Salim se malo sretno vam sa husrefom.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
aS_Roma je napisao/la:boljeg iz nase lige niste mogli dovesti, a na vama je da ga ispoštujete i ne psujete Sarajevo ko prije svaka druga rijecjer vas Pitar na kraju krajeva vadi iz govana
primitivac obicniGorki je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:boljeg iz nase lige niste mogli dovesti, a na vama je da ga ispoštujete i ne psujete Sarajevo ko prije svaka druga rijecjer vas Pitar na kraju krajeva vadi iz govana
Pitaru ako smeta što je*emo sarajevo može slobodno da ideMada ti je priča paGlu između ostalog,da mu šta smeta ne bi preuzeo Slobodu.Nego ti se prihvati #TottiSelfie i ne baljezgaj previše
On je nas ovdje komsija iz Janje. Pustite se te price neka radi kako treba samo.Gorki je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:boljeg iz nase lige niste mogli dovesti, a na vama je da ga ispoštujete i ne psujete Sarajevo ko prije svaka druga rijecjer vas Pitar na kraju krajeva vadi iz govana
Pitaru ako smeta što je*emo sarajevo može slobodno da ideMada ti je priča paGlu između ostalog,da mu šta smeta ne bi preuzeo Slobodu.Nego ti se prihvati #TottiSelfie i ne baljezgaj previše
harry_90 je napisao/la:
Svidja mi se ovaj grb koji je ss.ba postavio kada ulazis na teme koje se ticu Slobode
Ne znam gdje sam procitao da je Vugdalic tesko bolestan i da je na lijecenju u Sloveniji. Zato je navodno Azmir i rekao da zeli Konjica za sportskog direktora kluba.Tuzlak04 je napisao/la:Znači i Vugda bi mogao otići ako nije već ranije otišao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.