dijelu sezone (Smajlović, Suljić) u dosadašnjem toku priprema pogađaju protivničke mreže. Na čekanju su još mladi Poturalić i povratnik Mujkić.

Kada je u pitanju susret protiv Travnika, sigurno da raduje ova pobjeda ali i kako smo saznali dobra igra. Premijer liga BiH starta za 14 dana i većina premijerligaških timova je u završnoj fazi priprema i sigurno se nalaze u boljoj formi od prvoligaša. Stoga je i pobjeda protiv Travnika jedan jako dobar rezultat. Treba istaknuti da je Bratstvo do pobjede došlo bez dva bitna odbrambena igrača, Kadića i Pantića. Prvi je na poštedi zbog lakše povrede dok je Pantić bolestan.

Naredni izlazak na teren ekipa Bratstva će imati 20. februara protiv Željezničara na Grbavici, što će ekipi iz Sarajeva biti generalna proba pred nastavak sezone.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 feb 2015, 23:05

Forlan je napisao/la:TRAVNIK-BRATSTVO 0:1 Smajlović
odlicno,gracanlije...samo jako i PL je tu :clap: :clap: ...travnik je sasvim solidna ekipa :clap: :clap:

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 14 feb 2015, 16:39

Pozz Forumasi dugo sam bio odsutan ali vidim da se skupila prava ekipa sto se tice bratstva,uz ovaj postojeci kadar plus ovo sto je doslo mozda najbolja ekipa u zadnji 10 godina,o ovom novom treneru ne znam puno ali kako sam cuo od jednog covjeka dosta oko ekipe mu pomaze kapiten Šuša sto je i dobro jeer zna i on da mu je bolje da bude dobar sa Šuletom nego sa Dasom :D :D ja msm da i ovaj novi trener nije imao bolju ekipu zadugo,sad nesto kontam vec smo dali 10 golova i to sve napadaci znak da se radi na treninzima ali nmg da vjerujem da smo na nasom zadnjom linijom koja je najbolja u ovoj prvoj ligi zadnji godina primili vec 7,da li se tu sta uigrava da li su igrali kompleni nezz kazem nisam dugo bio tu ali kad bi pravio neki sastav ovako bi to izgledalo kao najbolje

Na gol bi stavio Prljacu21 jer ima potencijal

Zadnja linija Salkic-Šuša-Kadic-Pantic (beton komotno premier liga svaki klub bi pozelio ove igrace)

Srednji red Kadric-Mousa-Vehabovic21-Husejnbasic

Napad Mukic-Suljic

Ja msm da ne moze biti bolje od ovog a znamo da i bih mozes biti bayern savez sta odluci taj i ulazi,steta ako ova generacija nesto ne napravi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 feb 2015, 19:35

zasticeno godiste ti je i Huseinbasic
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 15 feb 2015, 12:26

[quote="ado78"]Pozz Forumasi dugo sam bio odsutan ali vidim da se skupila prava ekipa sto se tice bratstva,uz ovaj postojeci kadar plus ovo sto je doslo mozda najbolja ekipa u zadnji 10 godina,o ovom novom treneru ne znam puno ali kako sam cuo od jednog covjeka dosta oko ekipe mu pomaze kapiten Šuša sto je i dobro jeer zna i on da mu je bolje da bude dobar sa Šuletom nego sa Dasom :D :D ja msm da i ovaj novi trener nije imao bolju ekipu zadugo,sad nesto kontam vec smo dali 10 golova i to sve napadaci znak da se radi na treninzima ali nmg da vjerujem da smo na nasom zadnjom linijom koja je najbolja u ovoj prvoj ligi zadnji godina primili vec 7,da li se tu sta uigrava da li su igrali kompleni nezz kazem nisam dugo bio tu ali kad bi pravio neki sastav ovako bi to izgledalo kao najbolje

Na gol bi stavio Prljacu21 jer ima potencijal

Zadnja linija Salkic-Šuša-Kadic-Pantic (beton komotno premier liga svaki klub bi pozelio ove igrace)

Srednji red Kadric-Mousa-Vehabovic21-Husejnbasic

Napad Mukic-Suljic

Ja msm da ne moze biti bolje od ovog a znamo da i bih mozes biti bayern savez sta odluci taj i ulazi,steta ako ova generacija nesto ne napravi
ni u jednoj utakmici bratstvo nije igralo u zadnjoj liniji u punom sastavu tako da me i nije iznenadilo to što smo dobili dosta golova,a na treningu se vodi pravi rat jer su svi svjesni konkurencije i svi su željni da igraju,zato se i dokazuju,slažem se sa tim da imamo dosta jaču ekipu nego prošlih sezona,a trener me pozitivno iznenadio sa tim kako radi i cilj je jasan PL.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 feb 2015, 12:41

Kako mi rekose Ivkic nije zadovoljio i dobice papire (nije zvanicno) a novi golman je Zivkovic koji je branio u Vitezu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 7 gostiju.