FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emil02in
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emil02in » 12 jan 2015, 17:46

hule_barca je napisao/la:Veležu svaka čast, iz godine u godinu sve bolji pristup i sve ozbiljniji rad. Još su krenuli od nule. :thumbup:
E moj druže da smo mi sa nule krenuli to bi još i bilo dobro.
Nisam baš u toku ali zašto vam je toliko bitan taj petak?Ispasti nećete,a da se sve sredi treba pored novca imalo više vremena i strpljenja.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 12 jan 2015, 17:55

emil02in je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Veležu svaka čast, iz godine u godinu sve bolji pristup i sve ozbiljniji rad. Još su krenuli od nule. :thumbup:
Nisam baš u toku ali zašto vam je toliko bitan taj petak?Ispasti nećete,a da se sve sredi treba pored novca imalo više vremena i strpljenja.
Ako imas vremena iscitaj posljednje 2-3 stranice ove teme i sve ces razumiti. Sloboda ima ogroman dug i to koci dalji napredak kluba, predsjednik zeli uloziti pare, ali trazi jos vecu potporu grada i sponzora, a izgleda slaba fajda od toga, barem do sada. U petak je sjednica i tada ce se mnogo toga znati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 jan 2015, 17:57

emil02in je napisao/la:
Petak je bitan za buducnost Slobode,sadasnji predsjednik ulaze pare i trazi od grada,sponzora....da ga prate sa istom cifrom ili priblizno.Za dvije godine garantuje Slobodu bez marke duga i europu...nece covjek da se pati sa dugovima dugogodisnje...hoce da ih ocisti da krene da pravi jak klub.

Koliko grad placa onoj vjestackoj tvorevini?
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emil02in » 12 jan 2015, 18:16

emirzlaTu je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Petak je bitan za buducnost Slobode,sadasnji predsjednik ulaze pare i trazi od grada,sponzora....da ga prate sa istom cifrom ili priblizno.Za dvije godine garantuje Slobodu bez marke duga i europu...nece covjek da se pati sa dugovima dugogodisnje...hoce da ih ocisti da krene da pravi jak klub.

Koliko grad placa onoj vjestackoj tvorevini?
To ne znam za vjestacku tvorevinu,ovo za Velez znam iz pouzdanog izvora.Ali nece se roditi ko ce nas ugasiti!Ali fakat je cudo da kanton sa najjacom privredom u drzavi nije u stanju imati jakog premijer ligasa.Kako god sretno vam bilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 12 jan 2015, 19:12

Ovdje su neki ocigledno razmisljanja ako Azmir u petak upali laptop i vidi da na racunu nema milion ode on :crazy:
Covjek samo hoce neke garancije tako da bilo kakva akcija koja bi nas priblizila toj cifri u narednoj godini je korak naprijed, pa bilo koncert, donacije preko racuna ili bilo sta drugo sto bi redovno donosilo novac.

Ja njega razumijem u potpunosti i samo on zna sta je sve prozivio preko nase Slobode u ove dvije godine, tacno da se zapita koji ce meni ovo qrac.
Za sta nama sluzi UO, koliko znam funkcija svakog UO u svakom klubu je da je sacinjen od ljudi koji ulazu pare, samo kod nas se sastoji od jednog i po covjeka, koliko znam moze biti sacinjen do 15 clanova, potrosilo se toliko vremena a da se niti jedan ozbiljniji covjek osim Azmira nije ukljucio u UO, ne znam cija je tu krivica ali sigurno da se na tom planu moglo daleko vise.

Samo se nadam da ce ova drzava jednog dana postat koliko toliko normalnija i da ce svako ko je ostetio kako FK tako i KK odgovarati za sve jer ovo je sve placanje novca koji je zavrsio u privatnim dzepovima, meni je zao i jedne marke uplacene kad znam da se placa tudja kriminalna aktivnost, nazalost osim Azmira niko nema ni snage ni muda ocigledno da prozove ljudi koji su svjesno pravili dugove.

A s obzirom da se i ovdje lupa oko OKK, kluba "iza kojeg stoji grad" sa famoznih 65 000 KM na godinu, ostavite se vise te price jer evo vidite kakve se bitke vode da se spasi FK sa skoro istim dugom i koji ima covjeka koji je spreman ulozit e pa onda povucite paralelu pa se sada zapitajte zasto je KK zamrznut i je li se moglo naci drugo rjesenje.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 jan 2015, 20:00

mosnikmosnik je napisao/la:Takvim riječima odje.., pojedni navijači su odje... sponzore, pa najbogatiji Bosanac i Hercegovac Senad Džambić BINGO, rođeni TUZLAK, zbog ovakvih forumaša, zbog priča rekla-kazala, zbog odj.... nikada neće dati ni marku SLOBODI.

Skupite vas dvojica, i ini drugi koji su istog razmišlljanja. Samo vi odj...., i nastavite odj.... od petka ili najkasnije od sezone 2015./2016. Sloboda je drugoligaš pa opet pjevajte smiju nam se.

Uništavate i malo volje kod ljudi, rođenih Tuzlaka, kakav sam i ja, da pomognu Slobodi, jer vi preko foruma sve odj....
Hoće Bingo pomoći.Bio je i član Uprave 2004.Ali Fiko- sarajka dođe sa rakijom i mezetom na Upravni odbor.Čovjek se povukao.Predsjednik Husić je ozbiljan čovjek i njemu bingo može vjerovati.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 jan 2015, 20:05

sloboda72 je napisao/la:
mosnikmosnik je napisao/la:Takvim riječima odje.., pojedni navijači su odje... sponzore, pa najbogatiji Bosanac i Hercegovac Senad Džambić BINGO, rođeni TUZLAK, zbog ovakvih forumaša, zbog priča rekla-kazala, zbog odj.... nikada neće dati ni marku SLOBODI.

Skupite vas dvojica, i ini drugi koji su istog razmišlljanja. Samo vi odj...., i nastavite odj.... od petka ili najkasnije od sezone 2015./2016. Sloboda je drugoligaš pa opet pjevajte smiju nam se.

Uništavate i malo volje kod ljudi, rođenih Tuzlaka, kakav sam i ja, da pomognu Slobodi, jer vi preko foruma sve odj....
Hoće Bingo pomoći.Bio je i član Uprave 2004.Ali Fiko- sarajka dođe sa rakijom i mezetom na Upravni odbor.Čovjek se povukao.Predsjednik Husić je ozbiljan čovjek i njemu bingo može vjerovati.
I ja sam danas cuo tu pricu...daj Boze da je istina :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 jan 2015, 20:10

]
sloboda72 je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:FK VELEŽ Za postavljanje reflektora potrebno je 700.000 KM[/size]

- Kako se licenca za sezonu 2016/2017. izdaje do marta 2016. godine, u ovoj godini moramo mnogo toga uraditi. Prije svega, napraviti reflektore i postaviti krov na tribinama. U ovom trenutku predračun radova za reflektore na stadionu u Vrapčićima iznosi 700.000 KM - kaže Adis Čevra, predsjednik mostarskog kluba.

Čelnik "Rođenih" pojašnjava kako postavljanje reflektora nije jednostavna stvar.

- To nisu samo stubovi. Morate imati adekvatan broj luksa u rasvjeti, što je mnogo više nego, recimo, rasvjeta za pomoćni teren. Zatim, potrebni su posebna trafostanica, pomoćni agregati... Također, predračun za pokrivanje tribina iznosi 200.000 KM - ističe Čevra.
Iako je tvoj svaki drugi post faraon ovo ono, upravo ovdje se moze vidjeti zasto je Sloboda propala...
Ljudi naprave dobrotvornu vecer i donesu pare...Ljudi organizuju akciju za to i to i donesu pare, dakle tacno za tu svrhu...Nasa dijaspora samo tipka po forumu i pametuju...A oni lokalni, samo cekaju kad ce ko iz dijaspore doci da na njegov racun jedu i piju za dz...Dakle ili imas one koje vole klub i zele da isti opstane ili nemas...Mi nemamo izuzev par pojedinaca.
Kad je bila kod nas akcija semafor u vrijeme euforije Sloboda Husic vratili se u prvu ligu, telefon za donacije, kafa za slobodu, ug, ovo ono i koliko se skupilo par hiljada maraka...I to je godinama tako, to je trend koji je zapoceo prije rata ali tad je bilo puno vise para pa se nije toliko primjecivalo...
Od ovdje silnih postova jedino se onaj forumas Zlajci pojavljivao sa konkretnim idejama i pokusajima i ko kod da je respect. Na nasu zalost.
ZNAŠ LI KO IM JE ORGANIZOVAO CRVENU NOĆ,, NERKO TRENERKA(NIKŠIĆ).DELING IZ TUZLE IM SPONZOR. RAZVOJNA BANKA FED. SPONZOR, AID BERBIĆ NA ČELU BANKE.
[quote="rodjenisa"Uz duzno postovanje prema ostalim formasima navijacima Slobode,ali ti drug puno energije trosis ustvari na politicki angazman na ovom forumu.Malo sam ti citao postove i nevjerovatno je sa koliko zara i zanosa u negativnom kontekstu spominjes ljude iz jedne politicke stranke,posebno gradonacelnika Tuzle gosp. Jasmina Imamovica.Mislim da tvoji poslodavci mogu biti zadovoljni,ali bi za FK Sloboda bilo odlicno da joj malo sjasete s ledja
@lumani imas pp , a vama dragi moji Tuzlaci neka je dragi Bog na pomoci i nedajte se[/quote]

Heeeercegooovac , je li bio faraon na crvenoj noći ili je poslao prilog po Nerki?
Ja volim FK Tuzla City

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jan 2015, 20:11

Maloprije Mirhad Mehanović u teretani govori kako mu brat koji igra u Mladoj Boleslav sređuje da ode u neki klub u Austriji. Nisam pratio temu i ne znam jestel' znali ovu info ali 99% da vas napušta. Pozdrav.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2015, 20:24

Ovi koji se pitaji kako najjaci privredni grad nema stabilnog prvoligasa treba pitati ove iz Kantona sto su prodali kanton pa tako ovaj kanton gubi svake godine 40 miliona i ima najmanja primanja po glavi u odnosu na to koliko daje drzavi. Tj da ga nema pocrkala bi citava Bosna..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 jan 2015, 20:28

marseille_unique je napisao/la:Malo prica zbunjujuce, ja ne kontam od koga on trazi ovdje da se pravi jaka i stabilna Sloboda, od gradinacelnika, Grada, od kog, na koga i sta on ceka ovdje, na ciju podrsku...

" onclick="window.open(this.href);return false;

Od Grado Načelnika "JER MU JE ČVRSTO OBEĆAO 600 000 KM U BUDŽETU GRADA TUZLE ZA 2015".
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 jan 2015, 20:41

sloboda72 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Malo prica zbunjujuce, ja ne kontam od koga on trazi ovdje da se pravi jaka i stabilna Sloboda, od gradinacelnika, Grada, od kog, na koga i sta on ceka ovdje, na ciju podrsku...

" onclick="window.open(this.href);return false;

Od Grado Načelnika "JER MU JE ČVRSTO OBEĆAO 600 000 KM U BUDŽETU GRADA TUZLE ZA 2015".
600 hiljada quraca mozes ocekivati nakon poplava, klizista i sranja sto su nas zadesila :!:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jan 2015, 21:56

mosnikmosnik je napisao/la:Pljujte po Fukiju, po Bonyju... A onda kada ljudi tuže klub i traže svoje pare kuku lele... Forumaši su, čast izuzecima, otjerali svakog normalnog ko bi dao dobre pare za Slobodu.
i sta velis....nece boni i fuki da uloze u Slobodu jer su ih otjerali forumasi sa SS portala...hajd se ti idi malo umij....sutanje je nekad zlato....hljebe i boze :facepalm: :facepalm:
p.s. jos 3 dana...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 jan 2015, 22:43

Kad bi nas makar 200-300 došlo u petak, i da damo svi po 5KM, 10 il 20, ko koliko ima, pa i tog petaka ionako potrošimo začas ni u šta...
A koliko bi i Azmiru značilo, ne toliko finansijski, nego da vidi da ima podršku, i da to vidi kroz djela, a ne kroz riječi..Ne znam eto, nešto konkretno da se uradi, ako bi neko imao prijedlog kako da se to organizuje bilo bi dobro...
Možda i nije najbolja ideja al treba svašta predložit, bilo šta što bi pomoglo...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jan 2015, 22:48

nek pozove ko treba da pozove da se skupimo ako nista ispred Komore..mozda bi ko i dosao jbg

vecina nas ce pojedinacno i bit tu, al zna se ko treba da se oglasi da pozove grupu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jan 2015, 22:54

wobly92 je napisao/la:Kad bi nas makar 200-300 došlo u petak, i da damo svi po 5KM, 10 il 20, ko koliko ima, pa i tog petaka ionako potrošimo začas ni u šta...
A koliko bi i Azmiru značilo, ne toliko finansijski, nego da vidi da ima podršku, i da to vidi kroz djela, a ne kroz riječi..Ne znam eto, nešto konkretno da se uradi, ako bi neko imao prijedlog kako da se to organizuje bilo bi dobro...
Možda i nije najbolja ideja al treba svašta predložit, bilo šta što bi pomoglo...
Azmir od navijaca zeli pune tribine i s obzirom na stanje na tabeli,prikazanoj igri,od navijaca je dobio maximalnu podrsku,dobio je i parolu,sta jos treba uraditi da mu se pokaze da smo za njega?Po meni bi on trebao da se malo vise angazuje da nadje partnera/e i sponzore,to nam je najgore islo za vrijeme njegovog boravka na celu klub..On je uradio sve,apsolutno sve bolje od onih prije ali to ponekad nije dovoljno dobro..Ovdje nemas covjeka koji ce se sam ponuditi da ti da nesto para,mora Azmir sa planom nekim ici i pricati sa ljudima ..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jan 2015, 23:10

jos i to da Azmir radi, malo li je sto daje milion svoj :D

to bi valjda trebali ostali "ljubitelji" Slobode da rade, clanovi skupstine i upravnog odbora...jel i Tan u Sarajevu tako radi, dadne 3-4 miliona godisnje (koliko vec nebitno) i sad umjesto hvala treba mu rec "idi ba ti nadji jos milion-dva, a mi cemo drkat qrac i cekat da ti nadjes sve pare"

ako neko moze dati milion godisnje, moze i milion i po...ali mislim da je ovdje stvar principa, da covjek hoce da jos neko nesto uradi, da se jos neko poturi, da pare ili nadje pare...a ne svima im puna usta Slobode a ko sto covjek rece ni cestitu skupstinu nisu uspjeli organizirati..

eno pogledajte malo izvjestaj sa skupstine zelje, sami iniciraju promjene statuta ne bi li ko dosao i ulozio, a ovim nasim covjek dodje, daje milion i njima opet mrsko qrcem mrdnut..sto nije ovo uradio, sto nije ono
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jan 2015, 23:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:jos i to da Azmir radi, malo li je sto daje milion svoj :D

to bi valjda trebali ostali "ljubitelji" Slobode da rade, clanovi skupstine i upravnog odbora...jel i Tan u Sarajevu tako radi, dadne 3-4 miliona godisnje (koliko vec nebitno) i sad umjesto hvala treba mu rec "idi ba ti nadji jos milion-dva, a mi cemo drkat qrac i cekat da ti nadjes sve pare"

ako neko moze dati milion godisnje, moze i milion i po...ali mislim da je ovdje stvar principa, da covjek hoce da jos neko nesto uradi, da se jos neko poturi, da pare ili nadje pare...a ne svima im puna usta Slobode a ko sto covjek rece ni cestitu skupstinu nisu uspjeli organizirati..

eno pogledajte malo izvjestaj sa skupstine zelje, sami iniciraju promjene statuta ne bi li ko dosao i ulozio, a ovim nasim covjek dodje, daje milion i njima opet mrsko qrcem mrdnut..sto nije ovo uradio, sto nije ono
Pa kod nas su ljudi nesposobni da vide neku siru sliku,u Sarajevu i drugim nekim gradovima stvari ocito bolje funkcionisu..Drago mi je da napokon imamo covjeka koji daje dosta Slobodi,vise nego iko ikad,samo sugerisem da ima jos prostora za napredak,da on predstavi plan i program pa da ljudi vide da li su voljni pomoci mu..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 jan 2015, 23:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:nek pozove ko treba da pozove da se skupimo ako nista ispred Komore..mozda bi ko i dosao jbg

vecina nas ce pojedinacno i bit tu, al zna se ko treba da se oglasi da pozove grupu
Ma sta ima ko koga zvat...valjda je to najmanje sto mogu ucinit za Slobodu...to nam treba bit moralni cin da svi dodjemo,bez poziva.Al ovo je Tuzla...bio sam u petak i opet cu aBd.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jan 2015, 00:12

nije losa ideja sa okupljanjem ispred privredne komore...da bi se to omasovilo treba tu pricu ispred grupe provuci po portalima i fejsu,naravno...mada je i sada sala bila puna...bilo je i na ovoj skupstini od odredzenog broja skupstinara konstruktivnih i konkretnih prijedloga...i to predobrih....i predsjednik se mislim iznenadio i malo oraspolozio kad je vidio punu salu,kad je vidio da je ljudima stalo....u svakom slucaju podrzavam....mada,tesko da ce se moci uci u salu pogotovo ako FKR organizovano dodzu jer je kao sto sam rekao i sada sala bila bas puna...neki su stojali na hodniku i na vratima....mozda bi bilo dobro da FKR to pogura zvanicno i bude dole ispred privredne komore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.