FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 07 mar 2015, 21:16

effe, pošteno nema šta. ;)

siutna buranija i genetsko mekinje su svakako nikovi koji pripadaju jako bogatoj kolekciji nikog drugog do sekerbaya.
Majka mu stara zar mislite da neko drugi može imati takav um osim njegove malenkosti. :?

Ja kažem da nema šanse, pa vi sami prosudite.
BavaracZenica je napisao/la:znaci ekipa je rastelovana strasno
Kolega molimo da se suzdržite makar nakon pobjede, polako možda bude i vremena da tako pričaš, a nadamo se da ti neće dati povoda. :!:

Ribery je u formi, puno značaja za našu igru, dok je Gotze toplo-hladno, više hladno, dosad nije opravdao uložene novce niti platu, ali mlad je, sigurni smo da će za 2-3 godine biti naš ključni igrač.

Lewa je krampetina, ono vidjelo napadača nije, eh da je Gomo i sad tu, bilo bi veselo jako, Gomo svima rado zabija.

Dante je bivši, i ovog igrača se Pep neljudski riješio, hinjavo, on se ne zna pošteno sa čovjekom rastati,
a Dante je puno značio, i previše da bi se ovaj prema njemu ovako ponašao.

Siguran sam da Dante nije postao slabiji igrač, nego je to zbog manjka samopuzdanja i zbog toga što nema podršku trenera.

Danas ništa spektakularno, čista rutina.

ps:geronimo tako treba, olakšaj si dušu. :)

Znamo da Holgera nikad nisi volio, lik je beton.
Rafinha, boljeg za rezervu naći ne možemo, ili misliš da postoji bolji? :?
Bernat, ovo je rijetka loša partija, ali kad pitaš, ne, ne fali nam Kontento.
Dante je svakao bivši i jedina stavka u ovoj grupi što stoji.

Ostalo klimam glavom :mrgreen: , svi znamo da je ovoj ekipi nebo granica, na Pepu je da postavi formaciju koju svi hoćemo i zime nema, ali problem je što neće i može nas ponovo lako zayebati, a složićemo se da je velika šteta ako ovi ljudi još jednu klempu ne osvoje. ;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 mar 2015, 22:48

slika
Ove sezone su nasi navijaci imali koreografije na sljedecim tekmama:Schalke,Hertha,Mainz(pyro show),Wolfsburg,Stuttgart,Koln(jedina na Allianzu),Münster,Roma i sad Hannover.Not Bad :kafa:

Sto se tice tekme,tipicna rutinska pobjeda.Nakon nekoliko slabijih izdanja Müller se vratio u stilu.Badstuber je također odigrao odlicno.Idemo dalje.Sljedeca zrtva Sahtar.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 mar 2015, 23:17

Klare mislio sam napisat nastelovana .. ne rastelovana haha nidje veze :) nema mjesta negativi ni slicnim komentarima, zaista mozemo mnogo toga ove sezone.

Samo da u glavama budemo na nivou :) Sad protiv ukrajinaca i trebamo uci dobro u utakmicu, nadam se ranom golu, da igramo lakse. :thumbup:
FC Bayern !!!!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2015, 23:21

Holger Badstuber je stijena,gromada planina. Inače i Bayern i Njemačka su imali sjajne štopere zadnje dvije godine al s ovim momkom :shock: beton
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2015, 00:44

Propustim jedno poluvrijeme za citavu sezonu i to ono drugo jucerasnje a u istom tom poluvremenu igrac kojeg sam u zadnje vrijeme najvise kritikovao pogodi dva puta i Bayernu donese novi trijumf.
Da se samo zna da sam ja njega najavio nakon kupa i da sam rekao da je u toj utakmici pokazao kako izgleda pravi Muller a on je jucer samo to pretvorio u djelo.
Ne preostaje mi nista drugo nego da mu se naklonim, napokon, nakon duze vremena. :tokralju:

Moram napomenuti da me Alaba u posljednje vrijeme naprosto odusevljava. Taj covjek je fantastican nakon one povrede no svakako treba reci da je i prije iste bio odlican ali ne i toj mjeri kao u posljednjih nekoliko utakmica.

Ova ekipa je zrela za jos jedan triple! :cool:

PS: molio bih nekog da mi postavi onu stranicu sa snimcima svih utakmica s obzirom da ne mogu da se sjetim naziv iste jer zarko zelim da pogledam to propusteno drugo poluvrijeme. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 08 mar 2015, 00:52

http://livetv.sx/en/showvideo/237142_hanover_bayern/" onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2015, 16:53

slika
Auch der Bayern soll Interesse an Jungstar Paul Pogba von Juventus Turin haben. Dies sagt Pogbas Berater Mino Raiola der italienischen Zeitung "Tuttosport"

Što mu Raiola diže cijenu. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2015, 18:16

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 08 mar 2015, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 mar 2015, 18:16

Dobili smo Leverkuzen u kupu, gostujemo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 mar 2015, 18:17

Kad se igra ta tekma ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2015, 18:21

Uh, tezak mec i to vrlo tezak ali i vjerujem pravo zanimljiv.
No, svakako da ja ocekujem nas prolaz jer ipak imamo puno kvalitetniju ekipu i siri roster jer Lever ce Lever vrlo tesko pratiti tempo igranja na tri fronta jos pogotovo ako nastave igranje u LP-a.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 mar 2015, 18:22

Centre forward je napisao/la:Kad se igra ta tekma ?
Cini mi se prva trecina u aprilu, ne znam tacno.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 mar 2015, 19:05

Centre forward je napisao/la:Kad se igra ta tekma ?
Tekma je po planu i programu 7/8. aprila, znači za mjesec dana. Dovoljno da forma opadne i ponovo se podigne :shifty:

Suma sumarum šta se dešavalo dok nisam aktivno komentarisao (ali sam redovno čitao)...
- Pep ne valja
- Pep je genije
- kad se pobijedi, traži se jaje u dlaci
- kad se aman zaman ne pobijedi, niko ne valja

Naravno, tu su i vječite rasprave oko nekih igrača gdje je Lewa redovan gost, a od jučer je i Dante.
Znači, počelo se palamuditi i slama pretresati u nedostatku prave inspiracije. To nam je Super Bayern u zadnje 3 godine donio. Toliko nas je umazio i naučio na pobjede da više u njima i ne znamo uživati, nego se neke nijanse traže. Poželio sam nategnutih utakmica, gdje strepim i gdje ganjamo zaostatak. Lijepo je biti dominantan, ali meni fali onog elektriciteta, da li zbog toga što sam zapamtio i takav fudbal i na njemu odrastao, ne znam, ali nije mi fazon i merak napuniti kantu na nekoj nejači (mada i to treba s vremena na vrijeme uraditi, da se prašina skine sa starog kofera).

Po čemu je Bayern na kladionici u prošlosti bio poznat? Po gubljenju sigurnih utakmica. Koliko sam puta čuo "samo sam na Bayernu okinuo", a sada smo došli u situaciju gdje su nam kvote manje od 1,10.
Zašto toliko veličamo don Jupa i njegov osvajački pohod? Poslije 2 sušne godine donio nam je toliku radost, za nepovjerovaiti. I to niko, skoro pa niko, ne može da preskoči ili nadjača ili pretekne. A ako neko uspije, nikada neće imati tu sentimentalnu vrijednost. Tako da je svaka usporedba teško ostvariva, kao kruške i jabuke :zviz:
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2015, 19:17

Klare je napisao/la:
ps:geronimo tako treba, olakšaj si dušu. :)

Znamo da Holgera nikad nisi volio, lik je beton.
Rafinha, boljeg za rezervu naći ne možemo, ili misliš da postoji bolji? :?
Bernat, ovo je rijetka loša partija, ali kad pitaš, ne, ne fali nam Kontento.
Dante je svakao bivši i jedina stavka u ovoj grupi što stoji.

Ostalo klimam glavom :mrgreen: , svi znamo da je ovoj ekipi nebo granica, na Pepu je da postavi formaciju koju svi hoćemo i zime nema, ali problem je što neće i može nas ponovo lako zayebati, a složićemo se da je velika šteta ako ovi ljudi još jednu klempu ne osvoje. ;)
Gero je baš otvorio dušu i iskritikovao sve živo....Nisam znao da na sve gleda kritičnije nego ti..... :D :D
Ali neka je konačno rekao sve što je mislio...Par je igrača eto i pohvalio...
Što se Badstubera tiče, on je bio 1 od dvojice, trojice najboljih njemačkih stopera prije ove povrede, tačnije niza povreda u zadnje dvije godine.
Sada je veliki uspjeh što je Holger uvezao par utakmica i što ih igra na solidnom nivou. Ovo je čak i veliko čudo. To me se treba radovati, a naravno da će mu trebati vremena da skroz strah nestane i da se vrati u potpunosti na onaj svoj raniji najviši nivo.

Što se kupa tiče, teško će to gostovanje biti, ali neka uzbuđenja... :D Treba napomenuti da nas je Lever u sezoni 2008/09 izbacio iz kupa, a tada se baš u Leverkusenu igralo. A 4 puta smo se susretali s njima u kupu i u ta preostala 3 duela je Bayern bio bolji.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 mar 2015, 19:32

effe_sa je napisao/la:Što se kupa tiče, teško će to gostovanje biti, ali neka uzbuđenja... :D Treba napomenuti da nas je Lever u sezoni 2008/09 izbacio iz kupa, a tada se baš u Leverkusenu igralo. A 4 puta smo se susretali s njima u kupu i u ta preostala 3 duela je Bayern bio bolji.
Ovo su naši prethodni kup dueli
1984/85 quarter-finals: Leverkusen 1-3 FC Bayern
1997/98 quarter-finals: FC Bayern 2-0 Leverkusen
2002/03 semi-finals: FC Bayern 3-1 Leverkusen
2008/09 quarter-finals: Leverkusen 4-2 FC Bayern

Znači, njihovo je bilo zadnje smijanje. Biće teško i biće napeto i to je ono što se traži :thumbup:

Ostali parovi su sljedeći:
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
VfL Wolfsburg - SC Freiburg
Arminia Bielefeld - Borussia Mönchengladbach

Moje prognoze da bi polufinale trebali činiti Bayern, BVB, Wolfsburg i druga Borussija i onda nek sviraju borbene :zviz:
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2015, 20:46

Što se tiče ove ankete glasao sam za prvu opciju jer me hvata jeza od pomisli šta nakon ere dva najbolja krila koje je svijet ikad vidio.

U ovom trenutku ne vidim prave nasljednike. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 mar 2015, 20:59

@dr i muamere, 'fala za informacije.
Ja bih Hazarda, pa taman kad bi to značilo da obaramo rekorde svih rekorda. Strašan igrač. Ubjedljivo najbolji igrač na Otoku. Moje neko mišljenje je da je Eden legitimni nasljednik Kristine s' juga u Madridu za koju godinu al' ko zna. Da se javi promil šanse da obuče crveni dres ugrabit' ga pa kud puklo da puklo. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 mar 2015, 23:04

K'o plitak potok :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 mar 2015, 00:48

Glasao sam za prvu opciju iz vise razloga.
Bayern je zadnjih nekoliko godina uistinu poprilicno ovisan o ta dva igraca, htjeli mi to priznati ili ne.
Onda kada oni igraju dobro, igra i Bayern dobro, a Boga mi oni kada podbace onda podbaci ekipa.
Gubili smo u finalima LP, a i pobjedjivali u finalima zahvaljujuci prvenstveno njima, ili jednom od njih dvojice. :?
prosudite sami.

Primamljiva mi je bila i treca opcija, ali...ali... :?
Klare je napisao/la:svi znamo da je ovoj ekipi nebo granica, na Pepu je da postavi formaciju koju svi hoćemo i zime nema, ali problem je što neće i može nas ponovo lako zayebati, a složićemo se da je velika šteta ako ovi ljudi još jednu klempu ne osvoje. ;)
Ovom 'ercegovcu treba pocet' placati postove na ovoj temi :!:

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 09 mar 2015, 06:59

Sto se tice kupa bice teska tekma al bice to prolaz jer apotekari su dosta ofalili u formi al opet ko zna i oni znaju bljesnuti kao protív atletika. A subotnja utakmica kao sto rece dr.adnan drago mi je radi zaostatka kojeg smo brzo stigli i pokazali su momci da se bzo vrate kad treba, sa ovim pojedinim nikako se necu sloziti a to je podcjenjivanje citave al bas citave lige i davanjee epiteta buranije svima a zbog te buranije real siti psg ce tesko do titule, hocu reci svaki protivnik je sastavljen od 11 ljudi od krvi i mesa i oni kao slabiji pa tehnici brzini mogu kao kolektiv odigrati fantasticno 90min, pojedinim ocito i osnove fudbala nisu poznate al zato pisati po svakom znaju i to im je specijalnost.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []