Postoji interes i Dinama za njega, tako da... U startu smo donji
Ali da bih ga volio vidjeti u nasem dresu, to definitivno da
Postoji interes i Dinama za njega, tako da... U startu smo donji
Možda ga Gergö uspije nagovoriti...
Hm...Vratimo se malo vama i vašem radu. Vidimo da u Bruggeu preferirate 3-5-2?
- Preferiram napadati suparnika što je moguće više, stisnuti ga presingom, dominirati energijom, a tih 3-5-2 igram zato što mislim da je to najbolje za tip igrača koje imam. Međutim, 4-3-3 je moj ideal.
Zar nisu Lovre i Elez ozlijeđeni? Bit će jači sastav od ovog definitivnoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 dec 2022, 19:30Ako ćemo 4-3-3:
Pukstas Livaja Sahiti
Krovinović ? Kalik
Melnjak Elez Awaziem Mikanović
Kalinić
Pa ne znam, računam da će biti spremni nakon pauze.Felixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:08Zar nisu Lovre i Elez ozlijeđeni? Bit će jači sastav od ovog definitivnoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 dec 2022, 19:30Ako ćemo 4-3-3:
Pukstas Livaja Sahiti
Krovinović ? Kalik
Kalinić
Pare su tu,Nikolicius i Lukša zajedno s Lekom i ostalim uključenim u scoutingu i staffu znaju kog bi,a kad mene pitaš,mogao bih bez problema i konkretna imena. U svakom slučaju,od sljedeće sezone HAJ će biti baš jakCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 jan 2023, 17:31Pa ne znam, računam da će biti spremni nakon pauze.Felixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:08Zar nisu Lovre i Elez ozlijeđeni? Bit će jači sastav od ovog definitivnoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 dec 2022, 19:30Ako ćemo 4-3-3:
Pukstas Livaja Sahiti
Krovinović ? Kalik
Kalinić
A ne znam koga bi ti stavio unutra da sastav bude jači?
Goran Vučević je na Ohandzu,Juranovića,Frana i Tomu potrošio koliko? Malo i ništa. Amaterski tzv. scouti obavili posao. Livaja,Caktaš,Kalinić stizali su u siječnju.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 jan 2023, 17:48Aha, misliš na pojačanja, ja govorim o trenutnoj momčadi.
Aj daj mi ta konkretna imena, meni se uvijek zimski rokovi čine teški za dovođenje igrača.
Jel se događa ištaMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:29Pale nas ovim videima na faceu cijeli dan, neka je opasna najava za emisiju u 19:11![]()
Novo pojacanje?
NistaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 jan 2023, 19:23Jel se događa ištaMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:29Pale nas ovim videima na faceu cijeli dan, neka je opasna najava za emisiju u 19:11![]()
Novo pojacanje?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.