FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Kamo srece da smo ga ono ljeto i povrijedjenog doveli nego sto su bacili 30m za Correu
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 23 jun 2023, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Istina to sam i ja pomislio danas, bio je na korak do potpisa i uz to jeftiniji od ove prevare.
Gledao sam BMG par utakmica i on meni djeluje kao losija verzija Lukakua, svejedno bi zelio da vratimo Roma ako postoji mogucnost ponovno posudbe i ako on zeli smanjiti placu, Thuram isto ima problema sa ozljedama i trebat ce bar jos jedan napadac.
Mislim da je iduci Fratessi posto je Brozovic dosta blizu odlaska, pitanje samo hoce li u Barcelonu ili kod Arapa, iz onih zadnjih izjava Fratessia se da zakljuciti da je on vec odlucio gdje zeli ici.
Gledao sam BMG par utakmica i on meni djeluje kao losija verzija Lukakua, svejedno bi zelio da vratimo Roma ako postoji mogucnost ponovno posudbe i ako on zeli smanjiti placu, Thuram isto ima problema sa ozljedama i trebat ce bar jos jedan napadac.
Mislim da je iduci Fratessi posto je Brozovic dosta blizu odlaska, pitanje samo hoce li u Barcelonu ili kod Arapa, iz onih zadnjih izjava Fratessia se da zakljuciti da je on vec odlucio gdje zeli ici.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne očekujte puno komšije, Thuram je igrač koji ne daje puno golova. Ali bolje će vama "leći" u sistemu sa dva napadača. Do sada nikad nije postigao više od 16 golova čini mi se. A golemu platu je dobio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hajde nek si ti dosao ovdje da nam kazes koliko tacno treba da ocekujemo od lika koje smo vam klepili ispred nosa. Bas mozemo racunati na objektivne spoznaje.
A plata jeste poprilicno velika, ali jbg ako hoces igraca dzaba da dovedes onda placas odredjene premije kao recimo hakan kad je prelazio kod nas ili donnaruma u psg
A plata jeste poprilicno velika, ali jbg ako hoces igraca dzaba da dovedes onda placas odredjene premije kao recimo hakan kad je prelazio kod nas ili donnaruma u psg
Placa je velika ali zbog onog zakona za igrace koji dolaze iz drugih liga placas manje poreza ako se ne varam, skuplje bi nas izasao recimo da smo produzili Dzeku za istu placu.
Bit ce on dobar partner Lautaru, prosle sezone nam je falilo brzine a njemu je to glavna snaga, ja sam siguran da moze zabit u ligi 15+ golova.
Bit ce on dobar partner Lautaru, prosle sezone nam je falilo brzine a njemu je to glavna snaga, ja sam siguran da moze zabit u ligi 15+ golova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema to veze sa Milanom i nesposobnom upravom Milana. Ja sam želio Thurama kod "nas" jer bio džaba i ne bi se moralo trošiti ništa od budžeta za njega. Mada je 5M koje mu je Milan davao previše. Ali hajde, samo da ne prođe kao onomad Kondogbia.miki09 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:56Hajde nek si ti dosao ovdje da nam kazes koliko tacno treba da ocekujemo od lika koje smo vam klepili ispred nosa. Bas mozemo racunati na objektivne spoznaje.![]()
A plata jeste poprilicno velika, ali jbg ako hoces igraca dzaba da dovedes onda placas odredjene premije kao recimo hakan kad je prelazio kod nas ili donnaruma u psg![]()
44 gola u 4 godine je dovoljan znak
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Update u odnosu na Correu i Džeku, makar nije stalno povrijeđen i zna primiti loptu. Još će morati nekog u napad dovesti definitivno.
Dobrodosao Marcus 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobro dosao,
Nadam se da ces biti bez povrede bar jednu sezonu, i manje od 15 golova u sezoni je
Nadam se da ces biti bez povrede bar jednu sezonu, i manje od 15 golova u sezoni je
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Thuram, bisseck i azpilicueta za sad sigurni izgleda.Bisseck se ocekuje poslije evropskog za mlade. On mi onako bas izgleda zanimljiv, desnjak koji preferira da igra na lijevoj strani, plus izgleda bas fizicki dominantno, a i kapiten je repke.
Ogromno hvala za sve Marcelu, 8 godina i hiljade pretrcanih kilometara. Mislim da je zasluzio neki od najvecih klubova na svijetu, ali eto njegov izbor.
Veliko srce i veliki igrac.
Veliko srce i veliki igrac.
Call the coroner!
-
adointer10
- Kontakt:
Brozo, Gosens (ipak se nije uklopio), Dzeko...mislim svi ti transferi ok, al sto Onanu mijenjat? i davat za nekog Mamardashvilija... ako Bog da samo da ovi Kinezi napuste vise klub... jarane moi dodjes u finale LC i opet prodajes sve sto mozes... Onana za 50m i dovodit nekog za 25-30?? zasto??
-
adointer10
- Kontakt:
Ps. Mislim da Onana ne insistira na transferu... i ako dovedj mrtvog Moratu za klupe... obavezno kljuc u bravu ugasit klub dok neko ne dodje sa parama ..
Ode Brozo
Legenda. Nisu ga smjeli pustit
Legenda. Nisu ga smjeli pustit
Lukaku
Al slazem se, bas bezobrazno
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Po meni zassd se dobro radi kad su u pitanju odlasci. Dzeko vise nije za ovog nivoa, brozovic ima prevelika primanja za nase prilike a pokazalo se da se i bez njeg moze a ako te pare uloze u fratessia odlican potez. Onana koliko je dobar bio ove godine nema potrebe pricati,al iskreno ako ponudi 0neko 60mil naravno da treba ga prodat. Otisao gaglia jos kako dam correu u zamjenu za nekog i to ce biti top sto se tice odlazaka. Takodjer i dumfriesa bi prodao ako neko ponudi 50mil. Ako gosens ode prije bi ganjao parisia nego onog carlos alberta, al to kazem samo zato sto tog nisam gledao ove godine
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ma fratessi bi nam legao idealno u ovoj postavci u kojoj igramo, to je cak i on pomenuo da mu odgovara nas stil. I ja sam za sad prezadovoljan kako radimo, najvaznije da se kostur barella, bastoni, lautaro ne diraju, ovo ostalo i mozes nekako pokrpiti.
Bas me interesuje koga dovodimo umjesto gaglie, jer je fratessi planiran kao brozova zamjena...Ako vec nismo za sms zainteresovani onda bi dobro bilo dovesti kvalitetnijeg veznjaka umjesto gaglie da se taj generalni kvalitet veznog reda ne mijenja previse, jer onda mozemo reci otisao je jedan super veznjak u vidu broza ali su dosla dva bas dobra, sto prosle godine nismo imali.
Bas me interesuje koga dovodimo umjesto gaglie, jer je fratessi planiran kao brozova zamjena...Ako vec nismo za sms zainteresovani onda bi dobro bilo dovesti kvalitetnijeg veznjaka umjesto gaglie da se taj generalni kvalitet veznog reda ne mijenja previse, jer onda mozemo reci otisao je jedan super veznjak u vidu broza ali su dosla dva bas dobra, sto prosle godine nismo imali.
Ima Asllani treba mu samo dati sansu….moze biti radilica kao Broz.miki09 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 19:47Ma fratessi bi nam legao idealno u ovoj postavci u kojoj igramo, to je cak i on pomenuo da mu odgovara nas stil. I ja sam za sad prezadovoljan kako radimo, najvaznije da se kostur barella, bastoni, lautaro ne diraju, ovo ostalo i mozes nekako pokrpiti.
Zao mi fakat Broza tip pretrci kao konj…
Nadam se da ce Correu prodat pa makar za kilu jagoda.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Brozo
kakav igrac... poslije Cambiassa kad je otisao najbolji vezni sto je igrao u Interu. Jedan od rijetkih sa ekstremnim plucima i igrom sa obje noge, bit ce ga tesko zamijeniti... Ali ga razumijem te se pare ne odbijaju, drago mi je samo sto je on ispostovao Inter, a i klub njega i raskid ce biti ljudski...
Thuram je dobar, ali uz Lukakua i Lautara treba jos jedan, ako i Lukaku ostane, a Corea valjda ode jer i sto bi nesto mozda odigrao lik je ziva bolnica...
U vezni red treba starter i jedan za klupe...ja se nadam Fratesi i SMS kada bi Inzaghi uspio kako da ga navuce...Barella, Hakan, Miky, Asllani i ova dvojica i imali bi strasan vezni red...
Eh odbrana nadati se da ce DiMa nastaviti u ovom ritmu...ja bih njega i Denzela ostavio, a od Gosensa zaraditi i traziti druge opcije...za stopere pojma nemam radije sto ce DeVrij ostati uz Bastonia i Acerbia, ali treba jos jedan najmanje stoper a dva bi bilo odlicno....
Onana jedino za velike pare nikako drugačije....
Treba nam 6 do 7 igraca najmanje, a za sad je samo jedan rijesen...
Thuram je dobar, ali uz Lukakua i Lautara treba jos jedan, ako i Lukaku ostane, a Corea valjda ode jer i sto bi nesto mozda odigrao lik je ziva bolnica...
U vezni red treba starter i jedan za klupe...ja se nadam Fratesi i SMS kada bi Inzaghi uspio kako da ga navuce...Barella, Hakan, Miky, Asllani i ova dvojica i imali bi strasan vezni red...
Eh odbrana nadati se da ce DiMa nastaviti u ovom ritmu...ja bih njega i Denzela ostavio, a od Gosensa zaraditi i traziti druge opcije...za stopere pojma nemam radije sto ce DeVrij ostati uz Bastonia i Acerbia, ali treba jos jedan najmanje stoper a dva bi bilo odlicno....
Onana jedino za velike pare nikako drugačije....
Treba nam 6 do 7 igraca najmanje, a za sad je samo jedan rijesen...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.