Ovdje su neki ocigledno razmisljanja ako Azmir u petak upali laptop i vidi da na racunu nema milion ode on
Covjek samo hoce neke garancije tako da bilo kakva akcija koja bi nas priblizila toj cifri u narednoj godini je korak naprijed, pa bilo koncert, donacije preko racuna ili bilo sta drugo sto bi redovno donosilo novac.
Ja njega razumijem u potpunosti i samo on zna sta je sve prozivio preko nase Slobode u ove dvije godine, tacno da se zapita koji ce meni ovo qrac.
Za sta nama sluzi UO, koliko znam funkcija svakog UO u svakom klubu je da je sacinjen od ljudi koji ulazu pare, samo kod nas se sastoji od jednog i po covjeka, koliko znam moze biti sacinjen do 15 clanova, potrosilo se toliko vremena a da se niti jedan ozbiljniji covjek osim Azmira nije ukljucio u UO, ne znam cija je tu krivica ali sigurno da se na tom planu moglo daleko vise.
Samo se nadam da ce ova drzava jednog dana postat koliko toliko normalnija i da ce svako ko je ostetio kako FK tako i KK odgovarati za sve jer ovo je sve placanje novca koji je zavrsio u privatnim dzepovima, meni je zao i jedne marke uplacene kad znam da se placa tudja kriminalna aktivnost, nazalost osim Azmira niko nema ni snage ni muda ocigledno da prozove ljudi koji su svjesno pravili dugove.
A s obzirom da se i ovdje lupa oko OKK, kluba "iza kojeg stoji grad" sa famoznih 65 000 KM na godinu, ostavite se vise te price jer evo vidite kakve se bitke vode da se spasi FK sa skoro istim dugom i koji ima covjeka koji je spreman ulozit e pa onda povucite paralelu pa se sada zapitajte zasto je KK zamrznut i je li se moglo naci drugo rjesenje.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !