Koji si ti sad . Kad spomenes Pecaru tu su zadnjih 10-15 godina igrali Bojan i Bogdan Bogdanovic, Pekovic , Kecman, Dario Šarić, Dragić i masa drugih zvijezda. Nek ti bude cast što je tvoj klub nastupao u dvorani koja je uz onu u Zenici najljepša i najmodernija u BiH.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:00Uhhh završnice,svaka čast,ima gresaka,ali ko može bilo sta reci za Bosninu pobjedu koju uopste nisam ocekivao.
Sad odmoriti kjucne igtace protiv Rabotnickog i pripremiti ekipu za Vojvodinu,iako ima jos 2 utakmice u ligi prije toga.
Čestitke na pobjedi Bosne na ovom očajnom ,odvratnom gostovanju u Pecari
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ne primaj se na lupanaj nakog random lika bolan, vidis da lupa citavu noc.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:08Koji si ti sad . Kad spomenes Pecaru tu su zadnjih 10-15 godina igrali Bojan i Bogdan Bogdanovic, Pekovic , Kecman, Dario Šarić, Dragić i masa drugih zvijezda. Nek ti bude cast što je tvoj klub nastupao u dvorani koja je uz onu u Zenici najljepša i najmodernija u BiH.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:00Uhhh završnice,svaka čast,ima gresaka,ali ko može bilo sta reci za Bosninu pobjedu koju uopste nisam ocekivao.
Sad odmoriti kjucne igtace protiv Rabotnickog i pripremiti ekipu za Vojvodinu,iako ima jos 2 utakmice u ligi prije toga.
Drugo, kakva cast ljudino, evropski prvak je gostovao nije neki treceligas.
-
- Kontakt:
E ako je ono gospodski klub ,dvorana ,publika i atmosfera,onda ti ne znas sta je gospodstvoPeppermintSA je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:02Široki je u košarci uvijek bio gospodski klub i nas veliki sportski rival.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:51Kakva šprdarija na ovoj utakmici uspjelo se zavrsiti 1 cetvrtina i igraci i sudije u svlačionicu,na semaforu otkucava 15 minuta pauza.
Rezuktat ja mislim nije poznat ni onoj šakici "navijača"u dvoranidno dna je uvjek bilo igrati u Sirokom Brijegu bez obzira o kojem je sportu riječ
Čestitke, momci na velikoj pobjedi
-
- Kontakt:
Bas me pogodi sa ovim tvojim zvjezdama,koga ona stvar boli ko je igrao kad za Široki.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:08Koji si ti sad . Kad spomenes Pecaru tu su zadnjih 10-15 godina igrali Bojan i Bogdan Bogdanovic, Pekovic , Kecman, Dario Šarić, Dragić i masa drugih zvijezda. Nek ti bude cast što je tvoj klub nastupao u dvorani koja je uz onu u Zenici najljepša i najmodernija u BiH.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:00Uhhh završnice,svaka čast,ima gresaka,ali ko može bilo sta reci za Bosninu pobjedu koju uopste nisam ocekivao.
Ako postoji tema Široki tamo pisi,ovo je tema BOSNA
Dobra Bosna. Bolje vođena od Širokog. Utakmicu je trebalo zatvoriti puno ranije ali dobro...pobjeda je jedino bitna.
U pobjedama, pogotovo gostujucim, ne treba traziti nedostatke, ali ja generalno nisam zadovoljan. Ok, nanizale su se nekakve pobjede, ali ni u jednoj utakmici nisu nesto posebno odusevili. Protiv fenjerasa Proma patnja do samog kraja, a zatim i protiv Slavije (sa 6 igraca u rosteru) takodjer. Borac i Siroki uzeli na jednu loptu, ali je poenta da su s njima na jednu loptu igrali i prosle godine (s 3x losijim i jeftinijim rosterom), pa i prije 2 godine kad su jedva okupili roster. Ako ce s neuporedivo vecim budzetom i na papiru neuporedivo zvucnijim imenima strepiti do zadnje sekunde, onda tu nesto ne stima. Doduse, zavisi i koji su im ciljevi; ako zele ponoviti rezultate od prosle godine - to nije nemoguce, ali ako odmah zele aba ligu - bojim se da nisu na pravom putu. U grupi aba2 lige ih cekaju 2 utakmice protiv kvalitetnih ekipa i nece tek tako proci dalje, ali zasto i da igraju nastavak takmicenja ako se ne mogu izboriti s njima?!
555x sam napisao i evo opet cu: Salic nema kvalitet za startnog centra. Em nikako ne hvata skokove, em sa svojih 130 kila bjezi od obruca i uzima nekakav fadeaway ili suteve za tri (u prevodu, ne radi nista od onoga sto ocekujes od jednog centra). Ekipa koja pretenduje na trofeje mora imati bolju startnu peticu. Osim toga, Zubac je dolaskom Vrabca gotovo ispao iz rotacije. Ok, razumljivo je da dvojica ciglarosa tesko mogu biti zajedno na parketu, ali sta ce im onda preplacen igrac koji nikako ne igra, a ovamo nemaju nijednu kvalitetnu opciju na 5?! Kovacevic je zasad pokazao i vise nego dovoljno, od Delalica ocekujem puno vise i vjerujem da ce to i dati, ipak je tek izasao iz povrede. O Dzaficu nema potrebe nista ni pisati. Nazalost, nije ispunio ocekivanja i mislim da bi mu bolje bilo da ovu sezonu provede u A1 ligi, koja je vjerovatno kvalitetnija nego ikad ranije.
Od niskih igraca, Underwood se daleko najbolje pokazao. Radi ono u cemu je najbolji, ne forsira, skace, razigrava itd. West je profil igraca koji dobro dodje svakoj ekipi, ali njegove razigravacke sposobnosti nisu za pohvaliti, kao ni igranje odbrane. Zato se morao dovesti i jedan cisti playmaker (kojem ce asistencija biti i prva i druga opcija u glavi) - da se nadopunjuje s njim. Za Podojka sigurno znam da to nije, a ocigledno da ni Finac nije (iako mu Kascelan dosad nije ni davao znacajniju minutazu - cini se opravdano). Od Lutetea sam ocekivao puno vise. Ok, pogodio je bitne suteve i rijesio 2 utakmice, ali nekako djeluje staticno i nezainteresovano u napadu. Nisam mislio da ce kod njega sve zavisiti od suterskog raspolozenja, jer im to i Gutic sasvim solidno pruza. Valjda ce konacno poceti vise napadati obruc, jer je ovako prilicno jednodimenzionalan i neefikasan za nekog ko je na pocetku sezone zamisljen kao lider ekipe.
Rezime svega je: umjesto Zubca i Dzafica su mogli imati odlicnog centra, a umjesto Blomgrena i Podojka odlicnog playmakera. To je upravo ono sto treba ovoj ekipi da se proseta kroz aba2.
555x sam napisao i evo opet cu: Salic nema kvalitet za startnog centra. Em nikako ne hvata skokove, em sa svojih 130 kila bjezi od obruca i uzima nekakav fadeaway ili suteve za tri (u prevodu, ne radi nista od onoga sto ocekujes od jednog centra). Ekipa koja pretenduje na trofeje mora imati bolju startnu peticu. Osim toga, Zubac je dolaskom Vrabca gotovo ispao iz rotacije. Ok, razumljivo je da dvojica ciglarosa tesko mogu biti zajedno na parketu, ali sta ce im onda preplacen igrac koji nikako ne igra, a ovamo nemaju nijednu kvalitetnu opciju na 5?! Kovacevic je zasad pokazao i vise nego dovoljno, od Delalica ocekujem puno vise i vjerujem da ce to i dati, ipak je tek izasao iz povrede. O Dzaficu nema potrebe nista ni pisati. Nazalost, nije ispunio ocekivanja i mislim da bi mu bolje bilo da ovu sezonu provede u A1 ligi, koja je vjerovatno kvalitetnija nego ikad ranije.
Od niskih igraca, Underwood se daleko najbolje pokazao. Radi ono u cemu je najbolji, ne forsira, skace, razigrava itd. West je profil igraca koji dobro dodje svakoj ekipi, ali njegove razigravacke sposobnosti nisu za pohvaliti, kao ni igranje odbrane. Zato se morao dovesti i jedan cisti playmaker (kojem ce asistencija biti i prva i druga opcija u glavi) - da se nadopunjuje s njim. Za Podojka sigurno znam da to nije, a ocigledno da ni Finac nije (iako mu Kascelan dosad nije ni davao znacajniju minutazu - cini se opravdano). Od Lutetea sam ocekivao puno vise. Ok, pogodio je bitne suteve i rijesio 2 utakmice, ali nekako djeluje staticno i nezainteresovano u napadu. Nisam mislio da ce kod njega sve zavisiti od suterskog raspolozenja, jer im to i Gutic sasvim solidno pruza. Valjda ce konacno poceti vise napadati obruc, jer je ovako prilicno jednodimenzionalan i neefikasan za nekog ko je na pocetku sezone zamisljen kao lider ekipe.
Rezime svega je: umjesto Zubca i Dzafica su mogli imati odlicnog centra, a umjesto Blomgrena i Podojka odlicnog playmakera. To je upravo ono sto treba ovoj ekipi da se proseta kroz aba2.
Dobra analiza, ima ovdje puno posla. No poslije nove godine centar je pod moranje.Ghuraba je napisao/la: ↑04 nov 2024, 00:33U pobjedama, pogotovo gostujucim, ne treba traziti nedostatke, ali ja generalno nisam zadovoljan. Ok, nanizale su se nekakve pobjede, ali ni u jednoj utakmici nisu nesto posebno odusevili. Protiv fenjerasa Proma patnja do samog kraja, a zatim i protiv Slavije (sa 6 igraca u rosteru) takodjer. Borac i Siroki uzeli na jednu loptu, ali je poenta da su s njima na jednu loptu igrali i prosle godine (s 3x losijim i jeftinijim rosterom), pa i prije 2 godine kad su jedva okupili roster. Ako ce s neuporedivo vecim budzetom i na papiru neuporedivo zvucnijim imenima strepiti do zadnje sekunde, onda tu nesto ne stima. Doduse, zavisi i koji su im ciljevi; ako zele ponoviti rezultate od prosle godine - to nije nemoguce, ali ako odmah zele aba ligu - bojim se da nisu na pravom putu. U grupi aba2 lige ih cekaju 2 utakmice protiv kvalitetnih ekipa i nece tek tako proci dalje, ali zasto i da igraju nastavak takmicenja ako se ne mogu izboriti s njima?!
Kad se sjetim kol'ko smo samo Djokicu oplakivali kad je se 'prosrbio' ... da smo samo tad imali ovoliko insajdera da nas utjese ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sve dok nam rostere odredjuje sta je dzabane dostupno na trzistu a ne struka bice nam ovako veselo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma tesko, mada ne znam kakvi su vam oni silni Amerikanci.

- legenda reala
- Kontakt:
Nista i ti si grohno, mislio sam da poznajes domacu kosarku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li neko link ??
Gutic i Podojak
Evo i zbog ovog vrijedi ova malo ajca Bosna, da nije Bosne ovi bi momci igrali za neki Radnicki il Promo il tako slicno ovako mogu igrati aba 2 i jos napredovati.

Evo i zbog ovog vrijedi ova malo ajca Bosna, da nije Bosne ovi bi momci igrali za neki Radnicki il Promo il tako slicno ovako mogu igrati aba 2 i jos napredovati.
Koliko raje je u dvorani?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Treba ovog imraha polutka dovest ..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nižu se pobjede, fina posjeta.
Polutak mnogo bolji centar od Salica.
Polutak mnogo bolji centar od Salica.
Protiv Vojvodine će morati otvoriti sve tribine, danas ove dole dobro popunjene.
Da sam znao da će ovako biti danas bi otišao po kartu i rahat.
Mirna utakmica, očekivao da će biti malo neizvjesnije.
Bilo je dosta finih akcija.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 4 gosta.