eki to ? uvijek sam znao da si ti vrijedan momakSarajlijc@ je napisao/la:Ja cistim
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Uvijek bio

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dobar dan narode , evo me direkt sa lopata partya ... Sreca dodje grtalica i pocisti cijelu nasu ulicu za 10 min 
ja sam bio na lopata party-u,takodjer....2 i po' sata sam lopato,ukocio se

Ja se pitam sta ce biti kad se ovo krene topit, poplavit ce sve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš o tome sam sinoć sa starim pričao, ovo je praktički sve voda...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
I normalno mi ćemo opet najviše nastradatiBianconeri1988 je napisao/la:Baš o tome sam sinoć sa starim pričao, ovo je praktički sve voda...
Malo vam one paščadije,sad vas počeli i Vukovi napadati,pa ljudi đe vi živite ,jel u Sarajevu ili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bjankonerac ne zivi u Sarajevu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
U Bosni i Hercegovini jutros je bilo oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registriran i slab snijeg.
Visina snijega u 7 sati: Bjelašnica 233 cm, Ivan Sedlo 172, Han Pijesak 117, Kupres 110, Sarajevo 107, Sokolac i Široki Brijeg 87, Mostar 85, Bugojno i Srebrenica 66, Livno 55, Mrkonjić Grad 51, Jajce 37, Derventa i Gradačac 36, Bihać 35, Goražde 34, Novi Grad i Zvornik 33, Tuzla 30, Banja Luka i Doboj 28, Bijeljina 27, Sanski Most 24, Stolac 22, Bileća 17 cm.
Nek sam i ovo dozivio jednom u zivotu makar.
Visina snijega u 7 sati: Bjelašnica 233 cm, Ivan Sedlo 172, Han Pijesak 117, Kupres 110, Sarajevo 107, Sokolac i Široki Brijeg 87, Mostar 85, Bugojno i Srebrenica 66, Livno 55, Mrkonjić Grad 51, Jajce 37, Derventa i Gradačac 36, Bihać 35, Goražde 34, Novi Grad i Zvornik 33, Tuzla 30, Banja Luka i Doboj 28, Bijeljina 27, Sanski Most 24, Stolac 22, Bileća 17 cm.
Nek sam i ovo dozivio jednom u zivotu makar.
...Život za Široki...
Fidelis mani se foruma, idi lopataj.. Kad je zadnji put pao toliki snijeg dole, ili snijeg uopste?

edit: gledam na hayatu otvoreni program, masa ljude zove, nemaju sta da jedu, bolesna djeca, starci, ma strasno.. U selu gdje imam vikendicu (iznad vogosce) covjeku lavina zatrpala kucu, drugi covjek nema hljeba, prva prodavnica mu je 2 kilometra i tu naravno nema hljeba.. Nadam se da ce se to stici ocistiti na vrijeme..

edit: gledam na hayatu otvoreni program, masa ljude zove, nemaju sta da jedu, bolesna djeca, starci, ma strasno.. U selu gdje imam vikendicu (iznad vogosce) covjeku lavina zatrpala kucu, drugi covjek nema hljeba, prva prodavnica mu je 2 kilometra i tu naravno nema hljeba.. Nadam se da ce se to stici ocistiti na vrijeme..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
To se desilo tamo u hadzicima vjerovatno sa igmana sisao vuklegenda reala je napisao/la:I normalno mi ćemo opet najviše nastradatiBianconeri1988 je napisao/la:Baš o tome sam sinoć sa starim pričao, ovo je praktički sve voda...a države nema
Malo vam one paščadije,sad vas počeli i Vukovi napadati,pa ljudi đe vi živite ,jel u Sarajevu ili![]()
![]()
![]()
Ma nece nam trebati vukovi, ovi psi lutalice su vec na korak do bjesnila od gladi..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
tanzla @
Dobar program na Hayatu i ja ga pratim.Masa ljudi zove u zale se na uvijete.Valjda ce se to rijesiti
Dobar program na Hayatu i ja ga pratim.Masa ljudi zove u zale se na uvijete.Valjda ce se to rijesiti
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Dobar program skroz, vise ne mrzim ove levate sto vode onaj sou "Zvijezda mozes biti ti".. 
Mada, ja zivim pored hayata, mogli su vala malo bolje ocistiti oko svoje zgrade.
Mada, ja zivim pored hayata, mogli su vala malo bolje ocistiti oko svoje zgrade.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobar,zadovoljan sam.tanzla je napisao/la:Dobar program skroz, vise ne mrzim ove levate sto vode onaj sou "Zvijezda mozes biti ti"..
Cuj nisu ocistili,sramota jarane ,sramota haha.
Volim te Celik ! ! !
Evo kuka Seada, al' joj je glupo ovo za koga je ko glasao.. A taj rektor u Zenici je pravi shoopak, sto nece raji da odgodi ispite. Ja cu naseg rektora castit pivom, sutra i prekosutra sam trebao imati 3 ispita. 
Al' kreteni digli cijene lopata 10 puta, hej DESET PUTA! Lopata 80 maraka, pa valjda sama cisti?! Ja bi im kompletnu porodicu unazad 3 generacije poslao u neki gulag u Sibiru.
Al' kreteni digli cijene lopata 10 puta, hej DESET PUTA! Lopata 80 maraka, pa valjda sama cisti?! Ja bi im kompletnu porodicu unazad 3 generacije poslao u neki gulag u Sibiru.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma Seada luda haha
Al sto se grijanja tice upravu je ,pa nemam ga vec 7 dana smrzo se isto p...
Ma jasta je,kako hayat kaze zaglavio na nekoj planini ahhaha valjda ce odgoditi sve
Ma boli tebe briga ,ti gospodin ,ha ja

haha ja ba 80 km lopata,ne mogu vjerovat jarane.Ovo isto kao one godine kad su grijalice skocile na 150 + km
Ma jasta je,kako hayat kaze zaglavio na nekoj planini ahhaha valjda ce odgoditi sve
haha ja ba 80 km lopata,ne mogu vjerovat jarane.Ovo isto kao one godine kad su grijalice skocile na 150 + km
Volim te Celik ! ! !
Moli boga da ne nestane struje, tek cete tad biti donji.. Al' elektroprivreda u nicaZe trlja ruke..
Odo sta popit, predosadno je.
Odo sta popit, predosadno je.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nema sanse da dodje do toga.Samo grijanje ebe stvar i to posteno.
U Zenici svi trljaju ruke,neki od para neki od zime hahahaha
I ja cu sad izac ,evo pocinje pomalo snijeg u Zenici,kako kod vas ?

I ja cu sad izac ,evo pocinje pomalo snijeg u Zenici,kako kod vas ?
Volim te Celik ! ! !
pa sunce mu zareno ljubim....sve i jedan univerzitet odgodio ispite samo nasa zenicka gamad nisu..
da Bog da vam za lijeka trebalo

da Bog da vam za lijeka trebalo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !