FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
I da, sva moguća podrška za mog najboljeg jarana @peponju - cojka koji me je podržo kad drugi nisu, insana s kojim sam nekada jakim domuzarima handrio temu.
A sto se tiče ovog @gerda, ne zaslužuje ništa osim odgovor romiza zmaja : 'haloo, bićeš poparen'
A sto se tiče ovog @gerda, ne zaslužuje ništa osim odgovor romiza zmaja : 'haloo, bićeš poparen'
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jes ovdje tihnulo
Koliko dobro igramo svi su ostali bez teksta pa se sve manje piše na ovoj temi.
Idemo danas srušiti i taj Hannover. Očekujem još jednu maestralnu partiju letećeg holanđanina
Idemo danas srušiti i taj Hannover. Očekujem još jednu maestralnu partiju letećeg holanđanina
Aufstellung FCB / Line up:
Neuer (K) - Alonso, Dante, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Müller, Alaba, Badstuber |
Einwechselspieler: Reina - Benatia, Ribery, Lewandowski, Pizarro, Rode, Schweinsteiger.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nakon 3-4 utakmice sa normalnom formacijom pomisli to je to necemo vise mijenjat,kad ono opet 3 pozadi..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tri stopera i lazna devetka, das ist Pep! 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mi jednostavno ne mozemo s ovom taktikom 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Moze, samo ne zna Dante
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dante je opet posebno nadahnut. 
Bravo Pep, sad imamo jednog igraca vise.
- Centre forward
- Kontakt:
Bio sam ubijeđen da Alonso gađa ovaj slobodni. Ništa drugačije ne bi bilo da je Švajni bio izviđač.
Dante je amortizovan do bola. Dat mu šansu u nekim nebitnim utakmicama. Ev' zamijenjen je. Hajde Lewa riješi ovo.
Dante je amortizovan do bola. Dat mu šansu u nekim nebitnim utakmicama. Ev' zamijenjen je. Hajde Lewa riješi ovo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BavaracZenica
- Kontakt:
Poluvrijeme ne bas fina tekma, i dosadna pomalo ..domaci se brane pa se ceka neka kontra, i et uspjeli su postic gol, sto se tice formacije slazem se da se moze igrat ovako al Dante zaista nema mjesta u prvom timu.
Dobar je sa vremena na vrijeme znaci zna odigrat, i evo vec 3 godina u Bayernu, dao je mnogo klubu al ovo je njegov vrhunac, ima 31 godinu, mislim da bi trebao odigrato do kraja i naci drugi angazman a Bayern uz Boatenga, Benatiu , Badstubera mozda vratit Kirchoffa ili iz mladog poogona forsirat kakvog stopera
Moze se ljutit Dante koliko hoce, ali realno recimo Rafinha vise sad vrijedi Bayernu nego Dante, ne gledajuci druge tekme koje je Dante odigrao, u ovom sastavu i u ovakvoj situaciji mislim da on ne moze vise od ovog dat ...
Alonso maestralno, treba uvijek u ekipi imat ovakvog igraca koji iz nicega moze dat gol, sad se uz njega, Robbena, Riberya, Svajnija tu i Alaba istice.. znacii to je bitan segment.
Idemo pokusati pobjediti danas, ma da sam ja ocekivao jednu ovakvu utakmicu...
p.s ak slucajno bude X molim pojedince da previse ne bacaju pesimizam, znaci ekipa je ustelovana strasno, i jaki smo, al uvijek se moze desit kakav kiks ili IKS heheh
sretno
Dobar je sa vremena na vrijeme znaci zna odigrat, i evo vec 3 godina u Bayernu, dao je mnogo klubu al ovo je njegov vrhunac, ima 31 godinu, mislim da bi trebao odigrato do kraja i naci drugi angazman a Bayern uz Boatenga, Benatiu , Badstubera mozda vratit Kirchoffa ili iz mladog poogona forsirat kakvog stopera
Moze se ljutit Dante koliko hoce, ali realno recimo Rafinha vise sad vrijedi Bayernu nego Dante, ne gledajuci druge tekme koje je Dante odigrao, u ovom sastavu i u ovakvoj situaciji mislim da on ne moze vise od ovog dat ...
Alonso maestralno, treba uvijek u ekipi imat ovakvog igraca koji iz nicega moze dat gol, sad se uz njega, Robbena, Riberya, Svajnija tu i Alaba istice.. znacii to je bitan segment.
Idemo pokusati pobjediti danas, ma da sam ja ocekivao jednu ovakvu utakmicu...
p.s ak slucajno bude X molim pojedince da previse ne bacaju pesimizam, znaci ekipa je ustelovana strasno, i jaki smo, al uvijek se moze desit kakav kiks ili IKS heheh
FC Bayern !!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bravo Lewy, majstorski napadac
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kakav je majstor muller. Pravi onaj old school igrac. Puno trci,malo pegla loptu,inteligentan kad ga vidis reko bi ne zna hodati ali fantastican i nevjerovatno podcijenen.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- anelbavarac
- Kontakt:
Gol za titulu.
Bravo Thomas.
Ulazak Lewe okrenuo stvari u nasu korist.
Bravo Thomas.
Ulazak Lewe okrenuo stvari u nasu korist.
sekerbay je napisao/la:I da, sva moguća podrška za mog najboljeg jarana @peponju - cojka koji me je podržo kad drugi nisu, insana s kojim sam nekada jakim domuzarima handrio temu.
amidza pozdrav legendo ,kralju
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- BavaracZenica
- Kontakt:
Velike pohvale za Badstubera takodjer koji je fino odigrao, momak ima moj veliki respect radi raznih povreda iz kojih je on izasao jaci.. I nadam se da ce jos dugo braniti boje naseg Baye.
Sta reci za Robbena .. 100 pobjeda u Bundesligi
covjek znaci dozivio sa Bayernom 100 pobjeda u ligi samo
Strasno
Sta reci za Robbena .. 100 pobjeda u Bundesligi
Strasno
FC Bayern !!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nesto teza pobjeda danas. Drago mi je da je i Peponja konačno shvatio da nemogu igrati tri stopera pozadi jedino bi ono funkcionisalo sa Javijem između stopera to smo vidjeli prose sezone u finalu kupa. Proigrali smo nakon ulaska Lewe a posebno nakon ulaska Riberya. Njegova trenutna forma raduje vraca se stari Bilal.Badstuber pokazao ponovo koliko je odličan stoper. Dante moze pakovat kofere njegovo u Bayi je proslo.
Sad idemo izbaciti ukrajinsku nejac
Sad idemo izbaciti ukrajinsku nejac
Zanimljiva utakmica, uzbudljiva i na kraju su ovakve pobjede bitne.
Muller je jednostavno fantastičan izvođač penala, još jedan segment u kojem se dokazuje, sve više i više. Evo treću sezonu zaredom je naš sigurni izvođač sa bijele tačke. Mislim da je u tom periodu u svim takmičenjima samo jednom fulio...A i tu se pokazuje njegova odvažnost , hladnokrvnost i jednostavno ta petlja i sigurnost koja odlikuje velikog igrača.
Ribery i dalje pokazuje dobro formu, samo opet svoje živce ne može skroz primirit. Ja volim kada jedan igrač se malo na terenu i pogura, pokoška, zubi se moraju pokazat i to su igrači Bayerna pokazivali kroz historiju. Volim i Riberyja kada je tako borben, žestok, ali tu se mora biti pametan i treba malo znati i povući ručnu. Zamalo je Franck dobio crveni u kup utakmici tokom sedmice, a i danas je možda falila još jedna trunka. Mora tu malo pazit, biti pametniji...I kada se koškaš trebaš to pametno radit...
I ja sam mišljenja da je Dante na ljeto na izlaznim vratima. Množe mu se greške a Pep ga ne miriše...Ipak svi fanovi Bayerna trebaju znati šta je Dante do sada dao za klub i treba to cijeniti i poštovati. Ja se nadam iskreno da će on doći ove sezone i do dobrih partija i ne bi mi bilo mrsko da tu dalje i ostane, ali nekako su za tako nešto sve slabije šanse.
Ipak moram reči da je danas i Pep pokazao svoju lošiju stranu i onaj svoj loš stil. Naime, sve je ok ako izmijeniš igrača koji je napravio dvije dosta teške greške i djeluje zbunjeno na terenu, ali onda mu pri izlasku moraš uputiti par riječi, moraš mu malo neke stvari pojasniti, rukovati se s njim. Pep ga je samo ignorisao. Pomalo je to kukavički i to je jednostavno loš stil. Ali to je ona lošija strana Pepa. Mi često ovdje diskutujemo oko stvari vezanih za sistem i sl., što se vrti oko Pepa, ali u suštini su ovo negativne njegove strane. On kada neke igrače gotivi, onda ih gotivi i održava s njima dobre i pozitivne odnose, ali kada nekog igrača hoće da sreže, onda ga baš sreže i malo na hinjski način.
Odmah se mogu nadovezati i na tekst koji je kolega ceze čini mi se postavio, vezan za Mandžu. Ma i ono su izmišljotine, pa i Mandžo je bio poštovan u timu. Međutim, kada je pala odluka, da nikako Hrvat ne može s Pepom i da ga Pep ne može uklopiti u svoj sistem, počela je priča kako je Mario pravio probleme na treningu i sl. Ta priča je postala vruća pred finale kupa, iako do tada skoro niti jedna informacija u javnost nije procurila da Mandžukić pravi bilo kakve probleme unutar tima. Ali tada je trebalo imati razlog za njegovu prodaju. Pomalo je i uprava podržala tu priču, da bi se javnosti zamazale oči. Iako su u upravi svi gotivili Mandžukića. A i prvi Sammer sigurno nikad neće imati ništa protiv jednog takvog tipa igrača kakav je Mandžo....
Muller je jednostavno fantastičan izvođač penala, još jedan segment u kojem se dokazuje, sve više i više. Evo treću sezonu zaredom je naš sigurni izvođač sa bijele tačke. Mislim da je u tom periodu u svim takmičenjima samo jednom fulio...A i tu se pokazuje njegova odvažnost , hladnokrvnost i jednostavno ta petlja i sigurnost koja odlikuje velikog igrača.
Ribery i dalje pokazuje dobro formu, samo opet svoje živce ne može skroz primirit. Ja volim kada jedan igrač se malo na terenu i pogura, pokoška, zubi se moraju pokazat i to su igrači Bayerna pokazivali kroz historiju. Volim i Riberyja kada je tako borben, žestok, ali tu se mora biti pametan i treba malo znati i povući ručnu. Zamalo je Franck dobio crveni u kup utakmici tokom sedmice, a i danas je možda falila još jedna trunka. Mora tu malo pazit, biti pametniji...I kada se koškaš trebaš to pametno radit...
I ja sam mišljenja da je Dante na ljeto na izlaznim vratima. Množe mu se greške a Pep ga ne miriše...Ipak svi fanovi Bayerna trebaju znati šta je Dante do sada dao za klub i treba to cijeniti i poštovati. Ja se nadam iskreno da će on doći ove sezone i do dobrih partija i ne bi mi bilo mrsko da tu dalje i ostane, ali nekako su za tako nešto sve slabije šanse.
Ipak moram reči da je danas i Pep pokazao svoju lošiju stranu i onaj svoj loš stil. Naime, sve je ok ako izmijeniš igrača koji je napravio dvije dosta teške greške i djeluje zbunjeno na terenu, ali onda mu pri izlasku moraš uputiti par riječi, moraš mu malo neke stvari pojasniti, rukovati se s njim. Pep ga je samo ignorisao. Pomalo je to kukavički i to je jednostavno loš stil. Ali to je ona lošija strana Pepa. Mi često ovdje diskutujemo oko stvari vezanih za sistem i sl., što se vrti oko Pepa, ali u suštini su ovo negativne njegove strane. On kada neke igrače gotivi, onda ih gotivi i održava s njima dobre i pozitivne odnose, ali kada nekog igrača hoće da sreže, onda ga baš sreže i malo na hinjski način.
Odmah se mogu nadovezati i na tekst koji je kolega ceze čini mi se postavio, vezan za Mandžu. Ma i ono su izmišljotine, pa i Mandžo je bio poštovan u timu. Međutim, kada je pala odluka, da nikako Hrvat ne može s Pepom i da ga Pep ne može uklopiti u svoj sistem, počela je priča kako je Mario pravio probleme na treningu i sl. Ta priča je postala vruća pred finale kupa, iako do tada skoro niti jedna informacija u javnost nije procurila da Mandžukić pravi bilo kakve probleme unutar tima. Ali tada je trebalo imati razlog za njegovu prodaju. Pomalo je i uprava podržala tu priču, da bi se javnosti zamazale oči. Iako su u upravi svi gotivili Mandžukića. A i prvi Sammer sigurno nikad neće imati ništa protiv jednog takvog tipa igrača kakav je Mandžo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
vic stoljeca.Centre forward je napisao/la:Ništa drugačije ne bi bilo da je Švajni bio izviđač
slazem se.PEP je napisao/la:grehota bi bilo da diramo nejac kad se bore za opstanak
ps.
omere, javi se, necemo ti nish...
müller dominira
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Tekma od koje nisam ni očekivao nešto veliko, neki spektakl, nešto što bi se prepričavalo...
Zadatak uspješno obavljen - ostaje samo klimati glavom.
Ili
Evo malo na brzinu bez puno razmišljanja i bez pretjeranog pametovanja.
Dante trči kao osunećen. Gdje li mu je ona kesica/džep da mu bacimo koju...
Bernat - fali li kome Contento
Badstuber, jao kako je teško gledati kako se ovaj lik kreće, postavlja. Mnogi vjeruju u njega i ja ih podržavam, ali on nema kvalitet za Bayern. Barem za ovaj današnji koji misli stalno biti u vrhu.
Rafinja - ah o njemu se već sve zna.
---------------
Ostali igrači koji nisu na nivou (Gotze, Lewa, Benatia, Alaba, pa i Veliki Mu) su rezultat lošeg vođenja kluba od strane trenera.
Vječite klase tipa Neuer, Ribery, Robben će uvijek pokazati šta znaju. Svjetski prvaci i prekaljeni internacionalci Lahm i Švajni moraju strepiti za svoju poziciju. Bar za onu gdje najviše mogu pokazati.
Ova ekipa razvaljuje doslovce svakog protivnika koji joj naiđe na put i pritom ne mora imati sve igrače u punoj spremi.
Dugo vremena se nije desilo da barem polovica ekipe bude na visokom nivou, a možete zamisliti šta bi to bilo i kako bi izgledalo da se to ustali, da trener pogodi formaciju i taktiku i da budu svi na nekom očekivanom nivou.
Izgleda da smo tolika klasa, pa da nas pojedinac ili dva trenutno stalno guraju. Dokle i kako, pokazaće naredni cajt.

alles palleti
Zadatak uspješno obavljen - ostaje samo klimati glavom.
Ili
Evo malo na brzinu bez puno razmišljanja i bez pretjeranog pametovanja.
Dante trči kao osunećen. Gdje li mu je ona kesica/džep da mu bacimo koju...
Bernat - fali li kome Contento
Badstuber, jao kako je teško gledati kako se ovaj lik kreće, postavlja. Mnogi vjeruju u njega i ja ih podržavam, ali on nema kvalitet za Bayern. Barem za ovaj današnji koji misli stalno biti u vrhu.
Rafinja - ah o njemu se već sve zna.
---------------
Ostali igrači koji nisu na nivou (Gotze, Lewa, Benatia, Alaba, pa i Veliki Mu) su rezultat lošeg vođenja kluba od strane trenera.
Vječite klase tipa Neuer, Ribery, Robben će uvijek pokazati šta znaju. Svjetski prvaci i prekaljeni internacionalci Lahm i Švajni moraju strepiti za svoju poziciju. Bar za onu gdje najviše mogu pokazati.
Ova ekipa razvaljuje doslovce svakog protivnika koji joj naiđe na put i pritom ne mora imati sve igrače u punoj spremi.
Dugo vremena se nije desilo da barem polovica ekipe bude na visokom nivou, a možete zamisliti šta bi to bilo i kako bi izgledalo da se to ustali, da trener pogodi formaciju i taktiku i da budu svi na nekom očekivanom nivou.
Izgleda da smo tolika klasa, pa da nas pojedinac ili dva trenutno stalno guraju. Dokle i kako, pokazaće naredni cajt.
Biće tebi vic, ov ti je sljedeći avatar:sekerbay je napisao/la: vic stoljeca.
alles palleti
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.