PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vidi vako FrantoBauzek
FK Željezničar
Premijer liga BiH X6
Kup BiH X5
Prva liga Jugoslavije X1
FK Sarajevo
Šampioni Premijer lige BiH:x2
2006/2007, 2014/2015
Osvajači kupa BiH: x5
1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Šampioni Prve Lige BiH:x1
1998/1999 1
Šampion Jugoslavije: x2
1966/1967, 1984/1985
Sfk Sarajevo
Prvaci BiH 13
Kup BiH 10
Superkup BiH 2
Slavija
Kup BiH
Olimpic
Kup BiH
Eto ovo da ja znam sa sigurnošću. Dakle fudbal u BiH Sarajevo vs Tuzla 50:0 (više sa Superkupovima) . Vi nikad niste igrali Superkup jebote a znaš što jer to igraju klubovi koji nešto osvoje. Pobjednici nečeg.
Ako brojimo individualne sportove ima u sarajevu još europskih prvaka sem Bosne kako ti brojiš stoni tenis jebote.
FK Željezničar
Premijer liga BiH X6
Kup BiH X5
Prva liga Jugoslavije X1
FK Sarajevo
2006/2007, 2014/2015
1998/1999 1
1966/1967, 1984/1985
Sfk Sarajevo
Prvaci BiH 13
Kup BiH 10
Superkup BiH 2
Slavija
Kup BiH
Olimpic
Kup BiH
Eto ovo da ja znam sa sigurnošću. Dakle fudbal u BiH Sarajevo vs Tuzla 50:0 (više sa Superkupovima) . Vi nikad niste igrali Superkup jebote a znaš što jer to igraju klubovi koji nešto osvoje. Pobjednici nečeg.
Ako brojimo individualne sportove ima u sarajevu još europskih prvaka sem Bosne kako ti brojiš stoni tenis jebote.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 nov 2016, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi vas kompleks a bas nema potrebe. Previse loseg je na ovoj temi, puno nesnosnog vrijedjanja sa svih strana bez ikakvih argumenata. I oni sto je bilo zajebancije nestala, a pratim podforum od pocetke i sve "velike" face su izgubile smisao za humor. Malo, malo politika, rat, Tuzla tone, Zenica smrdi,Grbavjca gori,Kosevo groblje,ovi ubice,ovi lopovi...
Rigoleto opra sa pastetom, sariel i franto ubse poredeci se sa sarajevom, virto izgubio identitet, moji stari se povukli i slabo pisu, jedino pastrmka uleti i kulturno sukne. Ovo ostalo sve na fazon "moj k*rac, veci od tvog".
Kao pubertetlije.
Ln
Rigoleto opra sa pastetom, sariel i franto ubse poredeci se sa sarajevom, virto izgubio identitet, moji stari se povukli i slabo pisu, jedino pastrmka uleti i kulturno sukne. Ovo ostalo sve na fazon "moj k*rac, veci od tvog".
Kao pubertetlije.
Ln
Football is a game about feelings and intelligence!
haj ne rise, ako ti se ne svidja razguli
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ljudi zajedno pljuju po nama, i bordo kradljivci pasteta i plavi narkomani. Ako nas Pastrmka i njegovi patuljci ovdje verbalno napadaju oni su tu.Ako ne pljuju zajedno sa njima onda u sluzbi smajli brigade.Ista stvar kada se krvimo sa krmacom. Mi napadamo plave narkomane, i pogodi ko se javi da ih brani? Bordo kradljivci pasteta, a i obrnuto je tako.avenija je napisao/la:Sarajlije ljubomorne na Tuzlake sto se lizu sa Mostarcima Televisia Presenta.
U nastavku gledajte lizanje plavog i bordo dijela Dalalabada.
I na kraju mi se kao lizemo sa nekim a samo se sa vama jos ozbiljno nismo zakacili na ovom forumu.
Duska ponovo pokazuje da je kralj spinovanja na ovom forumu.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pada savez
padaju pozajmice
pada kamata 7%
padaju sefovi klubova koji egzistiraju preko saveza
mozda i klubovi .....
Ciji navijaci brane ovakav savez i zasto ?
Ciji navijaci brane ovakav savez i zasto ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bosanski Crnogorac i ponosni Sandzaklija vrati se stadu koje ponosno vice da gospodaru i nastavi gdje si stao.Virtu4l je napisao/la:haj ne rise, ako ti se ne svidja razguli
Zadnja izmjena: Cheikh, dana/u 17 nov 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Reče lik koji dođe na temu PL prepucavanja da piše o moraluCheikh je napisao/la:Bosanski Crnogorac i ponosnk Sandzaklija vrati se stadu koje ponosno vice da gospodaru i nastavi gdje si stao.Virtu4l je napisao/la:haj ne rise, ako ti se ne svidja razguli

Jel to ni u Los Angelesu nemaju vode?elamalakia je napisao/la:jesi ti ono napisao na Slobodinom pdf-u Sarajevo je za Tuzlu Los AngelesNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Vidis da su se robovi arapa okomili samo na Tuzlu i Zenicu. Nekad i Mostar.
Nad tobom sunce najljepše sja
- elamalakia
- Kontakt:
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 17 nov 2016, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Rodjen je u Sarajevu.Cheikh je napisao/la:Bosanski Crnogorac i ponosni Sandzaklija vrati se stadu koje ponosno vice da gospodaru i nastavi gdje si stao.Virtu4l je napisao/la:haj ne rise, ako ti se ne svidja razguli
- FrantoBauzek
Ne bih sad da ti rasclanjujem ovo, jer mi je to dosadno. Aj sad pogledaj jos jednom sta si bio napisao, pa skontaj sam kakvu si glupost izvaliojurisicduska je napisao/la:Vidi vako FrantoBauzek
FK Željezničar
Premijer liga BiH X6
Kup BiH X5
Prva liga Jugoslavije X1
FK Sarajevo
2006/2007, 2014/2015
1998/1999 1
1966/1967, 1984/1985
Sfk Sarajevo
Prvaci BiH 13
Kup BiH 10
Superkup BiH 2
Slavija
Kup BiH
Olimpic
Kup BiH
FrantoBauzek je napisao/la:Teniski klub Sloboda je bio na tronu sve godine igranja tenisa u SR BiH, a dugo vremena imao, i dalje ima najdominantniju ulogu u tenisu BiH. Kada se organizovalo takmicenje na nivou Jugoslavije, dva puta su zavrsavali kao prvaci.jurisicduska je napisao/la:Šta uostalom jedan Tuzlak zna o sportu. Ja ne znam šta ćete vi na sportskom forumu, vi ste više za ove poljoprivredne, stočarstvo, ratrarstvo, pčelarstvo.
ZKK Jedinstvo bile prvakinje Evrope 1989. KK Sloboda Dita(trenutno ugasena) je prvi kosarkaski klub u BiH.
Tuzlak Mirza Delibasic najbolji bh igrac svih vremena, Tuzlanka Razija Mujanovic najbolja bh kosarkasica svih vremena.
Tuzlanka Svetlana Kitic proglasena najboljom rukometasicom svijeta svih vremena.
Ne bih plivanje i ostale sportove da spominjem, jer iako su daleko najjaci, nisu ti sportovi na tom nivou po svjetskom standardu.
I da, SD Sloboda je najvece sportsko drustvo u BiH. Ali sta zna jedan Tuzlak o sportu?
Pa ja bih rekao, da je Tuzlak/Tuzla pojam i sinonim za sport u BiH
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Makar nisam prosao skolu morala sa Grbavice, cak sa Grbavice je i dobra kakva je skola morala insana koji je 24/7 online, trudi se biti insajder, chata fb-om sa piletinom, izom i ostalim da mu bace koju info koliko je stolica prodano na istoku, a na drugom forumu ih blati.Virtu4l je napisao/la:Reče lik koji dođe na temu PL prepucavanja da piše o moraluCheikh je napisao/la:Bosanski Crnogorac i ponosnk Sandzaklija vrati se stadu koje ponosno vice da gospodaru i nastavi gdje si stao.Virtu4l je napisao/la:haj ne rise, ako ti se ne svidja razguli
Dzaba trud, dzaba sto drzite pekare i piljare po Sarajevu, nikad neces imati ono nesto Sarajevsko u sebi, po spiki ti se vidi pap.ak.
Koliki god dupelizci bili na onom forumu Misketu, na vrijeme su skontali koji si Shaban pa te se kutarisali.
Moral ne spominji, da nisam ga vidio na displeyu mog tel od strane korisnika @virtual, da se ne sazna jos vise koji si jazavac.
@ajzea, mnogo ovakvih je rodjeno u Sarajevu, NAZALOST!
Zadnja izmjena: Cheikh, dana/u 17 nov 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Necemo se pravdati hinjama i kvarnjacima, jer kad ih isprskas, jedino sto im ostaje je zadiranje u tudju privatnost.Thetraphak1921 je napisao/la: Rodjen je u Sarajevu.
I ja bi sutio da sam na tvom mjestu i okrenuo plocu, jazavac.Virtu4l je napisao/la:Necemo se pravdati hinjama i kvarnjacima, jer kad ih isprskas, jedino sto im ostaje je zadiranje u tudju privatnost.Thetraphak1921 je napisao/la: Rodjen je u Sarajevu.
on je sup.ak meraklijaCheikh je napisao/la:I ja bi sutio da sam na tvom mjestu i okrenuo plocu, jazavac.Virtu4l je napisao/la:Necemo se pravdati hinjama i kvarnjacima, jer kad ih isprskas, jedino sto im ostaje je zadiranje u tudju privatnost.Thetraphak1921 je napisao/la: Rodjen je u Sarajevu.
Šta si zapjenio klošaru, nije valjda da toliko boli ono prskanje od neki dan.
na forumu od misketovog malog vidjeli da je ovaj pakas meraklija i odmah ga pocerali. poceraj jogeeee
Jedan od onih sto bi prosirio cmarni kolutic za informaciju iz nekog tabora, nebitno jel iz Tuborga il' iz Megamiksa. Takve mi u Sarajevu ne zovemo Smekeri( zna se ko su smekeri) mi takve zovemo Dupe-uvlakac ili ti ga pizdolina.HausMan je napisao/la:
on je sup.ak meraklija
Pa bolan koga ces ti prskati, ti ne mozes isprskati ni kiflu sa soli kad ti tata kaze a kamo li sta vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.