Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Effenberg
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Effenberg » 15 jan 2015, 20:24

UnSub je napisao/la:Ceka se zadnji dan prelaznog roka ceka se ponuda 40+ mil.
S obzirom na kvalitete momka velikani nece stediti da dovedu lijevonogo cudo iz bosne.
Ispravka: Dvolijevonogo cudo iz Bosne. Zahvaljujem!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 jan 2015, 20:29

Nego ovo nesto sporo ide oko transfera? Da Safet nije rekao da je stvar gotova, pomislio bih da je mozda Inter odustao. :hmmmmm:

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 15 jan 2015, 20:51

adoo11 je napisao/la:

Evo je Tinček :D tvoja :D
:kafa:
X

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 jan 2015, 21:02

Otelo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja mislim da je Arsenal i Chelsea odbila cijena. Puno je brate 5 mill , u Africi kamion natovare za te pare.
Nisi u pravu.
Istina je da ih je odbila cijena no oni su se uvrijedili kad je Hajduk trazio samo 5mil za Tinu a znas kakvi su engleski klubovi, uvijek moraju biti u pravu.

Smatraju da Tino vrijedi izmedju 12-22mil te ispod toga nece ici.
Ja ba, treba da ih prozivaju novinari po ostrvu da kupuju igrace za male pare...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jan 2015, 21:08

klasik je napisao/la: Ja ba, treba da ih prozivaju novinari po ostrvu da kupuju igrace za male pare...

Wenger ga ne smije kupiti upravo iz tog razloga. Objesili bi ga navijači za muda kad bi vidjeli da je doveo nekog tamo za 5 miliona.

Dok nama navijačima Arsenala sa ovih prostora ostaje samo da tugujemo ta tinkom :cry:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 15 jan 2015, 21:13

Navijaci barse gube strpljenje vjeruju da im samo tino moze vratiti onu leprsavost u igri kao prije 3,4 sezone
Nikako ne bi mogli oprostiti upravi ukoliko tino izabere real ispred njih.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 jan 2015, 21:15

Hebem mu zivot sto pljucate po momku. Ne bi ovoliko da nam je sve zivo pobio. Nismo kao navijaci ovoliko ponizavali ni one koji su nas odbijali i ismijavali. Ne znam ali nije u redu. Nakon ovolike mrznje i ismijavanja pitam se ima li ikakvog smisla da Tino vise i igra za nasu repku. Ako cemo realno i posteno nema potrebe za time. Ne znam da sam na njegovom mjestu bi li uopce vise igrao. Pa pljuje se vise nego Vrsajevic ili Hadzic. Nije mu ime Safet nema potrebe za svim ovim. Kada prodje prijelazni rok onda pljujte sada je bez potrebe. Svaki dan citamo novu dozu izrugivanja i prosipanja otrova na ovom postu. Ako vas veselite nastavite ja necu na ovaj post dolaziti do kraja prelaznog roka. Nema ovo vise smisla. Nikakvog.
Pozz drustvo.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 jan 2015, 21:44

topnik1 je napisao/la:
klasik je napisao/la: Ja ba, treba da ih prozivaju novinari po ostrvu da kupuju igrace za male pare...

Wenger ga ne smije kupiti upravo iz tog razloga. Objesili bi ga navijači za muda kad bi vidjeli da je doveo nekog tamo za 5 miliona.

Dok nama navijačima Arsenala sa ovih prostora ostaje samo da tugujemo ta tinkom :cry:
Vi kakav ste smet od kluba Tinki bi vam igru i popravio bez imalo lazne skromnosti.
dubrovnik je napisao/la:Hebem mu zivot sto pljucate po momku. Ne bi ovoliko da nam je sve zivo pobio. Nismo kao navijaci ovoliko ponizavali ni one koji su nas odbijali i ismijavali. Ne znam ali nije u redu. Nakon ovolike mrznje i ismijavanja pitam se ima li ikakvog smisla da Tino vise i igra za nasu repku. Ako cemo realno i posteno nema potrebe za time. Ne znam da sam na njegovom mjestu bi li uopce vise igrao. Pa pljuje se vise nego Vrsajevic ili Hadzic. Nije mu ime Safet nema potrebe za svim ovim. Kada prodje prijelazni rok onda pljujte sada je bez potrebe. Svaki dan citamo novu dozu izrugivanja i prosipanja otrova na ovom postu. Ako vas veselite nastavite ja necu na ovaj post dolaziti do kraja prelaznog roka. Nema ovo vise smisla. Nikakvog.
Pozz drustvo.
Ja ga nigdje ne popljuva. Ja samo izrazavam svoju sumnju u njegove fudbalske kvalitete, ili u najmanju ruku ne mislim da su isti kvaliteti doticnog u onolikoj mjeri dobri kao sto npr. ti i jos neki tvrde. A vrijeme ce da pokaze. Lijepo vrijeme, jest da nas lagano ubija, al ono kaze sve.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 15 jan 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jan 2015, 21:47

dubrovnik je napisao/la:Hebem mu zivot sto pljucate po momku. Ne bi ovoliko da nam je sve zivo pobio. Nismo kao navijaci ovoliko ponizavali ni one koji su nas odbijali i ismijavali. Ne znam ali nije u redu. Nakon ovolike mrznje i ismijavanja pitam se ima li ikakvog smisla da Tino vise i igra za nasu repku. Ako cemo realno i posteno nema potrebe za time. Ne znam da sam na njegovom mjestu bi li uopce vise igrao. Pa pljuje se vise nego Vrsajevic ili Hadzic. Nije mu ime Safet nema potrebe za svim ovim. Kada prodje prijelazni rok onda pljujte sada je bez potrebe. Svaki dan citamo novu dozu izrugivanja i prosipanja otrova na ovom postu. Ako vas veselite nastavite ja necu na ovaj post dolaziti do kraja prelaznog roka. Nema ovo vise smisla. Nikakvog.
Pozz drustvo.
Zasto se ti uzrujavas? :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jan 2015, 21:52

Effenberg je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:

Vi kakav ste smet od kluba Tinki bi vam igru i popravio bez imalo lazne skromnosti.

Jesam ja tebi već jednom rekao da nije praksa da se stavlja svoja slika za profilnu na forumu ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jan 2015, 21:54

Pozz drustvo.
Dovedi ga si kuci za 5mil pa se pikajte lopte.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 jan 2015, 21:56

Kad Tino jednog dana potpise za neki klub,nebitno koji :

Virtual,harishp,emir79,calcio,ibro,sabinho
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 15 jan 2015, 21:56

Dajte da sačekamo kraj prelaznog roka, da vidimo sta će se desiti sa momkom.Ovo više prelazi svaku granicu normalne diskusije,ne možeš pročitati konstruktivan komentar (pa bila to i kritika) na predhodnih 20-tak strana ove teme.
Ne mogu da shvatim ovoliku količinu averzije prema momku.Valjda nam je u cilju da se reprezentacija gradi na igračima koji igraju u boljim klubovima, jačim ligama. Pa zar nije bolje na kontu imati igrača Intera nego igrača Hajduka. Tino je igrač ove reprezentacije isto kao sto je i Asmir, Edin, Haris,Senad i ostali,treba prestati posmatrati ga kroz prizmu Safetovog bratića.Najgore od svega je to da će se i nakon (ne)potpisivanja tog ugovora narednih mjeseci na ovoj temi dijeliti pljuske suprotnoj strani.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 jan 2015, 22:05

edoo3 je napisao/la:Dajte da sačekamo kraj prelaznog roka, da vidimo sta će se desiti sa momkom.Ovo više prelazi svaku granicu normalne diskusije,ne možeš pročitati konstruktivan komentar (pa bila to i kritika) na predhodnih 20-tak strana ove teme.
Ne mogu da shvatim ovoliku količinu averzije prema momku.Valjda nam je u cilju da se reprezentacija gradi na igračima koji igraju u boljim klubovima, jačim ligama. Pa zar nije bolje na kontu imati igrača Intera nego igrača Hajduka. Tino je igrač ove reprezentacije isto kao sto je i Asmir, Edin, Haris,Senad i ostali,treba prestati posmatrati ga kroz prizmu Safetovog bratića.Najgore od svega je to da će se i nakon (ne)potpisivanja tog ugovora narednih mjeseci na ovoj temi dijeliti pljuske suprotnoj strani.
+1
Da kojom srecom ti imas 15,000+ komentara umjesto nekih drugih.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2015, 23:21

rishaaa je napisao/la:Kad Tino jednog dana potpise za neki klub,nebitno koji :

Virtual,harishp,emir79,calcio,ibro,sabinho
slika
A @gravce kao iskusni okarinas ce da prati, uz taj divan duvacki instrument.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 jan 2015, 23:43

Poznato je da je Tino Sven Sušić prvi reprezentativac BiH koji nije ostvario transfer prvi dan nakon što su se pojavile špekulacije o odlasku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2015, 23:57

Mancini gradi ekipu za budućnost a Tino će biti jedan od glavnih kotača u novoj mašineriji sa Giuseppe Meazzae.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jan 2015, 23:58

A i Tino budala treb'o je pitati da trenira sa nekim iz BL jer je to dovoljno da bude standardan u reprezentaciji. :clap: :rol: :lolno: :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 jan 2015, 00:00

Susic je igrac koji je nepravedno upao u reprezentaciju. Pored toga, on nema kvalitet ni za 23 najbolja igraca jer imamo 5 boljih centralnih veznih.

Pokusavajuci da opravdaju Safeta Tino je bio predstavljen nakon svake utakmice koju je odigrao kao pojacanje, iako je u tom trenutku nasa reprezentacija izgledala ocajno, a Tino smijesan igrac. Eto zbog cega ga druga strana ne voli.
Celik!3,2,2.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 jan 2015, 00:01

Sabinho je napisao/la:A i Tino budala treb'o je pitati da trenira sa nekim iz BL jer je to dovoljno da bude standardan u reprezentaciji. :clap: :rol: :lolno: :lolno:
Nisi cuo da je Sajo dobio otkaz? Takvih gluposti nema vise

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, random11, Soli i 62 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []