FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 07 mar 2015, 07:28

I da, sva moguća podrška za mog najboljeg jarana @peponju - cojka koji me je podržo kad drugi nisu, insana s kojim sam nekada jakim domuzarima handrio temu.
A sto se tiče ovog @gerda, ne zaslužuje ništa osim odgovor romiza zmaja : 'haloo, bićeš poparen'
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 mar 2015, 13:15

Jes ovdje tihnulo :mrgreen: Koliko dobro igramo svi su ostali bez teksta pa se sve manje piše na ovoj temi.

Idemo danas srušiti i taj Hannover. Očekujem još jednu maestralnu partiju letećeg holanđanina :zviz:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 mar 2015, 14:40

Aufstellung FCB / Line up:
Neuer (K) - Alonso, Dante, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Müller, Alaba, Badstuber |

Einwechselspieler: Reina - Benatia, Ribery, Lewandowski, Pizarro, Rode, Schweinsteiger.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 07 mar 2015, 14:45

Nakon 3-4 utakmice sa normalnom formacijom pomisli to je to necemo vise mijenjat,kad ono opet 3 pozadi..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 mar 2015, 14:54

Tri stopera i lazna devetka, das ist Pep! :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 07 mar 2015, 15:58

mi jednostavno ne mozemo s ovom taktikom :facepalm:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 mar 2015, 15:59

Moze, samo ne zna Dante

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 07 mar 2015, 15:59

Dante je opet posebno nadahnut. :crazy:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 mar 2015, 16:04

Bravo Pep, sad imamo jednog igraca vise.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 mar 2015, 16:04

Bio sam ubijeđen da Alonso gađa ovaj slobodni. Ništa drugačije ne bi bilo da je Švajni bio izviđač. :mrgreen:

Dante je amortizovan do bola. Dat mu šansu u nekim nebitnim utakmicama. Ev' zamijenjen je. Hajde Lewa riješi ovo. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 mar 2015, 16:28

Poluvrijeme ne bas fina tekma, i dosadna pomalo ..domaci se brane pa se ceka neka kontra, i et uspjeli su postic gol, sto se tice formacije slazem se da se moze igrat ovako al Dante zaista nema mjesta u prvom timu.

Dobar je sa vremena na vrijeme znaci zna odigrat, i evo vec 3 godina u Bayernu, dao je mnogo klubu al ovo je njegov vrhunac, ima 31 godinu, mislim da bi trebao odigrato do kraja i naci drugi angazman a Bayern uz Boatenga, Benatiu , Badstubera mozda vratit Kirchoffa ili iz mladog poogona forsirat kakvog stopera :)

Moze se ljutit Dante koliko hoce, ali realno recimo Rafinha vise sad vrijedi Bayernu nego Dante, ne gledajuci druge tekme koje je Dante odigrao, u ovom sastavu i u ovakvoj situaciji mislim da on ne moze vise od ovog dat ...

Alonso maestralno, treba uvijek u ekipi imat ovakvog igraca koji iz nicega moze dat gol, sad se uz njega, Robbena, Riberya, Svajnija tu i Alaba istice.. znacii to je bitan segment.

Idemo pokusati pobjediti danas, ma da sam ja ocekivao jednu ovakvu utakmicu... :kafa:

p.s ak slucajno bude X molim pojedince da previse ne bacaju pesimizam, znaci ekipa je ustelovana strasno, i jaki smo, al uvijek se moze desit kakav kiks ili IKS heheh :D sretno
FC Bayern !!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 mar 2015, 16:49

Bravo Lewy, majstorski napadac

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 07 mar 2015, 17:02

Kakav je majstor muller. Pravi onaj old school igrac. Puno trci,malo pegla loptu,inteligentan kad ga vidis reko bi ne zna hodati ali fantastican i nevjerovatno podcijenen.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 mar 2015, 17:04

Gol za titulu. :kafa:
Bravo Thomas.
Ulazak Lewe okrenuo stvari u nasu korist. :cool:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 mar 2015, 17:41

sekerbay je napisao/la:I da, sva moguća podrška za mog najboljeg jarana @peponju - cojka koji me je podržo kad drugi nisu, insana s kojim sam nekada jakim domuzarima handrio temu.
A sto se tiče ovog @gerda, ne zaslužuje ništa osim odgovor romiza zmaja : 'haloo, bićeš poparen'

amidza pozdrav legendo ,kralju :kralj: ovog Pdf ,ma domuzarai su odavno prevazidjeni :mrgreen: ali ostavilo sta sta jos udepu ako zatreba :mrgreen: ,inferiorni su ,grehota bi bilo da diramo nejac kad se bore za opstanak :mrgreen: .Pozz ,zivio :cool: :kralj:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 mar 2015, 18:07

Velike pohvale za Badstubera takodjer koji je fino odigrao, momak ima moj veliki respect radi raznih povreda iz kojih je on izasao jaci.. I nadam se da ce jos dugo braniti boje naseg Baye.

Sta reci za Robbena .. 100 pobjeda u Bundesligi :) covjek znaci dozivio sa Bayernom 100 pobjeda u ligi samo :)

Strasno :wtf:
FC Bayern !!!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 mar 2015, 18:36

Nesto teza pobjeda danas. Drago mi je da je i Peponja konačno shvatio da nemogu igrati tri stopera pozadi jedino bi ono funkcionisalo sa Javijem između stopera to smo vidjeli prose sezone u finalu kupa. Proigrali smo nakon ulaska Lewe a posebno nakon ulaska Riberya. Njegova trenutna forma raduje vraca se stari Bilal.Badstuber pokazao ponovo koliko je odličan stoper. Dante moze pakovat kofere njegovo u Bayi je proslo.
Sad idemo izbaciti ukrajinsku nejac :zviz:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 mar 2015, 19:15

Zanimljiva utakmica, uzbudljiva i na kraju su ovakve pobjede bitne.

Muller je jednostavno fantastičan izvođač penala, još jedan segment u kojem se dokazuje, sve više i više. Evo treću sezonu zaredom je naš sigurni izvođač sa bijele tačke. Mislim da je u tom periodu u svim takmičenjima samo jednom fulio...A i tu se pokazuje njegova odvažnost , hladnokrvnost i jednostavno ta petlja i sigurnost koja odlikuje velikog igrača.

Ribery i dalje pokazuje dobro formu, samo opet svoje živce ne može skroz primirit. Ja volim kada jedan igrač se malo na terenu i pogura, pokoška, zubi se moraju pokazat i to su igrači Bayerna pokazivali kroz historiju. Volim i Riberyja kada je tako borben, žestok, ali tu se mora biti pametan i treba malo znati i povući ručnu. Zamalo je Franck dobio crveni u kup utakmici tokom sedmice, a i danas je možda falila još jedna trunka. Mora tu malo pazit, biti pametniji...I kada se koškaš trebaš to pametno radit... ;)

I ja sam mišljenja da je Dante na ljeto na izlaznim vratima. Množe mu se greške a Pep ga ne miriše...Ipak svi fanovi Bayerna trebaju znati šta je Dante do sada dao za klub i treba to cijeniti i poštovati. Ja se nadam iskreno da će on doći ove sezone i do dobrih partija i ne bi mi bilo mrsko da tu dalje i ostane, ali nekako su za tako nešto sve slabije šanse.
Ipak moram reči da je danas i Pep pokazao svoju lošiju stranu i onaj svoj loš stil. Naime, sve je ok ako izmijeniš igrača koji je napravio dvije dosta teške greške i djeluje zbunjeno na terenu, ali onda mu pri izlasku moraš uputiti par riječi, moraš mu malo neke stvari pojasniti, rukovati se s njim. Pep ga je samo ignorisao. Pomalo je to kukavički i to je jednostavno loš stil. Ali to je ona lošija strana Pepa. Mi često ovdje diskutujemo oko stvari vezanih za sistem i sl., što se vrti oko Pepa, ali u suštini su ovo negativne njegove strane. On kada neke igrače gotivi, onda ih gotivi i održava s njima dobre i pozitivne odnose, ali kada nekog igrača hoće da sreže, onda ga baš sreže i malo na hinjski način.

Odmah se mogu nadovezati i na tekst koji je kolega ceze čini mi se postavio, vezan za Mandžu. Ma i ono su izmišljotine, pa i Mandžo je bio poštovan u timu. Međutim, kada je pala odluka, da nikako Hrvat ne može s Pepom i da ga Pep ne može uklopiti u svoj sistem, počela je priča kako je Mario pravio probleme na treningu i sl. Ta priča je postala vruća pred finale kupa, iako do tada skoro niti jedna informacija u javnost nije procurila da Mandžukić pravi bilo kakve probleme unutar tima. Ali tada je trebalo imati razlog za njegovu prodaju. Pomalo je i uprava podržala tu priču, da bi se javnosti zamazale oči. Iako su u upravi svi gotivili Mandžukića. A i prvi Sammer sigurno nikad neće imati ništa protiv jednog takvog tipa igrača kakav je Mandžo.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 07 mar 2015, 19:48

Centre forward je napisao/la:Ništa drugačije ne bi bilo da je Švajni bio izviđač
vic stoljeca.
PEP je napisao/la:grehota bi bilo da diramo nejac kad se bore za opstanak
slazem se.

ps.
omere, javi se, necemo ti nish... :mrgreen:

müller dominira :cool:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2015, 21:08

Tekma od koje nisam ni očekivao nešto veliko, neki spektakl, nešto što bi se prepričavalo... :mrgreen:
Zadatak uspješno obavljen - ostaje samo klimati glavom.

Ili :shock:

Evo malo na brzinu bez puno razmišljanja i bez pretjeranog pametovanja.

Dante trči kao osunećen. Gdje li mu je ona kesica/džep da mu bacimo koju...
Bernat - fali li kome Contento
Badstuber, jao kako je teško gledati kako se ovaj lik kreće, postavlja. Mnogi vjeruju u njega i ja ih podržavam, ali on nema kvalitet za Bayern. Barem za ovaj današnji koji misli stalno biti u vrhu.
Rafinja - ah o njemu se već sve zna.
---------------

Ostali igrači koji nisu na nivou (Gotze, Lewa, Benatia, Alaba, pa i Veliki Mu) su rezultat lošeg vođenja kluba od strane trenera.

Vječite klase tipa Neuer, Ribery, Robben će uvijek pokazati šta znaju. Svjetski prvaci i prekaljeni internacionalci Lahm i Švajni moraju strepiti za svoju poziciju. Bar za onu gdje najviše mogu pokazati.

Ova ekipa razvaljuje doslovce svakog protivnika koji joj naiđe na put i pritom ne mora imati sve igrače u punoj spremi.
Dugo vremena se nije desilo da barem polovica ekipe bude na visokom nivou, a možete zamisliti šta bi to bilo i kako bi izgledalo da se to ustali, da trener pogodi formaciju i taktiku i da budu svi na nekom očekivanom nivou.

Izgleda da smo tolika klasa, pa da nas pojedinac ili dva trenutno stalno guraju. Dokle i kako, pokazaće naredni cajt.
sekerbay je napisao/la: vic stoljeca.
Biće tebi vic, ov ti je sljedeći avatar:
slika

alles palleti :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []