Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
50i put neka ozeni onu iz Amerike ,sto je spavala sa 1000 muskaraca

- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahah tesko da ce do nje doci
ima on Dzemilu ahahahahhha
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Legenda
Hvala ti što misliš na mene!

Hvala ti što misliš na mene!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gdje meni hvala sto sam dao cenera adminu da te ne banujuBianconeri1988 je napisao/la:@Legenda
Hvala ti što misliš na mene!![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad smo već kod toga, joj jesam se maloprije najeo svježih mantija u Paneri, šteta što nije prohodno da i ti dođeš

Ž '21!
Biane,zar ti ono nisi treb'o bit banovan,sta te spasi? 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sastavljam playlist za auta , Sabane , Tome , Harise sam skinuo , to je moje zito , ajte neki prijedlozi neke zabavnjake tipa Dzenan Loncarevic - Losa, Milena - dvadesete i sl. Samo nemojte shonete , djusove , stojane i slicne mentole
@komsija , kakve mantije , smijesne , kod mene keva napravila ustipke i jos stari donio suhog mesa ...auu ..
@alacious imam vec putnicku
@komsija , kakve mantije , smijesne , kod mene keva napravila ustipke i jos stari donio suhog mesa ...auu ..
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 06 feb 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma zove se ko Adminalacious je napisao/la:Biane,zar ti ono nisi treb'o bit banovan,sta te spasi?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Loncarevic-putnicka,ore pjesma 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Komšija
Joj uštipci su zakon, meni je to sutra za doručak, sa argetom i domačim kajmakom i nekim barpeh eurokremom, prste da poližeš
Laik sam za tom muzikom što ti slušaš, znam po nešto, ali vjerujem da si te pjesme već skinuo.
@alicious
Ma ne znam, ali ionako sam odlučio da nepišem na onom Serie A podforumu, smorih se bezveze. Jarane 23 utakmice bez poraza, prvi na tabeli oni kukaju kako nam treba ovaj kako nam treba onaj.
Joj uštipci su zakon, meni je to sutra za doručak, sa argetom i domačim kajmakom i nekim barpeh eurokremom, prste da poližeš
Laik sam za tom muzikom što ti slušaš, znam po nešto, ali vjerujem da si te pjesme već skinuo.
@alicious
Ma ne znam, ali ionako sam odlučio da nepišem na onom Serie A podforumu, smorih se bezveze. Jarane 23 utakmice bez poraza, prvi na tabeli oni kukaju kako nam treba ovaj kako nam treba onaj.
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la: @alicious
Pametno
Rijesio si se "problema''
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Komsija zaboravih ti reci ona budala me zvala danas na kafu , nije normalna majke mi , po ovoj puhljavi ona hoce na kafu ... Naravno odbio je glatko ... Sto je vise ignorisem to vise pocinje da leti za mnom ...

Da si to makar ranije skont'oHZ_ilidzaa je napisao/la:Komsija zaboravih ti reci ona budala me zvala danas na kafu , nije normalna majke mi , po ovoj puhljavi ona hoce na kafu ... Naravno odbio je glatko ... Sto je vise ignorisem to vise pocinje da leti za mnom ...![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@alicious
Ma ionako ih im sad dovoljno da održavaju temu, ja kad sam došao nije nas bilo 5 što smo svaki dan pisali, sad ih ima oko 20. Sasvim dovoljno.
Jesi li se ti ikad skontao sa onom malom?

@Komšija
Smart boy
To ti uvijek prolazi kod svake, još kad skontaš da ona voli pare, a tebi pare nisu problem, bit će to tamam.

Ma ionako ih im sad dovoljno da održavaju temu, ja kad sam došao nije nas bilo 5 što smo svaki dan pisali, sad ih ima oko 20. Sasvim dovoljno.
Jesi li se ti ikad skontao sa onom malom?
@Komšija
Smart boy
To ti uvijek prolazi kod svake, još kad skontaš da ona voli pare, a tebi pare nisu problem, bit će to tamam.
Ž '21!
Napokon će i tamo biti kvalitetnih postovaBianconeri1988 je napisao/la:@Komšija
Joj uštipci su zakon, meni je to sutra za doručak, sa argetom i domačim kajmakom i nekim barpeh eurokremom, prste da poližeš![]()
![]()
Laik sam za tom muzikom što ti slušaš, znam po nešto, ali vjerujem da si te pjesme već skinuo.![]()
@alicious
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Drago mi je što si me čitao!

Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:@alicious
Jesi li se ti ikad skontao sa onom malom?![]()
Jesam,i to bez rafaela
Ja ne smijem staviti Tomu i co. u auto, ne odgovaram za posljedice u voznjiHZ_ilidzaa je napisao/la:Sastavljam playlist za auta , Sabane , Tome , Harise sam skinuo , to je moje zito , ajte neki prijedlozi neke zabavnjake tipa Dzenan Loncarevic - Losa, Milena - dvadesete i sl. Samo nemojte shonete , djusove , stojane i slicne mentole
A od zabavnjaka: Dzenan - crna damo, kosa do ramena, veruj bratu (ft Tropico band)...Amadeus - kupi me, lazu te, nije svejedno...Zeljko J - dukati, drska zeno plava
To je ono otprilike sto ja imam, mada kod mene ima svega od ovih normalnih, preko starih narodnih do turbo folka
alacious je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:@alicious
Jesi li se ti ikad skontao sa onom malom?![]()
Jesam,i to bez rafaela
Đeste raja...šta ima...heheheheehe
FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa dobro , znam da je tako , ali kad si zaljubljen tesko je normalan biti...Jbt kad sam je tek upoznao plati joj ovo plati joj ono , haman sam bankrotir'o ...Mor'o sam i crni stek nacinjati ...Bianconeri1988 je napisao/la:
@Komšija
Smart boy![]()
To ti uvijek prolazi kod svake, još kad skontaš da ona voli pare, a tebi pare nisu problem, bit će to tamam.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.