Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

KONGO
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la KONGO » 04 apr 2010, 23:31

lejla je napisao/la:Brad Pitt i Angelina Jolie stigli u Sarajevo!
Najpoznatiji celebrity par u Hollywoodu glumci Brad Pitt i Angelina Jolie u nedjelju su u poslijepodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, saznaje ---SPAM---.
Razlog njihove posjete našem glavnom gradu još uvijek nije poznat, s obzirom da je posjeta apsolutno iznenađujuća.
Kako saznaje ---SPAM--- slavni par nije prošao pasošku i carinsku kontrolu već je odmah po slijetanju na aerodrom sjeo u automobil i zaputio se ka gradu.

:shock: :shock: Da nije 4. april :lol: :lol:
:roll:

Ne znam sto biste bili sokirani, pa to dvoje samo posjecuju zemlje kao Etiopija,Banglades,,Tanzania,Sudan itd...Ja mislio mi smo bolji od toga, imamo Edina Dzeku, kad ovo dvoje me vratise u realnost :mrgreen: !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 apr 2010, 23:44

harry_90 je napisao/la:SVI MI KOJI BI HTJELI DA NAS ANDZA I BRAD USVOJE
A_d_0 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
Ma nama da dođe ne znam ti ko, zaboli nas........najluđi smo :roll: :mrgreen:
Al zato će se sad Srbi k.... kako su Bred i Angelina bili u susjedstvu :mrgreen:

EDIT
Evo pročita na jednom sajtu da su došli zbog piramida u Visokom :roll: Al nam onaj Osmanagić od države pravi smijariju
Ma ja nevjerujem da ima piramide gore,to je on malo navuko raje na to.
ako je ono piramida ja u kuci imam stonehenge.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: što ne vjerujete u piramide pa ja sam vidio negdje između Zvornika i Olova u jednom mjestu isto ima piramida,pa Visoko ima sigurno još negdje 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 apr 2010, 00:00

KONGO je napisao/la:
lejla je napisao/la:Brad Pitt i Angelina Jolie stigli u Sarajevo!
Najpoznatiji celebrity par u Hollywoodu glumci Brad Pitt i Angelina Jolie u nedjelju su u poslijepodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, saznaje ---SPAM---.
Razlog njihove posjete našem glavnom gradu još uvijek nije poznat, s obzirom da je posjeta apsolutno iznenađujuća.
Kako saznaje ---SPAM--- slavni par nije prošao pasošku i carinsku kontrolu već je odmah po slijetanju na aerodrom sjeo u automobil i zaputio se ka gradu.

:shock: :shock: Da nije 4. april :lol: :lol:
:roll:

Ne znam sto biste bili sokirani, pa to dvoje samo posjecuju zemlje kao Etiopija,Banglades,,Tanzania,Sudan itd...Ja mislio mi smo bolji od toga, imamo Edina Dzeku, kad ovo dvoje me vratise u realnost :mrgreen: !
Stvarno ponizenje mi je da nas oni posjecuju u svojstvu UNESCO-a,ili cega vec,nismo mi neka africka vukojebina koja nema tecne vode :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 apr 2010, 00:37

mozda posvoji kojeg bosanca. tako bi nas proslavila u americi.

naslov: angelina jolie has adopted little bosnian child called omer.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 05 apr 2010, 03:29

slika

Ured za zaštitu autorskih prava EU dozvolio je njemačkoj firmi da proizvodi pivo i odjeću pod nazivom „Fucking Hell“. Iz istoimenog austrijskog sela Fuckinga negoduju.

Bavarski gradovi „Kissing“ i „Petting“ imaju isti problem, a na mukama je i grad „Pissing“ u istočnom dijelu Njemačke. Ali, bar za sada, ne postoji ideja da se po njima nazove pivo.

Sta kazu Englezi na ovo :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 10:48

Brad Pitt i Angelina Jolie danas putuju u Srebrenicu, a sutra u Dubrovnik?

NAJPOZNATIJI holivudski par, Brad Pitt i Angelina Jolie, doputovali su jučer popodne u Sarajevo, od kuda planiraju otići u posjet Srebrenici, a zatim, navodno, i Dubrovniku.

Angelina i Brad su u privatnom posjetu Sarajevu

Tamošnji mediji pišu kako je slavni par doputovao privatnim avionom iz Venecije, a na sarajevski su aerodrom sletjeli jučer popodne u 17:57 sati. Posjet Sarajevu je privatne prirode, a nakon slijetanja par je sjeo u vozilo Toyota RAV 4 s oznakama UNHCR-a i udaljio se s aerodroma.

"Angelina Jolie i Brad Pitt su u privatnom posjetu, te vam ne možemo otkriti detalje i lokacije na kojima će boraviti", rekla je za Sarajevo-x glasnogovornica UNHCR-a Aida prljača. Par je doputovao bez djece, a u njihovoj su pratnji bile dvije odrasle osobe. Par bi danas trebao posjetiti Srebrenicu, a zatim se, navodno, uputiti u Dubrovnik.

Informacija o posjetu čuvala se u strogoj tajnosti

"Znao sam da će doći, ali su tražili da njihov posjet pokušamo zadržati u tajnosti. Ne znam točno u koliko su sati doputovali niti vam mogu reći do kada ostaju", izjavio je za Dnevni avaz direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić, te dodao kako je slavnom paru odobren VIP tretman.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 10:54

[youtube][/youtube]

Rvo Guerrera nakon tekme sa Hanoverem,majstorski ga je pogodio :D

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 05 apr 2010, 12:22

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Rvo Guerrera nakon tekme sa Hanoverem,majstorski ga je pogodio :D

Debilcina.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 05 apr 2010, 12:29

Nekultura,pa sto bi u nas pojedini igraci trebali(cit. Zadro) uzeti mitraljez i opalit po gledateljima! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 apr 2010, 12:48

eee moj guerrero, sam Bog zna sta si sa ovim htio dokazati :roll: :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 12:57

Ma budala,al sigurno ga navijac isprovocirao,a ovaj tanak na zivcima.Jos kad mu je trener saopstio psovanja na racun HSV na forumu ss.ba,to ga je jos vise iznerviralo :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 apr 2010, 13:57

Kiša dosada jel u vašim gradovima pada comaaa ;)

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 05 apr 2010, 13:57

bambina je napisao/la:Kiša dosada jel u vašim gradovima pada comaaa ;)
U Sarajevu oblacno, sad ce poceti.
× Plava krv ispod koze ×

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 14:03

bambina je napisao/la:Kiša dosada jel u vašim gradovima pada comaaa ;)
U Tuzli maloprije pravo padala,sad malo sunca izaslo .

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 05 apr 2010, 14:48

U Zenici kisa pa sunce evo sad izgleda pocinje nevrijeme :mrgreen:
A C A B !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 05 apr 2010, 15:14

Sad ce snijeg ovdje izgleda, hladno drama :(
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 05 apr 2010, 15:21

vidim se prica o brangelini ovih dana :D

Suadu Šehić, samohranu majku izbjeglicu iz Višegrada koja sa sinom Denisom već pet godina živi na Splavištu, posjetio je Brad Pitt.

"Ostala sam jednostavno bez teksta, nisam znala da pričam. On je prišao i fino me zagrlio. Reko "vi ste meni poznati", kaže on meni "odakle sam poznat", ja rek'o "sa televizije". Baš je bio ganut i mojom pričom i svim, da me na kraju fino i počastio, dao mi je i novca vjerujte", priča Suada.

Poznatog holivudskog glumca, je kaže, zanimao njen život i šta je sve preživjela.

"Ja sam njemu sve ispričala kako me neko zove da zaradim nekih deset dvadeset maraka samo da se prehranim. Ja sam još u šoku, vjerujte ne znam šta pričam", ispričala je Suada Šehić.

svaka mu cast, ljudina je uvijek bio
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 05 apr 2010, 15:24

ljepo od angeline i brada ;)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 apr 2010, 15:24

Razdrmala se Bosna ! ;) Svaka čast Bredu ! Al znate da je prestao Bred pit, a počeo pit Sampras ! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 15:33

TIGER WOODS će u buduće imati pojačano osiguranje koje će držati sve seksi žene podalje od slavnog golfera.

Tiger Woods se svim silama trudi spasiti brak s Elin Nordegren, a da misli ozbiljno ovoga puta je dokazao s čak 90 tjelohranitelja koje je angažirao da ga prate i da drže zgodne djevojke podalje od njega. Navodno će s 90 kršnih mladića biti i nekoliko pripadnika FBI-ja.

"Ako u javnost izađe samo jedna fotografija bilo koje zgodne žene kako dodiruje Tigera za njega bi to bila katastrofa. Da neka navijačica posegne za njim na turniru i da tu fotografiju netko objavi, prenijele bi je sve novine i Woodsu bi se to obilo o glavu ma koliko zapravo nevino bilo", rekao je za američke medije izvor blizak golferu.

Woods je suprugu prevario s mnogim ljubavnicama, a nakon svega, ona mu je navodno odlučila oprostiti. Ipak, još uvijek odbija nositi vjenčani prsten bez kojeg su je fotografi uslikali na teniskom turniru u Miamiju. Možda joj ovaj potez nevjernog golfera pomogne da prebrodi bračnu krizu.

Ovaj ne smije vise ni bacit,odmah bi ga novinari uhvatili :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 5 gostiju.