Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Je li pripisan gol Quagliarelli jer na livescore pise da je autogol Marice.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michel Platini, predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA-e), igračka je legenda torinskog Juventusa, a i dalje je veliki štovatelj tog talijanskog kluba...
"Tko će biti prvak Serije A? Pa, Juventus, naravno. Ipak govorimo o najboljoj svjetskoj momčadi." pomalo je u šali govorio Francuz talijanskim novinarima, a potom nastavio u nešto ozbiljnijem tonu.
"Svaki put se u Torinu osjećam ugodno. Navijači Juventusa me uvijek toplo dočekaju, a to je dokaz da i ti mladi ljudi, koji me vjerojatno nisu nikada gledali na travnjaku, poštuju i vole. To mi mnogo znači, ali i govori o kulturi u ovom klubu."
Potom je Platini dodao i nešto pogrda na račun talijanske Serie A.
"Kada sam ja igrao u Juventusu tada je talijanska liga bila uvjerljivo najjača na svijetu. Svi su željeli doći u neki talijanski klub. Ali, danas je došlo drugo vrijeme. Engleska, pa Španjolska i Njemačka, sve su to jače lige od talijanske. Uostalom, tribine na prvoligaškim stadionima su mahom prazni i nije niti čudo što nitko ne želi doći u Seriju A. Nadam se da će se to promijeniti." zaključio je Michel Platini.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michel Platini, predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA-e), igračka je legenda torinskog Juventusa, a i dalje je veliki štovatelj tog talijanskog kluba...
"Tko će biti prvak Serije A? Pa, Juventus, naravno. Ipak govorimo o najboljoj svjetskoj momčadi." pomalo je u šali govorio Francuz talijanskim novinarima, a potom nastavio u nešto ozbiljnijem tonu.
"Svaki put se u Torinu osjećam ugodno. Navijači Juventusa me uvijek toplo dočekaju, a to je dokaz da i ti mladi ljudi, koji me vjerojatno nisu nikada gledali na travnjaku, poštuju i vole. To mi mnogo znači, ali i govori o kulturi u ovom klubu."
Potom je Platini dodao i nešto pogrda na račun talijanske Serie A.
"Kada sam ja igrao u Juventusu tada je talijanska liga bila uvjerljivo najjača na svijetu. Svi su željeli doći u neki talijanski klub. Ali, danas je došlo drugo vrijeme. Engleska, pa Španjolska i Njemačka, sve su to jače lige od talijanske. Uostalom, tribine na prvoligaškim stadionima su mahom prazni i nije niti čudo što nitko ne želi doći u Seriju A. Nadam se da će se to promijeniti." zaključio je Michel Platini.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
dajte nam fancuze u Juventusu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sta ce nama Adebayor vec smo imali neke propale igrace i jos imamo jednog sta ce nam jos Manu???Umjesto da se Amauri proda ovi hoce jos vecu zbrku u napadu da prave kao da nemamo problema sa svim tim napadacima....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
O zdravo Juventovci
imal kod vas kakvih informacija u vezi ovog prelaska Altintopa kod vas? 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- sarajlija89
- Kontakt:
van gall je napisao/la:O zdravo Juventovci![]()
imal kod vas kakvih informacija u vezi ovog prelaska Altintopa kod vas?
a odakle ti to uopce

realno,nema sanse da doje..mi imamo vec takvih igraca i zasto stvarati guzvu...dobar je back-up al jbg...ne treba,nama trebaju igraci koji mogu unaprijedit nasu igru....altintop bi bio samo back-up kao i u bayernu.
Nejmar se predomislio, sad hoće u Juve
Eh kad bi dosao...igrac buducnosti svakako....Zvezda Santosa spremna da napusti Brazil i otkriva da je ''velika petorka'' zainteresovana za njega. On preferira Juventus.
Mladi fudbaler Santosa, Nejmar, bio je praćen od strane Čelsija tokom leta, ali je iznenađujuće potpisao novi ugovor sa sadašnjim klubom.
Čelsi je bio voljan da plati 25 miliona evra, ali je Santos povećao platu ovom tinejdžeru, kako bi ga ubedili da ostane.
Ipak, Nejmar sada kaže da ga žele najveći klubovi Evrope.
''Tu je pet velikih klubova, Juventus, Čelsi, Real Madrid, Mančester Junajted i inter. Najviše bih voleo da odem u Juventus. Oni su svetski poznata ekipa. inter ima prestiž. Ronaldo je tamo igrao i on je jedan od mojih idola, ali preferiram Juve. Voleo bih da nosim dres Bjankonera'', rekao je ovaj mladi napadač italijanskim novinarima.
Sada je njegova cena porasla na 40 miliona, u pitanju je klauzula u ugovoru, pa i pored njegove volje, teško da će bilo koji italijanski klub platiti tu sumu.
Ekstra-talentovani centarfor misli da je vreme da se okuša u Evropi...
Krasic se vraca treninzima,mozda ce bit spreman za genou...

Danas na treningu,mali Juventini bili...kako mi se srce napuni kad ovo vidim

Al Krasic,pa taj covjek je vec sad legenda..pogledajte ga samo...cak se i sa ovom djecom slika..a tu je i nas Haso

BRAVO MILOSE i BRAZZO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
meni nema nista draze nego vidjeti nekog klinju od 10-11 godina kako trci za loptom sa Juventusovim dresom.. to mi je vrhunac..
kad vidis da ono ne navija za klub koji je u vrhu fudbala, vec trenutno slabiji klub.. jao 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
Juve je uvijek na vrhukad vidis da ono ne navija za klub koji je u vrhu fudbala, vec trenutno slabiji klub.. jao

[youtube][/youtube]
na danasnji dan 1990

Ludi di canio dobio crveni hahaha

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ma znas na sta sam mislio
i da, dobro bi bilo dovesti Neymara.. sad bih ga ja odma u januaru uzeo.. prodao Amaurija za par milioncica i kupio Neymara.. ali opet, za sljedeci merkato necemo imati previse para.. jer moramo otkupiti Quagliu 15 i Aquilanija 20 sto je u startu 35 miliona.. ako racunamo da necemo kupovati Pepea i (S)mottu..

i da, dobro bi bilo dovesti Neymara.. sad bih ga ja odma u januaru uzeo.. prodao Amaurija za par milioncica i kupio Neymara.. ali opet, za sljedeci merkato necemo imati previse para.. jer moramo otkupiti Quagliu 15 i Aquilanija 20 sto je u startu 35 miliona.. ako racunamo da necemo kupovati Pepea i (S)mottu..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
sto se mene tice Pepe i Motta ,komotno mogu unucima pricati kako su bili jednu godinu na posudbi u Juventusu , i tacka. ono bice prica za svog unuka koji trenira fudbal eeee kad ti se djedu posrecilo pa ga Juve posudi na godinu dana 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma uzet ce oni Pepea jer je reprezentativac standardni a na to se sad furaju
...Neymar i Boketi bi valjali sad pravo 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije Aqua 20 već 15 a i od toga smo već 5 platili ljetos.Italia je napisao/la:ma znas na sta sam mislio![]()
A i za Quagliu smo, čini mi se već platili 4,5-5 miliona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- sarajlija89
- Kontakt:
Povreda koljena za Amauria
Koliko sam ja vidio amauri 2 mjeseca out
al sacekajmo zvanicno...
jbem ti srecu i majku vise
Na stranu sto je los..al brate ni srece nema..nemoguce,ubise ga povrede...a jbu i nas povrede i daljeNapadač Juventusa se povrijedio na treningu. Pretrage će biti obavljene do večeras kada će se znati koliko će izbivati sa terena...
Brazilac sa talijanskim pasošem se povrijedio na treningu tako napustivši rano internu utakmicu koju su igrači igrali međusobno podijeljeni u dvije ekipe.
U pitanju je uganuće koljena. Juventus je saopštio kako će igrač večeras proći pretrage nakon čega će se znati dužina eventualnog odsustva Amauria.
Brazilac ove sezone nema sreće sa povredama budući da je propustio nekoliko mečeva. Ove sezone nije postigao niti jedan gol u Serie A.

Koliko sam ja vidio amauri 2 mjeseca out

jbem ti srecu i majku vise

- JuveSissoko
- Kontakt:
Amauri je baksuz sto na sat , sad procitah neke djelove razgovora Meania,onog Milanovog lika, covjece koliko sranje su oni pravili, Moggi je mala maca sta je Berlusconi zahtjevao i radio, tek sad je jasnije, koliko su nas "ubili" ,smece od sistema u Italiji p.s.a ovo je Milanu progledano korz prste jer Meani ili kako vec mu tacno ime,nije bio zvanicno clan kluba hahaha a odradjivao sve za klub, hehe **** ti proceduru ,fuj smradova 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma to se on namjerno povrijedio da ga ne biste prodali Aston Villi.
Šalu na stranu, vas stvarno ne maze povrede. Ok, ove sezone je i Inter u istim problemima, ali vama je to već navika(stvarno se ne sjećam kad je Juventus imao sve igrače na raspolaganju).

Šalu na stranu, vas stvarno ne maze povrede. Ok, ove sezone je i Inter u istim problemima, ali vama je to već navika(stvarno se ne sjećam kad je Juventus imao sve igrače na raspolaganju).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus spremio ponudu za Suareza
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2606.html
PO meni najvece pojacanje ukoliko dodje...strasan igrac,rasni strijelac...cak bih se odlucio za njega prije Dzeke...toliko je dobar...
Mada,mislim da ce u januaru doci neki lijevi napadac,jeftiniji da popuni prazninu i nista drugo..jer nemamo love bas,dok ce se na ljeto dovesti jedan pravi napadac...
Znaci ocekujem maxi lopeza ili maricu
mozda adebayora na posdbu..ostalo tesko do ljeta..
Amauri 3 mjeseca van terena..strasno
Sad samo iaquintu imamo kao klasicnog centrfora
....
Malo i dobrih vijesti,Krasic ce najvjerovatnije biti spreman za genou...znaci sigurna pobjeda

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2606.html
PO meni najvece pojacanje ukoliko dodje...strasan igrac,rasni strijelac...cak bih se odlucio za njega prije Dzeke...toliko je dobar...
Mada,mislim da ce u januaru doci neki lijevi napadac,jeftiniji da popuni prazninu i nista drugo..jer nemamo love bas,dok ce se na ljeto dovesti jedan pravi napadac...
Znaci ocekujem maxi lopeza ili maricu

Amauri 3 mjeseca van terena..strasno

Sad samo iaquintu imamo kao klasicnog centrfora

Malo i dobrih vijesti,Krasic ce najvjerovatnije biti spreman za genou...znaci sigurna pobjeda

Evo malo o novom stadionu, prelijepo:
[youtube][/youtube]
Kako sad stvari stoje aBd u nedjelju i Krasić i Marchisio će od prve minute na teren, napokon radosne vijesti i za nas.
Zao mi je Amaurija (iako nam nece puno nedostajati), poslije ove povrede mislim da je on svoje u Juventusu zavrsio. Jer u januaru dolazi najvjerovatnije još jedan napadač tako da za njega neće biti mjesta.
Kad bi Dzeko dosao 30 skudeto bi bio osiguran
[youtube][/youtube]
Kako sad stvari stoje aBd u nedjelju i Krasić i Marchisio će od prve minute na teren, napokon radosne vijesti i za nas.
Zao mi je Amaurija (iako nam nece puno nedostajati), poslije ove povrede mislim da je on svoje u Juventusu zavrsio. Jer u januaru dolazi najvjerovatnije još jedan napadač tako da za njega neće biti mjesta.
Kad bi Dzeko dosao 30 skudeto bi bio osiguran

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Stvarno Amauri nema sreće sa povrijedama,ove sezone je totalno uništen.Najbolje bi bilo kad bi ga nekako prodali Villi i pokušati dovesti Bocchetia i jednog dobrog napadača(Benzema,Matri,Maxi Lopez ili Forlan).
Krasić i Marchisio su se oporavili i protiv Genoe će biti dosta teška utakmica,jer i Genoa ima nekoliko dobrih igrača tipa.Palladino,Toni,Rafinha,Veloso,Palacio...,ali sve to na stranu nama su neophodna 3 boda iz ove utakmice,ako želimo da ostanemo u utrci za Milanom.Trebam još napomenuti da je Genoa promijenila i trenera, i to je još samo jedan oprez na ovu neugodnu utakmicu.
Prvi post na forumu,pozdrav moji Juventini
Krasić i Marchisio su se oporavili i protiv Genoe će biti dosta teška utakmica,jer i Genoa ima nekoliko dobrih igrača tipa.Palladino,Toni,Rafinha,Veloso,Palacio...,ali sve to na stranu nama su neophodna 3 boda iz ove utakmice,ako želimo da ostanemo u utrci za Milanom.Trebam još napomenuti da je Genoa promijenila i trenera, i to je još samo jedan oprez na ovu neugodnu utakmicu.
Prvi post na forumu,pozdrav moji Juventini

Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !
Jos jedan bianconero
...sto nas ima masala !! Dobro nam dosao, brate 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hehe ima nas bianconera svugdjeAdinjo je napisao/la:Jos jedan bianconero...sto nas ima masala !! Dobro nam dosao, brate

Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !
Dobro dosao i napisao mnogo postova na ovoj temi.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.