FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 25 feb 2015, 19:37

Ma ne sikiraj se, ovo je samo glasina. Vjerovatno nema veze sa istinom. Ne uzbudjuj se :-). Posto je tema u hibernaciji rekoh da joj dam koji impuls.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 feb 2015, 19:38

Ma ne vjerujem u ovo, al' opet s' Pepom nikad ne znaš! On ako bi prod'o Lewu treba ga spalit' na lomači. Doduše možda želi da uhljebi još jednog svog na poziciji lažne devetke, možda misli na Pedra, što bi bilo odlično jer je ovaj lažan u svakom pogledu. Benatia je tek stig'o i pokaz'o da je odličan igrač, još samo da se malo adaptira i biće naš najjači štoper. Švajni je legenda kluba i otići će kad on bude želio i. Za Dantea i Pizara se slažem. Claudio bi, da se ja pitam, dobio neku funkciju u klubu čim okači kope.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 feb 2015, 19:39

muamerc je napisao/la:Ma ne sikiraj se, ovo je samo glasina. Vjerovatno nema veze sa istinom. Ne uzbudjuj se :-). Posto je tema u hibernaciji rekoh da joj dam koji impuls.

Lukavo je to haha lukova nema sta :D,nista do sledece tekme
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 21:46

Iako nisam bio nešto protiv Mandžukića i pošto sam sada u drugačijem elementu :mrgreen: uopšte mi nije krivo što ne nosi više Bayernov dres.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 feb 2015, 22:48

Pep nikada u Bayernu nece dobiti odrijesene ruke, barem ne dok je Ulli ziv pa makar bio dozivotno u zatvoru.

@gero: nemoj da te cuje effe, to je njegov miljenik. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 22:58

Omerbavarac je napisao/la: @gero: nemoj da te cuje effe, to je njegov miljenik. :mrgreen:
Čim ovdje pišem to automatski znači da želim da svako zna za moje mišljenje, samim tim i uvaženi kolega effe. :P

Na stranu Đilkoš i da ne započinjemo ponovo dilemu: da li on ili hudi Poljak. :D

Gledao sam meč Leverkusena sa posebnom pažnjom pa me iritiralo par scena. Dakako potpomognuto MM. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2015, 23:17

Kad se sjetim da smo se nekad davno interesovali za Girouda. :oops:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 23:22

Saurman je napisao/la:Kad se sjetim da smo se nekad davno interesovali za Girouda. :oops:
Eh, to je bilo u eri Gomeza. :D

Pošto je Mario bio ljubimac pojedinih ovdje, red bi bio da neko napiše riječ-dvije o njegovom daljem razvoju.
Iskreno, ja nikako ne pratim talijansku ligu, tako da veze nemam šta se s njim zbiva :(
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 feb 2015, 23:23

proFCB je napisao/la:@effe_sa
mislim da je bila ta diskusija oko penala nekad davno...ja nikako za to nisam da ih robben puca. Kapa do poda za sve sto je ucinio,medju najomiljenijim mi je igracima u ekipi,ali penale nikako!!!
Je li nam treba doci utakmica u LP gdje ce on uzet odlucujuci penal u 80+minuti ili ne do Bog u produzetcima i fulati, nesto sto smo nekoliko puta vec vidjeli...
Takodjer nisam ni za opciju da ih Muller puca, nego Levat!!!
Muller se pokazao skroz sigurnim izvođačem penala, tako da nema razloga da ih i dalje ne izvodi...

A za ovu situaciju što si naveo za Robbena, ma ja bi u toj situaciji u njega imao puno povjerenje, prevazišao je on sve te šokove. Jednostavno se psihološki uzdigao. Tako da ja u njega puno povjerenje imam..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2015, 23:45

geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kad se sjetim da smo se nekad davno interesovali za Girouda. :oops:
Eh, to je bilo u eri Gomeza. :D

Pošto je Mario bio ljubimac pojedinih ovdje, red bi bio da neko napiše riječ-dvije o njegovom daljem razvoju.
Iskreno, ja nikako ne pratim talijansku ligu, tako da veze nemam šta se s njim zbiva :(
Od kako je otišao iz njemu najdražeg tima problemi sa povredama su ga izbacili iz kolosjeka.Mislim da je propustio oko 48 utakmica za Viole zbog povreda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 26 feb 2015, 12:08

geroslave, ne pratim ni ja Talijane, ali skoro uvijek pogledam zapis sa utakmice ljubičastih,
ipak nije meni Mario tamo neki Slavonac.

Uostalom šta do jučer pisah o Đilkošu i zašto priželjkivah njegov odlazak, koji se eto na moju radost i dogodio.

Nego da se vratimo i sada neprežaljenom Mariu, jednom jedinom Marianu Gomezu. :cool:

Početak kraja se dogodio pred onu našu nezaboravnu sezonu, tada se poslije odlično odigranog Eura teško povrijedio i izbivao skoro pola godine.
To je iskoristio Hrvat i preuzeo primat.
Gomez je idalje imao problema sa povredama, ali itekako je pokazivao znanje kad god bi bio spreman.
Da je ostao kod nas možda bi naši doktori uspjeli to zaliječiti, no ovako je otišao u divljinu i spasa nema.

U prvoj sezoni je dobro počeo, ali samo počeo, odmah se desila povreda i skoro cijelu sezonu je bio odsutan, tačnije odigrao je svega 9 utakmica i nešto još u Evropa ligi.

U ovoj sezoni stanje sa povredom se stabilizovalo, propustio je tek 5 utakmica, ali nažalost stiče se dojam kako već pada u zaborav. :cry:

Naime, često završava na klupi, prije njega šansu dobivaju relativno nepoznata imena, a i kad igra nema ga u zapisu zasluga.

Pitanje sada da li bi se nešto promijenilo kada bi se vratio u Njemačku, recimo Wolfsburg bi bio idealan pik.

Mnogo toga se desilo u onoj sezoni 2012/13, sjetimo se raskida sa djevojkom nakon desetogodišnje veze, povreda, pa onda skandala sa Švajnijevom Sarah. :lol:

Lewandowski je dobar, naspram Hrvata on mi kao avion, ali naspram Mariana Poljak je obična truba. ;)
Mislim da će se drug effe složiti sa mnom. :D

A šta misli gospon secer, da li je malo omekšao to srce kameno? :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 feb 2015, 12:57

Lewa je za ono drvo Gomeza Ibrahimovic.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 26 feb 2015, 14:09

Ribéry hasn't swallowed all the criticism he received in France and is considering seriously to apply for the german citizenship.
slika
Bayern Munich’s Javi Martinez could be pivotal in the forthcoming Barcelona elections as a promise from the Presidential candidates.

Mundo Deportivo suggests that Martinez, a long-term target at Camp Nou, could be ripe for a return to Spain when Barca’s transfer embargo is up in January 2016.

Pep Guardiola wanted Martinez at Barca and the club has remained keen on the former Athletic Bilbao midfielder-defender.

Mundo Deportivo report that unnamed candidates to oppose Josep Maria Bartomeu will claim they will sign Martinez for Barca if they’re election bid is successful.

Martinez’s contract in Germany expires in the summer of 2017 but it’s speculated that should Guardiola leave Bayern in summer 2016, Martinez will be easier to pry away.

Bartomeu is though, as it stands, the only candidate to publically declare for the end-of-season election

edit:
slika

:opaopa: :opaopa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 feb 2015, 16:08

Bayern Munich’s Javi Martinez could be pivotal in the forthcoming Barcelona elections as a promise from the Presidential candidates.

Mundo Deportivo suggests that Martinez, a long-term target at Camp Nou, could be ripe for a return to Spain when Barca’s transfer embargo is up in January 2016.

Pep Guardiola wanted Martinez at Barca and the club has remained keen on the former Athletic Bilbao midfielder-defender.

Mundo Deportivo report that unnamed candidates to oppose Josep Maria Bartomeu will claim they will sign Martinez for Barca if they’re election bid is successful.

Martinez’s contract in Germany expires in the summer of 2017 but it’s speculated that should Guardiola leave Bayern in summer 2016, Martinez will be easier to pry away.

Bartomeu is though, as it stands, the only candidate to publically declare for the end-of-season election.

ovaj igrac je buducnost bayerna, ako ga prodaju nekad po nalogu pepa licno cu mu **** mater :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 feb 2015, 16:13

Kod Pepa ja ne vidim buducnost za ovog igraca. Vidim, al na stoperskoj poziciji. Bojim se da ce uprava morati izabrati izmedju Pepa i par igraca a medju kojima je sigurno Javi.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 26 feb 2015, 17:03

muamerc je napisao/la:Kod Pepa ja ne vidim buducnost za ovog igraca. Vidim, al na stoperskoj poziciji. Bojim se da ce uprava morati izabrati izmedju Pepa i par igraca a medju kojima je sigurno Javi.
Meni je Martinez i ostao u sjećanju kao stoper, ali u formaciji 5-3-2, odličan je bio, ali to je opet drugi par cipela jer je igrao u postavljenoj odbrani 90% utakmice i nešto ne vjerujem da bi se dobro snašao kad bi konstatno igrao stopera kod Pepa u ovoj novoj formaciji sa još dvojicom pozadi koji su 90% utakmice na centru terena. Ono što je igrao prije povrede je nešto slično što je igrao Bastian ovih zadnjih par utakmica, nekog stopera-holdera, samo sa više defenzivnih zadataka.

Ali istinu govoriš, neko od dvojca Bastian-Alonso i Martinez-Dante-Benatia je bukvalno višak u ovoj ekipi.

Teško je održati zadovoljstvo i dobru atmosferu unutar kluba kad pojedini igrači, pogotovo oni koji su imali važne uloge prije dolaska Pepa, igraju slabo ili nikako, a sa druge strane da bi održao dobru atmosferu i zadovoljio sve igrače određenom minutažom trebaš dosta rotirati i onda je teško da igrači održe neku konstantu dobrih igara.
U principu, koliko god glupo zvučalo, ali za sada je dobro kad je su bar dvojica povrijeđena.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 feb 2015, 17:44

Ono sto hocu da kazem i uvijek napominjem da razlog necijih dobrih igara lezi u sistemu u kojem igra a ne u kvaliteti igraca. Djaba kad mi sad doveli Pogbu kad bi od njega Pep zahtijevao da drzi loptu ili da radi duge lopte ili tacne pasove. A posto ovaj nije tog tipa sigurno bi davao manje nego sto su stvarne mogucnosti. Zar ima smisla danas dati za igraca 60+ miliona a koji dolazi da igra u sistemu koji mu ne odgovara. Naravno da nema. A danas je dosta takvih slucajeva. Sir Alex je po tom pitanju imao odrijsene ruke i on je na osnovu svojih potreba dovodio igrace i pravio ono sto mu treba. Iz toga i razlog zbog cega toliki trofeji.

U nekim ,vecini, timovima treneri su u nezavisnoj situaciji. Uprava da bruku para ne pitajuci trenera za igraca i ovaj od njega mora napraviti igraa za sistem sto je tesko ili prilagoditi igru tom igracu sto je jos teze izuzev ako se dovede jedan takav pa da se gradi igra na njemu. Ne vise njih pa da se ne zna na kog bi se gradila igra i ko je prioritetniji.

Kod nas bilo dosta takih slucajeva. Prvo ostalo je igraca iz doba Juppa koji kako danas vidimo ne odgovaraju Pepu. Prvi problem. Uprava je dovodila igrace ne pitajuci Pepa. Drugi problem. Hajde ti napravi igru ako imas igrace koje ne zelis a ovigledbo je da Pep se ne prilagodjava igracima.

Svi oni koji su po prirodi razbijaci i koji su manje tehnicki potkovani su kod Pepa visak. On ne zeli takve. Tu ima par igraca iz doba Juppa, Mandzo, Javi... Drugo, Gotze nije njegova zelja i odmah je osudio Gotzea da flopa. Rode isto tako. Lewa i jest i nije. Vise da nije nego da jest. Benatia, ne znam, jednokratno rijesenje cini mi se. Kad se rijesi onih koji mu ne trebaju i kad dovede sta on hoce onda ima uslove da napravi sistem i igru koju on u startu je i htio. Dotad cemo vako tumarati i biti nestabilni sto se tice igara.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 feb 2015, 18:19

J*** ti grob sveti ,dzaba pisa s :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,kud se sada izbrisa sunce ti poljubim.Muamere@
bio sam replicrao na par stvari koje si napisao u svome zadnj postu ,hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sunce ti poljubim i **** internet , sve mi se izbrisa :cry: :evil: :evil: ,

Uglavnom,ako pep nije sposoban kao trener "svjetskog" renomea ,da od ovakvih igraca svj.klase napravi neki mix i takitku koja ce davati rezultate i donijeti najveci trofej treba lijepo da pokupi prnje i neka negdje drugdje usavrsa svoje "trenersko savrsenstvo",ili neka se prestane baviti trenerskim poslom.ispunjene su mu sve zelje doveo je igrace uza koje smatra da su kljuc da bi mogao sprovesti svoju zamisao ,ideju ,sta jos hoce ,najbolje je da mu ,ako ikako moze da mu kupimo LP. :roll:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 26 feb 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 feb 2015, 18:21

PEP je napisao/la:**** ti grob sveti ,dzaba pisa s :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,kud se sada izbrisa sunce ti poljubim.Muamere@
bio sam replicrao na par stvari koje si napisao u svome zadnj postu ,hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sunce ti poljubim i **** internet , sve mi se izbrisa :cry: :evil: :evil: ,
Da mi nisi psovao mozda bi i prosao post. :-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 feb 2015, 18:26

muamerc je napisao/la:
PEP je napisao/la:**** ti grob sveti ,dzaba pisa s :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,kud se sada izbrisa sunce ti poljubim.Muamere@
Da mi nisi psovao mozda bi i prosao post. :-)

Ne ,ne daleko od toga :D pasa moj ,moje postovanje :thumbup: ,ne nego sam napiso dug post i malo detaljnije neke stvari naveo , :evil: **** internet ,ode mi sve u trenutku ,dzaba pisao pa mi krivo :cry: .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []