PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sve si ti rekao sa ovim siso malena ubuđala. Javi mi utiske svoje porodice a pogotovo ženskih članova kada se u dogledno vrijeme susretnu sa gospodom njihovog kalibra i simpatizerima istih. Uživaću u ispovijesti.fukaratz je napisao/la: Rekoh ja davno nema vise sarajevske goapode tipa Vojislav, Momcilo, Radovan sad nekakva mraka gradom vlada![]()
Fakat cyber paćenika poput tebe izbjegavam citirati, ali mi se evo nažalost omakne, jer svaki put kada te neko citira tebi se diže tvoj maleni polni organ i pišeš enormno velike količine gluposti zato što razmišljaš samo tom manjom obrezanom glavom, ova na ramenima vjerovatno ni za šišanja nije.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Thetraphak1921 je napisao/la:Mi, koji sa ponosom nosimo koeficijent dva i kao daleko vaznija klasa drustva u odnosu na vas robove iz TKa, uvijek smo zrtvovali takve poput tebe jer nam se moglo, a tek onda stupali na scenu i tvoje cetnike tjerali tamo odakle su i dosli.fukaratz je napisao/la:Opet kvazi-sarajlije kosmopolite glume a do 95-e tate im po sandžačkim pecinama hijeroglife crtali! Rekoh ja davno nema vise sarajevske goapode tipa Vojislav, Momcilo, Radovan sad nekakva mraka gradom vladakad je to gladno i zedno pa ko ofucali vukovi gradom lunjaju. zimi promrzli i bijesni, ljeti prljavi i bijesni ali neka i oni su nekakva vrsta sandžačko-fočanskog homo sapiensa
Vi tjerali?
I sta je bil0 kad si se probudio?
I onda mi lazemo kad kazemo sve potomci sandjaklija i crnogoraca...pokoji focak i rogaticanin s.privremenom adresom prezivljavanja na ilidji ilijasu i hadjicima.Cheikh je napisao/la:Bosanski Crnogorac i ponosni Sandzaklija vrati se stadu koje ponosno vice da gospodaru i nastavi gdje si stao.Virtu4l je napisao/la:haj ne rise, ako ti se ne svidja razguli
Kaje metropola
Vama je amazon najbolji penicilin.Incognito87 je napisao/la:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro jutro minderasi.... Morel se mudrovat... De koju pametnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Dobro jutro dragi sugrađani, nadam se da ćete i vi na poseban način obilježiti ovaj dan.. nek vam je sretna 25ta

Prvi i jedini mostarski šampion
- TobeYarabi
- Kontakt:
HALAL OLSUNpredmetmrznje je napisao/la:Dobro jutro dragi sugrađani, nadam se da ćete i vi na poseban način obilježiti ovaj dan.. nek vam je sretna 25ta

- TobeYarabi
- Kontakt:
ti si dragoje, potomak ilije zmaja, i boli te tuki sta drugi pisu o tvojoj lozi. budi ponosan na svoga tatu-zmajaSariel je napisao/la: I onda mi lazemo kad kazemo sve potomci sandjaklija i crnogoraca...pokoji focak i rogaticanin s.privremenom adresom prezivljavanja na ilidji ilijasu i hadjicima.
![]()
Kaje metropola
http://www.kurir.rs/stars/rob-monstruma ... ak-1789637
- brkatasomina
- Kontakt:
Pridružujem se čestitkama.predmetmrznje je napisao/la:Dobro jutro dragi sugrađani, nadam se da ćete i vi na poseban način obilježiti ovaj dan.. nek vam je sretna 25ta
Bit će opet
Zadnja izmjena: brkatasomina, dana/u 17 nov 2016, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
-
narodniheroj
- Kontakt:
E vidi mu ilidje i hadjica
otac ga nepismeni ...

narodniheroj je napisao/la:E vidi mu ilidje i hadjica![]()
otac ga nepismeni ...
![]()
vas covjek moze prcat danima a da i ne skontate
sta je sad umjesto slika linkovi?TobeYarabi je napisao/la:ti si dragoje, potomak ilije zmaja, i boli te tuki sta drugi pisu o tvojoj lozi. budi ponosan na svoga tatu-zmajaSariel je napisao/la: I onda mi lazemo kad kazemo sve potomci sandjaklija i crnogoraca...pokoji focak i rogaticanin s.privremenom adresom prezivljavanja na ilidji ilijasu i hadjicima.
![]()
Kaje metropola![]()
http://www.kurir.rs/stars/rob-monstruma ... ak-1789637
napredujes, jos malo pa ko majmunce.devolucija na djelu.
- FrantoBauzek
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 17 nov 2016, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Glupane glupifukaratz je napisao/la:Opet kvazi-sarajlije kosmopolite glume a do 95-e tate im po sandžačkim pecinama hijeroglife crtali! Rekoh ja davno nema vise sarajevske goapode tipa Vojislav, Momcilo, Radovan sad nekakva mraka gradom vladakad je to gladno i zedno pa ko ofucali vukovi gradom lunjaju. zimi promrzli i bijesni, ljeti prljavi i bijesni ali neka i oni su nekakva vrsta sandžačko-fočanskog homo sapiensa

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
vrijeme je da se spusti lopta na zemlju.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kakvi ste vi debili, bog vas ****
Evo vam nesto lijepo, idioti.
Evo vam nesto lijepo, idioti.
Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji veliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegovom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idiote glupi
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 17 nov 2016, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
klošaru, mars je bio 42.ge.shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji je postavio ovo za gospodu a ta ista gospoda je napravila po jednu Kapiju najmanje haman u svakom gradu. Mrš idioti glupi
vidi se da ti je dedo bio kolaborator
I Franto džaba edituješ postove za velike srpske građane i zamjenu rokenrola ilahijama i kasidama. Stidi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.