I kakav je taj Halilovic,sta igra ??altai je napisao/la:pozdrav dobili ste igraca halilovica iz zvijezde na 6 mjeseci pa se vraca ponovo nama
jer orasje napisalo u ispisnici u sve klubove osim zvijezde moze ic danas vam stize
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
igra po lijevoj strani od gola do gola na svim pozicijama, 100% je vijest provjerena, ide na 6 mjeseci kod vas s tim da neće igrati kad Sloboda bude igrala protiv Zvijezde
Hvala na informacijiseven je napisao/la:igra po lijevoj strani od gola do gola na svim pozicijama, 100% je vijest provjerena, ide na 6 mjeseci kod vas s tim da neće igrati kad Sloboda bude igrala protiv Zvijezde

i inače sama činjenica da je Zvijezda morala dovesti Nikića kao zamjenu za Halilovića govori kolko je na njega ozbiljno računala s obzirom da je sa Zvijezdom prošao cijele pripreme, mislim da će vam dobro doći pogotovo što ste po toj strani "tanki" čini mi se
- Interista di cuore
- Kontakt:
ako ce beka igrat super...samo mi je zao sto sad Borgi sigurno nece potpisat ugovor.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Tanki smo na lijevoj strani skroz,ovaj ce nam dobro doci ako se uspije dokazat .Nadam se da ce odigrat dobro ovih 6 mjeseci,naravno ako se ne povrijedi .seven je napisao/la:i inače sama činjenica da je Zvijezda morala dovesti Nikića kao zamjenu za Halilovića govori kolko je na njega ozbiljno računala s obzirom da je sa Zvijezdom prošao cijele pripreme, mislim da će vam dobro doći pogotovo što ste po toj strani "tanki" čini mi se
-
- Kontakt:
bilo bi dobro da ispuni glavaseve uslove i da ga zadrze...a ti harry nemoj baksuzirati...suti nece se povrijediti...harry_90 je napisao/la:Tanki smo na lijevoj strani skroz,ovaj ce nam dobro doci ako se uspije dokazat .Nadam se da ce odigrat dobro ovih 6 mjeseci,naravno ako se ne povrijedi .seven je napisao/la:i inače sama činjenica da je Zvijezda morala dovesti Nikića kao zamjenu za Halilovića govori kolko je na njega ozbiljno računala s obzirom da je sa Zvijezdom prošao cijele pripreme, mislim da će vam dobro doći pogotovo što ste po toj strani "tanki" čini mi se

eto onda dobro ga trenirajte i pazite pa da se u punoj formi vrati aBd, a nek i vama bude od koristiharry_90 je napisao/la:Tanki smo na lijevoj strani skroz,ovaj ce nam dobro doci ako se uspije dokazat .Nadam se da ce odigrat dobro ovih 6 mjeseci,naravno ako se ne povrijedi .seven je napisao/la:i inače sama činjenica da je Zvijezda morala dovesti Nikića kao zamjenu za Halilovića govori kolko je na njega ozbiljno računala s obzirom da je sa Zvijezdom prošao cijele pripreme, mislim da će vam dobro doći pogotovo što ste po toj strani "tanki" čini mi se
Mi kakve smo srece ne bi me cudilo da se povrijedi pu pu puFKR_ajla_TZ je napisao/la:bilo bi dobro da ispuni glavaseve uslove i da ga zadrze...a ti harry nemoj baksuzirati...suti nece se povrijediti...harry_90 je napisao/la:Tanki smo na lijevoj strani skroz,ovaj ce nam dobro doci ako se uspije dokazat .Nadam se da ce odigrat dobro ovih 6 mjeseci,naravno ako se ne povrijedi .seven je napisao/la:i inače sama činjenica da je Zvijezda morala dovesti Nikića kao zamjenu za Halilovića govori kolko je na njega ozbiljno računala s obzirom da je sa Zvijezdom prošao cijele pripreme, mislim da će vam dobro doći pogotovo što ste po toj strani "tanki" čini mi se![]()
![]()
![]()

Pozdrav veliki!! Ja anvijam za Slobodu i htjela bih Vas pitati ako mi neko može reci da li je Mirsad Dedić jos uvijek u Slobodi, i da li neko ima nekih njegovih slia da mi send na mail!!Hvala puno
Pozdravvv
Pozdravvv
Almir Halilović igrao za Orašje a bivši je igrač FK Slobode, kako se ne sjećate našeg ljevaka.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Interista di cuore
- Kontakt:
a on je u pitanju ? nista posebno onda...dok je bar bio kod nas nije bio nesto,valjda je naucio sta u OrasjuAulleTa je napisao/la:Almir Halilović igrao za Orašje a bivši je igrač FK Slobode, kako se ne sjećate našeg ljevaka.

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma igrao kod nas ba ,nista posebno ..al eto kad nema boljih dobar je i on ..
steta za borogovca
steta za borogovca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dedić ti je u slobodi i trenira golmane. A slika nađi na internetu al ne znam šta ćeti baš je ružanAzraa je napisao/la:Pozdrav veliki!! Ja anvijam za Slobodu i htjela bih Vas pitati ako mi neko može reci da li je Mirsad Dedić jos uvijek u Slobodi, i da li neko ima nekih njegovih slia da mi send na mail!!Hvala puno
Pozdravvv

- Crni gavran
- Kontakt:
Nemoj bolan tako, mozda joj je amidzadjulba je napisao/la:Dedić ti je u slobodi i trenira golmane. A slika nađi na internetu al ne znam šta ćeti baš je ružanAzraa je napisao/la:Pozdrav veliki!! Ja anvijam za Slobodu i htjela bih Vas pitati ako mi neko može reci da li je Mirsad Dedić jos uvijek u Slobodi, i da li neko ima nekih njegovih slia da mi send na mail!!Hvala puno
Pozdravvv

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:I kakav je taj Halilovic,sta igra ??altai je napisao/la:pozdrav dobili ste igraca halilovica iz zvijezde na 6 mjeseci pa se vraca ponovo nama
jer orasje napisalo u ispisnici u sve klubove osim zvijezde moze ic danas vam stize
pa ljudi vi mene stvarno zabrinjavate

pa djecko je nase djete i igrao je za nas ako se radi o Halilovicu koji je otisao u Orasje iz Slobode.... pa ne mogu vjerovati da ni to ne znate

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:I kakav je taj Halilovic,sta igra ??altai je napisao/la:pozdrav dobili ste igraca halilovica iz zvijezde na 6 mjeseci pa se vraca ponovo nama
pa ljudi vi mene stvarno zabrinjavate
pa djecko je nase djete i igrao je za nas ako se radi o Halilovicu koji je otisao u Orasje iz Slobode.... pa ne mogu vjerovati da ni to ne znate
E moj Salt ne znaju oni nista pa i pitaju ko je Amir Halilovic

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Saranovic napustio Slobodu nije mogao cekati da pare od Bekica legnu i otisao odnosno nije se pojavio na danasnjem treningu .. Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro imala je sloboda jos jednog Amira Halilovica,koji je zamjenio tada Mirzu Hadzica na golu koji se oprostio tih prvih poslijeratnih godina..Halilovic nakon toga postaje jedinica naseg klyba
....On je ustavi i stajao na golu kada smo primili onaj nesrenti gol u 119 minuti u finalu kupa na kosevu portiv Sarajeva, kad aga je ustvari Granov matirao
.... bio je dobar golman jedan na jedan i druge stvari, a kritican je bio na izletanju.Skoro svkai put kada on kaze "moja moja" igracima iz odbrane(Malkocevic,Bajrovic i td), on tu loptu uglavnom ne uhvati i onda mi navijaci smo strijepili 

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 avg 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma iako je otisao vratice se, isto kao i Mujic.TaRgEt_ je napisao/la:Saranovic napustio Slobodu nije mogao cekati da pare od Bekica legnu i otisao odnosno nije se pojavio na danasnjem treningu .. Pozdrav

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.