Vex je napisao/la:Frolunda - HIFK (European trophy),domacini ce koristiti juniore u ovom mecu i isprobavati neke nove kombinacije.Oba tima nemaju nikakvih sansi da se plasiraju u zavrsnicu te ce se cuvati jer lose igraju u ligama.Frolunda ima tesko gostovanje u ligi za dva dana te bi trebalo da opusteno odigraju utakmicu.Gostima sljedeca utakmica u ligi je za 4 dana i imati ce dovoljno vremena za oporavak,dobili su zadnju utakmicu protiv Lahti-ja sa 4-1 i danas bi trebali igrati sa jakim sastavom.Mec se igra od 19:00,a kvota x2 na HIFK je odlicnih 1.75 i isplati se uzeti,hrabriji (par za sistem ili neki single) neka igraju cistu dvicu,kvota preko 2.80
0-8
Vex je napisao/la:Atlant Mytishi - SKA St. Petersburg,domacini ostali bez trenera,u katastrofalnoj su formi,izgubili su zadnjih 5 te zadnjih 8 od 10 meceva.Imaju problema i sa ozljedama,trojica iz odbrane ne igraju i jedan napadac dok su dvojica upitna.Petersburg ima najjaci napad u ligi,NHL napadace Ilya Kovalchuk i Vladimir Tarasenko imaju vec 30 bodova zajedno.Dobili su 9 od zadnjih 10 od kojih su 7 puta pokrili hendikep.Zadnja dva gostovanja SKA (protiv Atlant-a) je dobio sa 4-0 i 5-1.Pametnom dosta.Mec pocinje od 17:30,kvota na pobjedu SKA je oko 1.60 sto je sigurnije za tikete dok cu ja igrati i hendikep -1 sto je oko 1.90 - 1.95.Sretno i toliko od mene za danas.
2-3
Lijepo se uzelo,sutra idemo dalje