FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 27 feb 2015, 22:08

Joj muamere de malo smiri se :mrgreen:

Sad dobro, sad nije pa opet dobro, pa opet nije ...

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2015, 22:11

thulkazal je napisao/la:Joj muamere de malo smiri se :mrgreen:

Sad dobro, sad nije pa opet dobro, pa opet nije ...
Ne mogu. Muller me najvise iznervirao. Mozda sam pesimista ali ja ne vidim da je ovdje ista dobro tj kad se protivnik ovako organizovano brani i ima razbijaca u napadu. Jozo i Cholo lajkaju uvu igru.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 feb 2015, 22:19

muamerc je napisao/la:
Ne mogu. Muller me najvise iznervirao. Mozda sam pesimista ali ja ne vidim da je ovdje ista dobro tj kad se protivnik ovako organizovano brani i ima razbijaca u napadu. Jozo i Cholo lajkaju uvu igru.
To nije ništa nepoznato. Kad Koln napravi Bayernu probleme sa par kontri šta očekivati od specijaliziranih kontraških ekipa i još dodaj skok igru :facepalm: To nekako ide u okviru Pepa Guardiole što bi rekli "Take it or leave it".

Ali ajde, šta ćeš makar imamo uspjeha u BL i Kupu a u LP dovoljna je četvrtina ili polufinale :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2015, 22:27

Opet nezadovoljstvo. :mrgreen:

Dobro je ovo izgledalo nemojte dzaba pricati.
Ekipa je bila dosta pokretna, od odbrane do napada.
Sav posao je super odradjen osim onog blagog opustanja u prvom poluvremenu ali i to je za ljude. :mrgreen:

Bitno je da Lewa i Robben trpaju a potonji je ubjedljivo najbolji igrac lige.

Ppred gola, veceras je upisao i dvije asistencije. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2015, 22:28

Badstuber i Boateng dosta lošiji vcrS nego u proslim utakmicama ali zato je tu MANU. Nek im je pokazao i Keln da nema zahebavanja ni trenutka kocentracija mora biti uvijek na najvišoj razini. Miller i Gece se moraju probuditi i ugledat se na Riba i Roba. Kakvi su to majstori jos uvijek. Konačno maestralan i na svom nivou Ribery očekujemo da tako i nastavi.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2015, 22:29

Ne znam, sta reci... Za mene je polufinale LP uspijeh. Sa Rafinjom, ovakvim Mullerom, Gotzeom, Lewom kojeg raznose u odbrani i kojem treba osamsto prilika da da gol, odbranom koju jedan Ujah rastavlja ja se ne mogu nadati necem ozbiljnijem. Nadam se da grijesim ali tako ja sad vidim.

Neuer nas je izvukao sa ne primimo jos dva, za druge golmane, sigurna gola. I nije cudo sto mu Pep cestita.

Kad dodje jedan Hazard koji ce da jase Rafinju ili Kosta koji ce da jase odbranu jos dominantnije nego Ujah ja onda ne vidima sta mozemo napraviti ozbiljno protiv takve ekipe i slicnih. Nadati se da PSG i Bayer izbacuju svoje protivnike.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 feb 2015, 22:34

Muamere više treba da te brinu Real i Anćeloti nego Chelsea i At. Madrid i njihovi treneri.
Ovo večeras je bilo solidno u napadu a slabije u odbrani.
Svaka čast Neueru drago mi je da je napokon imao šanse pokazati kakav je golmančina zapravo.
Treba da veseli igra Riberya, ovakvog smo navikli da ga gledamo i samo treba da nastavi tako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2015, 22:39

Bundesliga je napisao/la:Muamere više treba da te brinu Real i Anćeloti nego Chelsea i At. Madrid i njihovi treneri.
Ovo večeras je bilo solidno u napadu a slabije u odbrani.
Svaka čast Neueru drago mi je da je napokon imao šanse pokazati kakav je golmančina zapravo.
Treba da veseli igra Riberya, ovakvog smo navikli da ga gledamo i samo treba da nastavi tako.
Sad i o tom razmisljam. Upravu si. Anceloti ce smanjiti posjed protiv nas i sa svojim krilima ce nas devastirati. Rafinja - Ronaldo, sve sam ti rekao. Bitno je protiv nas biti disciplinovan u odbrani i samo preko zadnjeg veznog slati loptu u strane i brzo trcati naprijed i to je to.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2015, 22:40

Opusti se muamere ima li ista pozitivno u ovom tvom Bayernu :?: Zar samo Bayern u Evropi mora biti konstantan u igri i formi, a drugi mogu imati i lošu formu i poraze i opet biti bolji po tebi u svemu od Bayerna. Pobogu brate mi imamo samo dva poraza ove sezone šta hoćeš više. Kad dođu ti mecevi sa nabrojanim klubovima tek tada ćemo o tome.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 feb 2015, 22:43

Znaci pobjedili 4-1 i ono opet nesto filozofira, za sve ove sto su previse pesimisti plus evo kad se obiljezava i ova godisnjica kluba, pogledajte neke utakmice iz 2005 do 2009 i iz Lige prvaka i iz Bundeslige..

I ove saad, i pitanje za muamera posto je vjerovatno i tad navijao za nas Bayern, da li se i tad zivcirao kad neki recimo Neuville predje pola odbrane i dadne 2 gola Bayernu ili Schlaudarf za Aachen pravi dar mar..

De mi malo poblize objasni, pusti se pesimizma jarane, kad si nervozan ili te treba ostavila nemoj komentarisat, bolje nego gluposti pricat.

Nikad nista ne valja, da hiljadu na prema nula pobjedis.. RAFKO se nije kretao, TOMICA los.. pustite ljude da igraju, sve ce doci na svoje, ja razumijem da treba kritizirat al ne treba KENJAT .. to su dva razlicita pojma..

Bayo do finala Lige prvaka, SMRT PESIMIZMU
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2015, 22:44

Nece uci u losu formu, to nisu treneri levati, poslije reprezentacija ce je samo dizati. Rekao sam svoje razloge zbog cega mislim da ove dvije tri ekipe ne mozemo proci. Sta velite sta su onda nase prednosti ako zelimo proci tih par ekipa?

robben
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la robben » 27 feb 2015, 22:46

muamerc je napisao/la:Ne znam, sta reci... Za mene je polufinale LP uspijeh. Sa Rafinjom, ovakvim Mullerom, Gotzeom, Lewom kojeg raznose u odbrani i kojem treba osamsto prilika da da gol, odbranom koju jedan Ujah rastavlja ja se ne mogu nadati necem ozbiljnijem. Nadam se da grijesim ali tako ja sad vidim.

Neuer nas je izvukao sa ne primimo jos dva, za druge golmane, sigurna gola. I nije cudo sto mu Pep cestita.

Kad dodje jedan Hazard koji ce da jase Rafinju ili Kosta koji ce da jase odbranu jos dominantnije nego Ujah ja onda ne vidima sta mozemo napraviti ozbiljno protiv takve ekipe i slicnih. Nadati se da PSG i Bayer izbacuju svoje protivnike.
Muamere slazen se s tobom u potpunosti sta ce bit kad dodze celzi ili real kako ce onda skakat nakin kornera a onaj mulac(miler) koji nemoze dobit duela sa svojom nenom i dalje pojedincima uzdanica ovdje nema sta trazir protiv tih klubova. Znam da ce me sad napast zbog toga al sta bi.?
joj hamo vidi mu glave

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 feb 2015, 22:48

muamerc je napisao/la:Nece uci u losu formu, to nisu treneri levati, poslije reprezentacija ce je samo dizati. Rekao sam svoje razloge zbog cega mislim da ove dvije tri ekipe ne mozemo proci. Sta velite sta su onda nase prednosti ako zelimo proci tih par ekipa?
Hmm prednost nam je Pep Guardiola ali i to je mač sa dvije oštrice. On je tip trenera što se tiče taktike ili genije ili idiot, valjda ove sezone bude genije ...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 feb 2015, 22:56

Da te samo pitam muamere prijatelju moj, na sta si se ti zalio u igrama Bayerna od prije 10- godina ak si pratio ili 12, sta ti je tad islo na zivce, evo sad ti recimo moguce ide na nerve petljanje lopte, ne znam nekad indisponirana igra ili sto ne igramo preko krila..

Sta si mrzio vidjet u igri Bayerna...

A na tvoje pitanje, ako recimo Chelsea ili Atletico zna kako ce igrat protiv Bayerna, a to je na kontre , a ti i ja i mi svi to takodjer znamo, sta mislis da li to Pep i ekipa znaju pa da tako i postave igru u svoju korist, jer mi pricamo ovdje kako sve kontamo, sta fali u igri, gdje skripi ovo ono... Zar ne smatras da oni svi u upravu to znaju bolje od nas i ev pokusavaju rijesit i one najsitnije detalje koje nikad nece rijesiti jer niko nije svemoguc osim Boga, i ljudski je grijesit ...

i uvijek ce bit i pogresaka u postavci i stoperi imaju los dan, i napadaci imaju los dan, ali i dalje vrijedi se boriti, nismo roboti ... Bice dobroo :kafa:
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2015, 22:58

Očekivano smo slomili Koln al' ne kontam ovaj pesimizam koji se provlači na temi nebtino pobjedili ili izgubili.Izgleda ako ne zgazimo protivnika za poluvrijeme sa pet komada podbacili smo ili još gore ako primimo gol ne daj Bože.Spominju se Real i Chelsea kako će uraditi ovo ili ono a pratio sam spomenute timove i nisu me impresionirali nekom woow igrom.

Ribac polako hvata formu. :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 feb 2015, 23:01

slika

:cool:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2015, 23:10

BavaracZenica je napisao/la:Da te samo pitam muamere prijatelju moj, na sta si se ti zalio u igrama Bayerna od prije 10- godina ak si pratio ili 12, sta ti je tad islo na zivce, evo sad ti recimo moguce ide na nerve petljanje lopte, ne znam nekad indisponirana igra ili sto ne igramo preko krila..

Sta si mrzio vidjet u igri Bayerna...

A na tvoje pitanje, ako recimo Chelsea ili Atletico zna kako ce igrat protiv Bayerna, a to je na kontre , a ti i ja i mi svi to takodjer znamo, sta mislis da li to Pep i ekipa znaju pa da tako i postave igru u svoju korist, jer mi pricamo ovdje kako sve kontamo, sta fali u igri, gdje skripi ovo ono... Zar ne smatras da oni svi u upravu to znaju bolje od nas i ev pokusavaju rjesit i one najsitnije detalje koje nikad nece rjesiti jer niko nije svemoguc osim Boga, i ljudski je grijesit ...

i uvijek ce bit i pogresaka u postavci i stoperi imaju los dan, i napadaci imaju los dan, ali i dalje vrijedi se boriti, nismo roboti ... Bice dobroo :kafa:
Ma traume zbog '99 i '12. Nisam se ni zalio jer sta god dodje bonus. Sad je drugo, jer znam da ovo nije ni 60-70% punog potencijala. Ne mijenja se citav sistem u jednoj tekmk ili dvije. Ili igras kako si do sad i nadas se uspijehi ili promjenis onda te neko jos vise natrpa. I da promjenis igraci po inerciji opet igraju kako su trenirali vitavu godinu.

Dosta ima i do Pepa. Veceras je pokusao sa nekim duplim krilima, mjenjaje pozicija kroz citavu tekmu... Zasto? Zasto se promjenila igra iz novembra prosle godine, zasto? Zasto se uvijek eksperimentise? A ono sto sam primjetio iz dvije godine kod nas je to da cim se neko organizovano brani i unese nervozu j nas tim kroz faule i snaznu igru mi se pogubimo. Onda petljavina sa milion pasova. Vjerujte Murinjo i Simeone ce bas igrati na tu igru a vidite kakve oni imaju igrace. Izvinite, ja mislim tako. Ako me neko moze ohrabriti i ubijediti da imamo igru za te tipove ekipa onda bujrum, odmah mijenjam misljenje.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 feb 2015, 23:17

Razumijem ja tebe moj muamere.. i ti tako vidis i razmisljas i Ok ajd, nit te zelim uvjeravat nit mogu, da ti budem iskren jedino te Pep moze uvjeriti, da osvoji i porazi recimo tog nekog Mourinha ne znam koga spominjes..

Al mi se cini kakvi smo svi kolektivno postali znaci, i da osvojimo sad Ligu Prvaka i sljedece godine ispadnemo u polufinalu, bilo bi vidis tiii, kako oni koristee nasu igru, sta nam rade, nigdje nas nema sa ovakvom igrom.. razumijes :) jednostavno za malo vrijeme koje je Pep tu, et imao je taj bas veliki kiks sa Realom, i gdje je jos mnogo pogresio da bas mu ne mozes oprostit, znaci ja sam mu to halalio, al ova sezona ce pokazat gdje smo bar sto se tice Lige Prvaka mislim :) i dajte covjeku prostora da vodi da vidimo sta kako.. et toliko

Ribery se vracaaaa .. Robben novi gol i to glavom idemo majstorre dalje :)
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 feb 2015, 23:21

Je... ga, bez potrebe se nerviram. Mislim da je vrijeme da se malo ostave tekme. :-)

Eto, nadam se eto da znaju sta rade. Pa vidjecemo tamo nekad u skoroj buducnosti.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 27 feb 2015, 23:25

Nadam se da nije problem ovdje na temi da ima svako pravo da izrazi svoje mišljenje.. Ja uvažavam svačije, bar bi :D mi trebali biti jer smo navijači istog kluba..
Ne mogu a da ne kažem da Badstuber nikad nije bio štoper za bayern i neće biti a volio bi da griješim.

Ostalo što mogu konstatovat da smo se popravili i da ide nabolje. I zbog toga mi je drago :D

Za osvajanje lige prvaka treba puno više od dobre igre, zato nebi trebali da gledamo na to kao nešto što se ne smije propustit. To je ogromna stvar sreće, znanja i pored toga mora se dosta toga poklopitit.. Iskreno se nadam da će naša sjajna ekipa uspjeti ponoviti osvajanje lp dok je ova generacija na okupu (robben, ribery, lahm, schweini itd..) , godinu ili dvije.

Samo naprijed momci! FC BAYERN!
Zadnja izmjena: rotweiss, dana/u 27 feb 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []