Naprotiv u ovom dijelu sezone i na ovoj podlozi Tim je odličan žrijeb. Prilika da se skine veliki skalp.bhsport je napisao/la:A jest Mirza kurate srece cudo jedno. Cuj Thiem.
Damir mora proci dalje, pa do kada vidjet cemo.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Imam neki predosjecaj da obojica ispadaju. Nadam se da ce bar Damir pokazati svoju najbolju igru i da ce poraziti svog velikog jarana, a Mirza svakako 98% gubi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pozdrav za Vas dvojicu od Samo(zdravlje),malo naruseno.Bit ce tezak mec za Damira.Duci moze biti nezgodan,ako bude na visokom nivou(da li podloga vise odgovara Damiru).Mirza takodje moze biti nezgodan po Austrijanca,ako bude na nivou igre protiv Djokovica.Hocemo li sva trojica u glas "babino,javi se ,javi se...".Pozdrav momci.taremuha je napisao/la:Gdje si to vidio? Mozda nesto i ovi sa srpskog eurosporta urade da prenose Lajovica i Dzumhura ipak igra njihov igrac. Hajmo raja budite se! Danas igraju sinovi bosanskiforgempp je napisao/la:Basic je u programu za prenos na ES1, mozda bude u fullu, mozda ne.![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Imam neke dojave hahahah. Tacnije program za oba Eurosporta ako ne bude promjena. Dzumhur nece biti sigurno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
samozdravlje...cuvaj bolan zdravlje i manje gledaj ova dva ljepotana..ja sam nocas lagano uz dzeku a ova dvojica 99% lete kuci a turnir nije cestito ni poceo:-)
samo, kad bi bilo srece pa moj mirzet letio narednih 5 godina u prvom kolu svih slamova...mada me strah da danas plese jedan od zadnjih plesova:-)
hajde decki, razocarajte me u prognozi, obojica:-)
samo, kad bi bilo srece pa moj mirzet letio narednih 5 godina u prvom kolu svih slamova...mada me strah da danas plese jedan od zadnjih plesova:-)
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Što? Pa treba čekati samo da se Tim samoubije ko što zna i ko što radi čim prođe sezona šljakekobe24 je napisao/la:Imam neki predosjecaj da obojica ispadaju. Nadam se da ce bar Damir pokazati svoju najbolju igru i da ce poraziti svog velikog jarana, a Mirza svakako 98% gubi.
Kapije moćne na putu nek stoje,
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mens cini da ce oba proci ,sta je sa dublom.Buraz Ti si meni interesantan za kraj ove hevte,u grad ti dolazi 6/7 mladica Akademiju zavrsili ,a nisu bas u tenisu.Ako mislis da ti vjerujem da neces gledati Mirzeta,onda me smatras naivnim.Bogami sam bio hasta 3/4 dana,ide nabolje,da Mirzet prodje i ja bih lakse ozdravio.babino je napisao/la:samozdravlje...cuvaj bolan zdravlje i manje gledaj ova dva ljepotana..ja sam nocas lagano uz dzeku a ova dvojica 99% lete kuci a turnir nije cestito ni poceo:-)
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Igraju damir i mirza u dublu.u prvom kolu igraju protiv nišioke i mekdonalda.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
HvalaSantiCazorla08 je napisao/la:Igraju damir i mirza u dublu.u prvom kolu igraju protiv nišioke i mekdonalda.
Ma vjerovatno ne pratis Mirzu, pa ne znas sta se od njega moze ocekivati.LAZARUS2000 je napisao/la:Što? Pa treba čekati samo da se Tim samoubije ko što zna i ko što radi čim prođe sezona šljakekobe24 je napisao/la:Imam neki predosjecaj da obojica ispadaju. Nadam se da ce bar Damir pokazati svoju najbolju igru i da ce poraziti svog velikog jarana, a Mirza svakako 98% gubi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Braco mozel neko napisati raspored prije mirze i damira na njihovim terenima sa znam da se organizujem
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- plavalokomotiva
- Kontakt:
@Cazorla je napisao gore iznad malo, prema rezultatima damir ne pocinje prije 8 a mirza ne prije 10esprit24 je napisao/la:Braco mozel neko napisati raspored prije mirze i damira na njihovim terenima sa znam da se organizujem
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
Samozdravlje
- Kontakt:
WOMEN'S SINGLES - ROUND 1esprit24 je napisao/la:Braco mozel neko napisati raspored prije mirze i damira na njihovim terenima sa znam da se organizujem
K. Nara (JPN)vs.E. Mertens (BEL) [15]
In Progress
MEN'S SINGLES - ROUND 1
M. Zverev (GER)vs.T. Fritz (USA)
WOMEN'S SINGLES - ROUND 1
J. Goerges (GER) [9]vs.A. Kalinskaya (RUS)
MEN'S SINGLES - ROUND 1
D. Thiem (AUT) [9]vs.M. Basic (BIH)
WOMEN'S SINGLES - ROUND 1 6-3 | 6-3
V. Lapko (BLR)def.K. Bondarenko (UKR)
Completed
WOMEN'S SINGLES - ROUND 1
H. Watson (GBR)vs.E. Makarova (RUS)
MEN'S SINGLES - ROUND 1
D. Lajovic (SRB)vs.D. Dzumhur (BIH) [24]
MEN'S SINGLES - ROUND 1
V. Pospisil (CAN)vs.L. Lacko (SVK)
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ima li Džumhura na nekom od ES kanala?
Pomjeren je na 21:15, u programu ga nema, alli vidjećemo kada poćnegigglessmoke je napisao/la:Ima li Džumhura na nekom od ES kanala?
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 27 avg 2018, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Eurosport 360 prenosi 10 kanala US Open. Valjda bude na nekom.
Nešto nisam optimističan oko Damira, od Wimbledona mi djeluje nekako nezainteresovano 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zavrsila Makarova , babino idemo po prvu od dvije pobjede veceras.

Link za Damira?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.