Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lolcina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la lolcina » 16 jun 2014, 10:51

Kazu potukla se Amra sa Senijadom u sobi oko Edina, Senijad slomio nokat... :mrgreen:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jun 2014, 11:03

Ajax je napisao/la:Dzeko nije mogao sam protiv petorice u zadnjem redu. Protiv Nigerije bi trebao da bude mnogo mnogo bolji. Bio je potpuno odsjecen. Falio mu je Pjanic u drugom poluvremenu. On je trebao da bude ta dodatna vrijednost da slomi Argentince i uposli Dzeku na ziceru. Sto se nazalost nije desilo.
Jeste jaro, samo Pjanic je bio previse daleko od Dzeke da bi ga uposljavao. Nas cilj je bio da sredinu NE IZGUBIMO, i tako je bilo citavih 85 minuta dok nismo krenuli na sve ili nista.

Ljudi ne shvataju da je Argentina jaka ko beton a da smo mi njih juce na tri do cetiri kljucne pozicije kompletno zatvorili.

Jesi li vidio sta ARG radi kada im otvoris prostor? Deru gozuve. Pjanic je njih vozao 90 minuta na terenu, prebacivao lopte preko njih, imao gotovo svako dodavanje tacno do suigraca, jednostavno sa Besicem drzao nas vezni red protiv jedne ARG. Mislim da je to vrijedno velike pohvale, jer smo ipak igrali protiv najvecih.

Ja sam zadovoljan i Dzekom, primjetio sam nekoliko vazduznih duela koje je dobio, jednom je sam protiv sestorice korner izborio. Pod takvim uslovima vise ne moze, ja sam apsolutno zadovoljan. Dzeko uopste nije bio los, a Pjanic je bio fenomenalan.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jun 2014, 11:06

DonCorleone je napisao/la:
Jeste jaro,
Slazem se jaro. Eno na Susicevoj temi sam objasnio svakog igraca pojedinacno. Nego jel Visca ikad igrao desno krilo ili mu je ovo bila prva ?? utakmica za nas na toj poziciji ?? Juce bi nam super dosao npr. Stevanovic. Ipak nemamo sve pozicije poduplane. Naprimjer desno krilo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2014, 12:11

Sto momci kazu, imao je nevjerovatno tezak zadatak. Jedino mu mogu zamjerit sto nije bolje reagovao kod one prilike Hajrovica. Lopta je se odbila, a da je Dzeko bolje pratio mogao je fino ubacit loptu u prazan gol. Ali je stajao i cekao. Ostim toga je bio solidan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2014, 12:17

Kao sto rece Njemacki komentaror, Dzeko je mogao jedino sam sebe klonirati, pa da sebi jos stvori i sansu. :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jun 2014, 12:18

Sinoć je bio totalno zatvoren, osim par zračnih duela ja ga nisam ni vidio da igra. Imao je onaj jedan šut gdje mu je bilo bolje da doda Luliću koji je bukvalno bio sam kao duh.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 16 jun 2014, 12:21

U glavnom smo dobro prosli i utakmica je zadovoljavajuce zavrsila.

Protiv Nigerije i Irana NEMA izvinjenja. 6 bodova ili nista!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 12:28

Goalgetter je napisao/la:Kao sto rece Njemacki komentaror, Dzeko je mogao jedino sam sebe klonirati, pa da sebi jos stvori i sansu. :lol:
za koga su Austrijanci navijali? :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2014, 12:29

Chinaglia je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kao sto rece Njemacki komentaror, Dzeko je mogao jedino sam sebe klonirati, pa da sebi jos stvori i sansu. :lol:
Naravno, za nas. Prava raja. :cool:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 12:38

Goalgetter je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Naravno, za nas. Prava raja. :cool:
froh zu hören, dass :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2014, 13:22

Edin Džeko

Znam da će biti i onih koji su nezadovoljni, znam da će biti i onih koji će reći da smo mogli više i bolje, a znam i to da je na hiljade i hiljade ljudi ponosno na nas, ali nažalost, nismo uspjeli slaviti, iako smo dali sve od sebe.
Nakon (ne)prospavane noći, kod mene i mojih suigrača ostaje žal, jer smo dokazali da možemo, a na kraju smo nesretno poraženi sa 2:1.
Ipak, nekada te i sreća mora pomaziti, a mi je protiv Argentine jednostavno nismo imali - autogol, pa odbrana Romera, kod pokušaja Lulića, pa gol Messija...
I prije ovog meča smo znali da će nam Nigerija i Iran biti najbitnije utakmice, u pokušaju da prođemo dalje, a to se sada i potvrdilo.
I prije sam vjerovao da možemo dohvatiti drugi krug, a nakon Maracane, u to sam 100 posto siguran.
Možemo i hoćemo, jer ćemo dati sve od sebe da pokažemo kako nismo slučajno namučili jednog od najvećih favorita za osvajanje SP-a.
I da ne zaboravim - bio sam neopisivo ponosan i sretan što se naša himna prvi put začula na SP-u, baš kao i Vi, a radost su nam donijeli i naši rukometni Zmajevi, kojima ovim putem čestitam plasman na SP u Kataru: Bravo majstori, znamo da ste i vi uz nas!
A navijačima poručujem - Vjerujte u nas, jer vaša podrška nam je potrebnija nego ikada...

Vaš Edin Džeko!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 jun 2014, 13:23

Znam da će biti i onih koji su nezadovoljni, znam da će biti i onih koji će reći da smo mogli više i bolje, a znam i to da je na hiljade i hiljade ljudi ponosno na nas, ali nažalost, nismo uspjeli slaviti, iako smo dali sve od sebe.
Nakon (ne)prospavane noći, kod mene i mojih suigrača ostaje žal, jer smo dokazali da možemo, a na kraju smo nesretno poraženi sa 2:1.
Ipak, nekada te i sreća mora pomaziti, a mi je protiv Argentine jednostavno nismo imali - autogol, pa odbrana Romera, kod pokušaja Lulića, pa gol Messija...
I prije ovog meča smo znali da će nam Nigerija i Iran biti najbitnije utakmice, u pokušaju da prođemo dalje, a to se sada i potvrdilo.
I prije sam vjerovao da možemo dohvatiti drugi krug, a nakon Maracane, u to sam 100 posto siguran.
Možemo i hoćemo, jer ćemo dati sve od sebe da pokažemo kako nismo slučajno namučili jednog od najvećih favorita za osvajanje SP-a.
I da ne zaboravim - bio sam neopisivo ponosan i sretan što se naša himna prvi put začula na SP-u, baš kao i Vi, a radost su nam donijeli i naši rukometni Zmajevi, kojima ovim putem čestitam plasman na SP u Kataru: Bravo majstori, znamo da ste i vi uz nas!
A navijačima poručujem - Vjerujte u nas, jer vaša podrška nam je potrebnija nego ikada...
Vaš Edin Džeko!!!
Preduhitri me ovaj gore. :mrgreen:

Ja ću jedan dio izdvojit':

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 16 jun 2014, 13:29

Najbolji igrač ove rreprezentacije svih vremena. Dao sve od sebe sinoć, puno lopti zadržao, kombinovao dobro, falila mu je samo podrška saigrača i ta jedna situacija koju Cart napisa, malo više budnosti. Inače, njegov osmijeh nas čini sretnim i nastavi zmaje i izrešetaj ove ostale, tipovao sam da si prvi strijelac SP-a.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 jun 2014, 13:36

ZgemboAdislic je napisao/la:U glavnom smo dobro prosli i utakmica je zadovoljavajuce zavrsila.

Protiv Nigerije i Irana NEMA izvinjenja. 6 bodova ili nista!
nama će najvjerovatnije i 4 boda biti dovoljno ako Argentina odigra sve utak. do kraja ozbiljno ;)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 16 jun 2014, 22:50

ZOI84 je napisao/la:@Cepi1981 Nije istina, Amra je s tobom u sobi.
Jok kod mene ba ja sam ozenjen coj`k, a i kad nisam bio slabo sam se lozio na preko drinske polovnjace. Pape rastjeraj taj cirkus oko repke sviju ti, ne dozvoli da ti Dzeko niti bilo ko pravi probleme, odma sankcionisi, ti si boss.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 jun 2014, 00:07

Cepi1981 je napisao/la:
Jok kod mene ba ja sam ozenjen coj`k, a i kad nisam bio slabo sam se lozio na preko drinske polovnjace. Pape rastjeraj taj cirkus oko repke sviju ti, ne dozvoli da ti Dzeko niti bilo ko pravi probleme, odma sankcionisi, ti si boss.
Imas li informaciju gdje spava Vedina i Asmirova porodica

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jun 2014, 02:48

Zar neko moze biti toliko (ne znam kako da ga nazovem a da ne uvrijedim) pa da misli kako necija zena/djevojka na svjetskom prvenstvu spava s njim u sobi? Mislim, od igraca a ne navijaca.

Pa halo, stidite li se bar malo tih gluposti?

Odigramo ravnopravnu tekmu protiv Argentine i dodje neko sa ovakvim glupostima. Ja bi vam zabranio pristup internetu. Da nikako i nigdje ne mozete online. Ni facebook, ni forumi ni nista. Mozda bi vam ostavio samo da mozete citati sta drugi pisu/tipkaju. ALI MOZDA!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 17 jun 2014, 04:19

ZOI84 je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:
Imas li informaciju gdje spava Vedina i Asmirova porodica
Niam znao da je i Amra dio porodice. Nemam te informacije samo imam info da je ona uz njegove roditelje jedina koja je prisustvovala "zatvorenom" treningu. Budimo realni ako je lik guzio citavu noc dali mislite da ce biti spreman 100% za tekmu naredni dan? Sta mislite smiju li svabe u svoj kamp dovoditi zene i djevojke? To je razlika izmedju velikih i malih, disciplina rodjaci, disciplina.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 jun 2014, 06:23

Edine, od mene samo - Hvala ti.
Toliko.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2014, 08:44

imperator10 je napisao/la:Najbolji igrač ove rreprezentacije svih vremena. Dao sve od sebe sinoć, puno lopti zadržao, kombinovao dobro, falila mu je samo podrška saigrača i ta jedna situacija koju Cart napisa, malo više budnosti. Inače, njegov osmijeh nas čini sretnim i nastavi zmaje i izrešetaj ove ostale, tipovao sam da si prvi strijelac SP-a.
+1

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.