Ovom Milanu definitivno nedostaje onog gospodskog duha koji je nekad krasio ovu ekipu, nazalost i tu se ogleda trenutna situacija u kojoj se kolektiv nalazi.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ako je to zbog demoliranja svlacionice onda apsolutno zasulzeno! Sta je sebi dozvolio "kapiten" giganta kakav je Milan, bolje da su njeg ufatili i prebili u svlacionici za sve one gluposti koje pravi na terenu.
Ovom Milanu definitivno nedostaje onog gospodskog duha koji je nekad krasio ovu ekipu, nazalost i tu se ogleda trenutna situacija u kojoj se kolektiv nalazi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
MIslim da je zbog prigovora sudiji, a ne zbogtog drugog. Prigovaraju i drugi pa prodju bez kazne, nije da opravdavam ali nas ove godine sudije odrase, kome ne bi bilo krivo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ima video gdje bacca nasrće na sudiju poslije utakmice, da ga nisu zaustavili zgromio bi ga 
u suštini će dobro proći ako dobije samo 2 utakmice suspenzije jer je moglo i gore ispasti... šteta što mora pauzirati taman kad je ušao u formu.
ja sam pročitao da ima još 4-5 igrača kojima prijeti nekakva kazna radi ponašanja, nemam pojma šta će ispasti od toga
u suštini će dobro proći ako dobije samo 2 utakmice suspenzije jer je moglo i gore ispasti... šteta što mora pauzirati taman kad je ušao u formu.
ja sam pročitao da ima još 4-5 igrača kojima prijeti nekakva kazna radi ponašanja, nemam pojma šta će ispasti od toga
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trebali su ga pustiti nek ga rascerupa 
Drago mi je u jednu ruku zbog toga jer pokazuju da su strastveni i da ginu za dres i da im je stalo do Milana.
Steta naravno jer je poceo ulaziti u formu,ali vratit ce se on jos jaci i gladniji.
Drago mi je u jednu ruku zbog toga jer pokazuju da su strastveni i da ginu za dres i da im je stalo do Milana.
Steta naravno jer je poceo ulaziti u formu,ali vratit ce se on jos jaci i gladniji.
-
gambler1899
- Kontakt:
Ma daj koji nasrcu na sudiju i svašta mu se nagovore pa ne bude kazne šta sad treba naših 5 igrača suspendovati
Suspendujte Šiljkana do kraja sezone 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Možemuxa je napisao/la:Do kraja karijere
Sent from my x600 using Tapatalk
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije dovoljno sto su nas pokrali sad hoce da nam pola tima suspenduju taman kad trebamo skupljati prijeko potrebne bodove protiv "laksih" protivnika
Izgleda da svima u Italiji smeta mogucnost pravljenja jakog Milan. Jbt i ovako raspalog Milana se boje. Pa ako nisu mogli kartonima i penalima, moze zeleni sto da radi. Da naglasim, protiv sam bilo koje vrste nesportskog ponasanja i bilo kojeg oblika divljanja,kao sto je lomljenje svlacionica itd
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma goni ih u tujac, nek su im demolirali jazbinu ko ih yebe. Sa lopovima ne mozes drugacije
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nije to rjesenje,vec da onaj stari, senilni Pedofil konacno proda klub nekome ko hoce ulagati i dovoditi igrace. Puno nam je srece donio,al nam u nazad 5-6 godina samo soli zivu ranu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kome smeta jak Milan.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
celikmilan
- Kontakt:
U vremenu kad se pojavljuje po milion slika nekog događaja barem ja nigdje nisam našao nijednu sliku svlačionice crno bijelih nakon one utakmice. To je baš čudno. A i da jesu to uradili to je najmanje što su trebali napraviti.
Dajte nam sliku, ako nije uslikano nije se desilo 
Vazda smo bili gospodski klub i sa stilom,i imali klasne igrace ovo demoliranje svlacionice je samo odraz onoga gdje su svukli nekad veliki Milan,na nivou Genoe smo cak sta vise i oni nas natrpaju.
Ovo ne opravdavam sekunde jedne to je nemoc cista,Juve nas rastavio na proste faktore centra nisu mogli da predju i fol kradja kradja i hajmo polomit daj ba 90 posto sadasnjih igraca koji igraju za Milan imaju srecu da su Gmazovi svukli klub u kanal teski pa mogu i oni igrat,inace jedini nacin da ranije zaigraju za Milan je bio da igraju MANAGERA UZMU MILAN i sami sebe dovedu..............
Jak Milan smeta Gallianiju i Berlusconiju to je ocigledno jer svejsno sezonu za sezonu srozavaju ugraled kluba i sam klub.......
Ovo ne opravdavam sekunde jedne to je nemoc cista,Juve nas rastavio na proste faktore centra nisu mogli da predju i fol kradja kradja i hajmo polomit daj ba 90 posto sadasnjih igraca koji igraju za Milan imaju srecu da su Gmazovi svukli klub u kanal teski pa mogu i oni igrat,inace jedini nacin da ranije zaigraju za Milan je bio da igraju MANAGERA UZMU MILAN i sami sebe dovedu..............
Jak Milan smeta Gallianiju i Berlusconiju to je ocigledno jer svejsno sezonu za sezonu srozavaju ugraled kluba i sam klub.......
Istina velikim dijelom.Warrick je napisao/la:Vazda smo bili gospodski klub i sa stilom,i imali klasne igrace ovo demoliranje svlacionice je samo odraz onoga gdje su svukli nekad veliki Milan,na nivou Genoe smo cak sta vise i oni nas natrpaju.
Svaka cast majstore na tom komentaru upravo tako cisti svoju avliju a tuđu pusti. Saamo bi volio da mi ovi navijaci milana koji smatraju da je juvetu pomognuto nek kazu svima nama
Jel baka dao go iz opsajda
Jel ponisten regularan go pjanketu(ljudi dokazali da je go bio regularan)
Pa kome je bilo pomognito u ova 2 meca
Budite iskreni jer svakako nista se nece promjeniti
Jel baka dao go iz opsajda
Jel ponisten regularan go pjanketu(ljudi dokazali da je go bio regularan)
Pa kome je bilo pomognito u ova 2 meca
Budite iskreni jer svakako nista se nece promjeniti
Vatra
- Fantasista
- Kontakt:
kao prvo kaže se ofsajd
kao drugo sky je potvrdio da nije Bacca bio u zaleđu

kao drugo sky je potvrdio da nije Bacca bio u zaleđu

Brate, jesi ti bjež'o sa Bosanskog u školi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.