Forlan je napisao/la:Što se tiče vokabulara "BALIJE"(naša posla),"SARAJLICE"(prednost u svemu nad ostalim građanima BIH).Samo mi odgovori slažeš li se ti da iz Bosne S. pozovu sedam igrača

ALOOOo ba nije niko lud......Jel treba nabrajati igrače iz ostalih klubova

Ako nema ni jednog igrača iz recimo Čelika i Izviđača onda jbg.
Izvini, ali ja napisah da te nemam namjeru ubjeđivati ni u što, a kamoli da 'mijenjaš svoje mišljenje'.
Tražiš da ti odgovorim na tvoje pitanje, a ne odgovaraš na ona postavljena tebi!?
OK - odgovoriću ti:
- Zzašto ne bi bilo normalno da se iz bilo kojeg kluba pozove 7 igrača ako to selektor (kojeg smatraju do sad najuspješnijim!) tako procijeni?
- Zašto bi se 'morao' pozvati bilo koji igrač iz drugog kluba ako on nema kvalitet za reprezentaciju - je l' to treba po nekom "ključu" pozivati???
- Pitah te da kažeš kojeg igrača npr. iz Čelika (čini mi se da te to baš "žulja"!?) bi ti to pozvao i umjesto kojeg od pozvanih?
Zar je teško odgovoriti - barem 1-2 igrača, kad već selektora smatraš nenormalnim!?
To 'preskačeš' i dalje tjeraš 'istu priču' - kompleks i animozitet prema Sarajevu i "balijama"), a Marković je pozvao i Iz Borca one koji imaju iole reprezentativnog kvaliteta (a koji nisu metuzalemi i koji su završili reprez.karijeru) i koji imaju pravo igrati za BiH.
- Za Izviđač sam bio konkretan - budi i ti, barem iz pristojnosti.
PS:
Forlan je napisao/la:Što se tiče vokabulara "BALIJE"(naša posla),"SARAJLICE"(prednost u svemu nad ostalim građanima BIH).
Znanja radi, u Sarajevu je najmanje "sarajlijica" i na 90% pozicija (cca) su ljudi iz drugih krajeva i čaršija BiH, pa i tvoje, garant... Zar je Dragan Marković je iz Sarajeva?
Sastavi ti svoj spisak i 'mirna Bosna' - 'naša posla'...

Bosno moja poharana....