FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Taj bi sastav za nas bio povoljan,ali naravno da nije priblizno istini.
Igrat ce puno jaci sastav,a inace navodno sudi Zrnic iz Zenice,a ko su pomocni?
-
- Kontakt:
Ma destkovani smo pravo, ne znamo šta nas je snašlo, u problemima smo oko sastavljanja ekipe za utakmicu, a eto znaš i sudija ko je prije liste Saveza, sve vam ide u prilog ondaHerLutwoII je napisao/la:Taj bi sastav za nas bio povoljan,ali naravno da nije priblizno istini.

-
- Kontakt:
S obzirom da je to jedan jako miroljubiv komsijski prijateljski derbi sudija cak i nije potreban,ko zatrazi faul dobije ,sve po dogovoru

-
- Kontakt:
Ma slabi smo mi sa ekipom skroz, to će dosta da nas košta, jer skoro cijela prva postava nije na raspolaganjuHerLutwoII je napisao/la:S obzirom da je to jedan jako miroljubiv komsijski prijateljski derbi sudija cak i nije potreban,ko zatrazi faul dobije ,sve po dogovoru![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
samolukavac je napisao/la:
Zbog povreda i kartona ne igraju: Lugavić, Jogunčić, Jusufović, Bekrić, Smajlović, Mešić, Džanić, Jaganjac...
Ja cim sam vidio da Lugavic kod vas nece branit skoro sam pa siguran da cemo pobijedit dole a jos nema Jogeta koji je stub odbrane.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
mislim da vas @samolukavac trolla, ovo je slaba ekipa koju je on naveo, ekipa koja nema šanse da uzme 1 bod .. da im igraju najbolji, mogli bi nas i pobjedit', što da ne .. ali ja vjerujem da ćemo pobjedit', izašli oni u najboljem sastavu ili u ovom što je ovaj momak napisao, a u koji ne vjerujem ni sekunde 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima hemoroidefukara87 je napisao/la:Ja cim sam vidio da Lugavic kod vas nece branit skoro sam pa siguran da cemo pobijedit dole a jos nema Jogeta koji je stub odbrane.

Ne trolla frajer ni sekunde, otprilike 97% da će biti ovaj sastav koji je @samolukavac naveo. 

Pojam pojedinca ovcama problem.
Po ovom sastavu sve ispod 0-3 je lose pa Radnicki nema 80% ekipe na raspolaganju

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Kako reče večeras onaj na OBN-u, Olimpiaykos se brani kao Grčka prije dvije godine od finansijske krize hehe tako ćemo i mi u nedjelju sa ovim šarolikim sastavom 

Auu brate to je veliki problemtuzlak1987 je napisao/la:Ima hemoroidefukara87 je napisao/la:Ja cim sam vidio da Lugavic kod vas nece branit skoro sam pa siguran da cemo pobijedit dole a jos nema Jogeta koji je stub odbrane.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Pa da i mi dodjemo s drugom ekipom,nema smisla drugacije .samolukavac je napisao/la:Kako reče večeras onaj na OBN-u, Olimpiaykos se brani kao Grčka prije dvije godine od finansijske krize hehe tako ćemo i mi u nedjelju sa ovim šarolikim sastavom
-
- Kontakt:
Ne znam za vas, mi nemamo šta kriti, tako nam je, odigrat ćemo pošteno i koliko možemo sa ovom ekipom, pa šta bude Bože mojHerLutwoII je napisao/la:Pa da i mi dodjemo s drugom ekipom,nema smisla drugacije .samolukavac je napisao/la:Kako reče večeras onaj na OBN-u, Olimpiaykos se brani kao Grčka prije dvije godine od finansijske krize hehe tako ćemo i mi u nedjelju sa ovim šarolikim sastavom

-
- Kontakt:
Znas li sta je sa Mesica,za koga igra u nedelju? 

-
- Kontakt:
Treći žuti karton dobio sad u gostima protiv MladostiHerLutwoII je napisao/la:Znas li sta je sa Mesica,za koga igra u nedelju?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Tacno je bio najbolji igrac prosle sezone u utakmicama protiv Slobode. Pozelio sam tada da dodje nekad nama..fukara87 je napisao/la:Auu brate to je veliki problemtuzlak1987 je napisao/la:Ima hemoroidefukara87 je napisao/la:Ja cim sam vidio da Lugavic kod vas nece branit skoro sam pa siguran da cemo pobijedit dole a jos nema Jogeta koji je stub odbrane.ne mozes na zicagu sjest nikako
-
- Kontakt:
Steta,prosli put je u nasem dresu igrao za vas pa reko....samolukavac je napisao/la:Treći žuti karton dobio sad u gostima protiv MladostiHerLutwoII je napisao/la:Znas li sta je sa Mesica,za koga igra u nedelju?

-
- Kontakt:
I dobio crveni, a eto sad žuti ga košta, prošli put je bar počeo utakmicuHerLutwoII je napisao/la:Steta,prosli put je u nasem dresu igrao za vas pa reko....samolukavac je napisao/la:Treći žuti karton dobio sad u gostima protiv MladostiHerLutwoII je napisao/la:Znas li sta je sa Mesica,za koga igra u nedelju?![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dovedite ga na tribinu da navija s vama 

ovako nesto

ovako nesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.