Union Olimpija - 1 (1.60)
Verdasco - 1 (1.30)
Chalon/Saone - 1 (1.30)
Kvota: (4.35)

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
PratimWilly je napisao/la:Atlant - St.Petersburg 22.10. 17:30 2 1,65
Munchen 1860 - FC Aue(s.t.) 22.10. 20:15 1 1,60
Helsinki - Lahti 22.10. 17:30 1 1,20
Winterthur - Locarno 22.10. 19:45 1 1,45
Verdasco - Robredo 22.10. 15:40 1 1,30
Andreozzi - Decoud 22.10. 18:00 1 1,35
kvota: 8.06
kad igra ovaj par , nemogu da ga nadjem u ponudi za danasdr.van nostrand je napisao/la:Millonarios-Palmeiras 1 1,90
Gosti su umorni, u problemima i brigom oko ostanka u Serie A.
Sami priznaju da im je to jedino proritet, ostati u drustvu najboljih.
Igraci daju maksimum u zadnjih 10 dana i iscrpljeni su tempom igranja utakmica, 4 utakmice u 10 dana, a svaka super bitna.
Trener ce vecinu odmarati i osvjeziti kako bi bili sto svjeziji za vazne ut. u prvenstvu.
Osvojili su kup Brazila pa su ostvarili plasman u Copa Libertadores, tako da im C Sudamericana u ovom momentu nista ne znaci, cak u ovom trenutku izgleda pravi probleme.
Millonarios igra vrlo dobro i u ovom trenutku su najbolja ekipa u Kolumbiji.
Oni su odmarali svoje najbolje igrace u kolumbijskom prvenstvu kako bi bili sto spremniji za uzvrat, i u punoj snazi docekali goste iz Brazila.
Bogota je na 2.600 nadmorske visine i za brazilske klubove prava neugoda.
I sa najjacim sastavima su u Kolumbiji gubili veliki brazilski klubovi, oslabljeni Palmeiras skoro pa i da nema sansi.
sad mi žao što ja ne odigrah ove parovedijabola je napisao/la:kontrahendikep 10,5 na New York Jetse i 2 na Pittsburgh...ako već nemaš ništa pametnije igratHeller je napisao/la:NFL i MLS za veceras imate li kakvih prijedloga vi koji pratite
sada mi krivo sada mi krivo -nino prsesdijabola je napisao/la:sad mi žao što ja ne odigrah ove parovedijabola je napisao/la:kontrahendikep 10,5 na New York Jetse i 2 na Pittsburgh...ako već nemaš ništa pametnije igratHeller je napisao/la:NFL i MLS za veceras imate li kakvih prijedloga vi koji pratite
utorak/srijedu ja stavio jer znam da ce kvota pasti, bila 2,10cunga je napisao/la:kad igra ovaj par , nemogu da ga nadjem u ponudi za danas
dr.van nostrand je napisao/la:Millonarios-Palmeiras 1 1,90
Gosti su umorni, u problemima i brigom oko ostanka u Serie A.
Sami priznaju da im je to jedino proritet, ostati u drustvu najboljih.
Igraci daju maksimum u zadnjih 10 dana i iscrpljeni su tempom igranja utakmica, 4 utakmice u 10 dana, a svaka super bitna.
Trener ce vecinu odmarati i osvjeziti kako bi bili sto svjeziji za vazne ut. u prvenstvu.
Osvojili su kup Brazila pa su ostvarili plasman u Copa Libertadores, tako da im C Sudamericana u ovom momentu nista ne znaci, cak u ovom trenutku izgleda pravi probleme.
Millonarios igra vrlo dobro i u ovom trenutku su najbolja ekipa u Kolumbiji.
Oni su odmarali svoje najbolje igrace u kolumbijskom prvenstvu kako bi bili sto spremniji za uzvrat, i u punoj snazi docekali goste iz Brazila.
Bogota je na 2.600 nadmorske visine i za brazilske klubove prava neugoda.
I sa najjacim sastavima su u Kolumbiji gubili veliki brazilski klubovi, oslabljeni Palmeiras skoro pa i da nema sansi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.